• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מכבי חיפה 2022/23 - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
אולי מרילי, אבל זה היה לפני התקופה שלי. חזי אולי יודע.

ד"א אם ידחו את הצ'מפיונס של כיפור לחמישי (בהתחשב בעובדה שאי אפשר לארח בארץ ושעה 22:00 שלנו היא 21:00/20:00 באירופה אני רואה את זה בסוף קורה) אז ריינה יידחה

מת לפגוש את ריינה ולתת להם לפחות 6 על איך שהם דיברו אחרי המשחק מול הגרמנים

חזיזוש אמר:
lemmacantor אמר:
אנחנו מסורתית לא חזקים בתחום. מי היה הפנדליסט הכי טוב שלנו? אבישי ז'אנו?

אמיתי לא יכול לציין אפילו אחד ב20 שנה
רובן ראיוס היה פנדליסט מעולה, הייתי רגוע כשהוא היה בוער פנדלים.

lemmacantor אמר:
אולי מרילי, אבל זה היה לפני התקופה שלי. חזי אולי יודע.

הפנדליסטים הכי טובים שאני זוכר אצלנו היו האווירון ויעקובו.
בשנות השמונים הייתי קטן מדי בשביל לדעת.

מאוד מודאג לגבי המשחק היום מרגיש כאילו שכחו שיש משחק חשוב מול נתניה וכולם עדיין באופרייה מהעפלה מקווה מאוד שננצח היום לא רוצה שמערב גרמניה כבר מהתחלה תפתח עלינו פער

אני מרגיש כאילו יש היום משחק על מקומות 6-7 בגביע הטוטו. ככה זה הולך להיות בזמן הקרוב הא.. קשה לי להאמין שנקח אליפות השנה
שלא לדבר על טרנר 3 ימים לפני המשחק הראשון מול בנפיקה, איך מישהו ישחק שם כדורגל בכלל

הולכת להיות עונה קשה מאוד בליגה ללא ספק
אני לא פוסל בכלל שנמצא את עצמנו במקום נמוך יותר ממקום 2 או אולי אפילו 3 בסיום העונה האירופאית
גם האובדן של פלאניץ' יהיה משמעותי
שחקן שבכל דקה שהוא החמיץ במגרש הרגשתי שאנחנו הולכים לאכול אותה ופתאום הוא הולך להחמיץ את כל הדקות העונה

עונה שעברה ב 3 מ 4 משחקי הליגה שהוא לא שותף ניצחנו. המשחק היחיד שלא היה 1:1 עם נתניה.

אחד מהם זה היה הניצחון הטכני נגד סכנין חחח
בכל מקרה זה נתון שלא רלוונטי לכלום

חזיזוש אמר:
אני מרגיש כאילו יש היום משחק על מקומות 6-7 בגביע הטוטו. ככה זה הולך להיות בזמן הקרוב הא.. קשה לי להאמין שנקח אליפות השנה
שלא לדבר על טרנר 3 ימים לפני המשחק הראשון מול בנפיקה, איך מישהו ישחק שם כדורגל בכלל

ככה דיברו גם בעונת הצ׳מפיונס של אלישע
היינו חזקים מאוד בליגה ובגלל סגל קצר הפסדנו אליפות בצורה טראגית במחזור הסיום.

בזה אני סומך על הצוות המקצועי.

יש שני אנשי מקצוע שכל תפקידם הוא הצד המנטלי והיכולת להביא את הקבוצה בשיא המוכנות למעברים בין אירופה לישראל.
בזכות הסגל העמוק, יש שחקנים איכותיים שיודעים שהמשחק בליגה הוא ההזדמנות המיטבית שלהם לנסות להיכנס להרכב ולרוטציה בצ'מפיונס אז הם יבואו לתת את הלב. זה מה שלא יאפשר לקבוצה לזלזל או להגיע במוכנות נמוכה.

במידה מסוימת אני חושב שדווקא העובדה שהקבוצה תתרגל לשחק בקצב אחר לגמרי ובכושר פיזי סופר גבוה כדי להתמודד באירופה ייתן לנו יתרון אדיר לליגה.
השחקנים מתרגלים לחשוב ולפעול בקצב של אירופה. פתאום במעבר למשחק מול סכנין וחדרה יהיה להם הרבה יותר זמן ושטח לאותן פעולות, להיות צעד לפני השחקן היריב.
בשתי עונות הצ'מפיונס הקודמות רצנו מדהים במקביל לאירופה. דווקא המשך העונה זה איפה שנשברנו והסגל הקצר הכריע.

המשחק היום הוא אולי החריג היחיד באמת בגלל הצמידות שלו לעלייה ולהגרלה, ולעובדה שהיה בערך יום הכנה - אז בהחלט אין לי ציפיות.

Apoc אמר:
הולכת להיות עונה קשה מאוד בליגה ללא ספק
אני לא פוסל בכלל שנמצא את עצמנו במקום נמוך יותר ממקום 2 או אולי אפילו 3 בסיום העונה האירופאית
גם האובדן של פלאניץ' יהיה משמעותי
שחקן שבכל דקה שהוא החמיץ במגרש הרגשתי שאנחנו הולכים לאכול אותה ופתאום הוא הולך להחמיץ את כל הדקות העונה

רק אל תשכח שכשהוא היה חסר, שיחקת עם רז מאיר/חוסה/אלפונס בימין, וסאן מנחם/חוסה בשמאל.
כשיש לך שני מגנים נורמלים, קבוצה שלוחצת טוב יותר, חלוץ שיבקיע גולים משום מקום - אתה תרגיש הרבה יותר בטוח גם אם ארד הוא זה שישחק כרגע(מניח שמשחק שניים ארד יקבל ביטחון בחזרה, עד שנביא בלם חדש).

Judokan אמר:
במידה מסוימת אני חושב שדווקא העובדה שהקבוצה תתרגל לשחק בקצב אחר לגמרי ובכושר פיזי סופר גבוה כדי להתמודד באירופה ייתן לנו יתרון אדיר לליגה.
השחקנים מתרגלים לחשוב ולפעול בקצב של אירופה. פתאום במעבר למשחק מול סכנין וחדרה יהיה להם הרבה יותר זמן ושטח לאותן פעולות, להיות צעד לפני השחקן היריב.
בשתי עונות הצ'מפיונס הקודמות רצנו מדהים במקביל לאירופה. דווקא המשך העונה זה איפה שנשברנו והסגל הקצר הכריע.

👍

בראיה היסטורית זה בדיוק מה שקרה בקמפיין שלנו ב2009/10, פתחנו אז את העונה עם 30/30 במקביל לבתים באלופות.
גם בקמפיין של מכבי ת"א ב2015/16 הם עשו סיבוב ראשון סבבה לגמרי עם 29/39, גם בכר ב2016/17 במקביל לבית קשה בליגה האירופית השיג הרבה נקודות בליגה, גם אנחנו בשנה שעברה וכו'.

אם כבר באמת במהלך העומס עצמו זה יכול לעזור - מגיעים למשחק ליגה ופתאום הקצב נמוך יותר והכל נראה יותר קל, זה בדיוק מה שקרה לנו בשנה שעברה בתקופה של הנצחונות בדרבי, על סכנין וכו'. הבעיה היא שכנראה העייפות מצטברת ומשלמים על זה בריבית בהמשך העונה.

העונה דווקא יש לנו יתרון שמיד אחרי כל הבלאגן הזה יש לשחקנים חודש שלם למנוחה שיכול לאפס אותם להמשך העונה.

IdoMaccabi אמר:
בראיה היסטורית זה בדיוק מה שקרה בקמפיין שלנו ב2009/10, פתחנו אז את העונה עם 30/30 במקביל לבתים באלופות.
גם בקמפיין של מכבי ת"א ב2015/16 הם עשו סיבוב ראשון סבבה לגמרי עם 29/39, גם בכר ב2016/17 במקביל לבית קשה בליגה האירופית השיג הרבה נקודות בליגה, גם אנחנו בשנה שעברה וכו'.

אם כבר באמת במהלך העומס עצמו זה יכול לעזור - מגיעים למשחק ליגה ופתאום הקצב נמוך יותר והכל נראה יותר קל, זה בדיוק מה שקרה לנו בשנה שעברה בתקופה של הנצחונות בדרבי, על סכנין וכו'. הבעיה היא שכנראה העייפות מצטברת ומשלמים על זה בריבית בהמשך העונה.

העונה דווקא יש לנו יתרון שמיד אחרי כל הבלאגן הזה יש לשחקנים חודש שלם למנוחה שיכול לאפס אותם להמשך העונה.
גם בשנה שעברה במהלך הקמפיין היינו טובים וקרסנו לאחר מכן

זה שארד וגולדברג הולכים להיות הבלמים הפותחים שלנו מול סכנין וב״ש זה מחדל ענק של הצוות המקצועי בעיקר שידעו כבר שבועיים לפני שבוגדאן עוזב

IdoMaccabi אמר:

ההבדל הוא שבעונות הקודמות היה שבוע מנוחה בין כל מחזור בבתים, העונה אין את זה. בחודשיים הקרובים יש לנו
משחק כל 3-4 ימים. זה עומס שלא היה אף פעם.

David אמר:
זה שארד וגולדברג הולכים להיות הבלמים הפותחים שלנו מול סכנין וב״ש זה מחדל ענק של הצוות המקצועי בעיקר שידעו כבר שבועיים לפני שבוגדאן עוזב

כרגע גם נשאלת השאלה איך הם יוכלו לשחק את כל המשחקים בכלל.
הרי גם בהנחה שהשחקנים שמשחקים בהרכב בעמדת הבלם אצלנו כרגע הם גולדברג וארד, אי אפשר שרק הם ישחקו 4 משחקים בשבועיים.
יצטרכו להחליף אותם בגרשון ודהן מתישהו.

לא צחקתי צחוק מתפרץ ומתמשך מזה מאז פוסט הפניה של התל אביבים לאיילת שקל

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה