לפי הכתבים ג׳אבר ורז מאיר כנראה יחזרו רק אחרי פגרת המונדיאל
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
lemmacantor אמר:לבכר מגיע להתקדם. עכשיו כבר הוא השיג הכל כולל הכל בארץ. המערכת צריכה להיות טובה מספיק לשמר הצלחה.
מגיע, אין ספק. אבל גם לנו מגיע. ואחרי בכר זה מרגיש שמהר מאוד נראה את העשור הקודם חוזר על עצמו.lemmacantor אמר:לבכר מגיע להתקדם. עכשיו כבר הוא השיג הכל כולל הכל בארץ. המערכת צריכה להיות טובה מספיק לשמר הצלחה.
מאיים.David אמר:מול באר שבע אפשר לעלות אם כול הזרים גוש כהן קורנו ארד דילן סונדגרן עלי מוחמד נטע שרי אצילי חזיזה ופיירו
SaTla אמר:מאיים.David אמר:מול באר שבע אפשר לעלות אם כול הזרים גוש כהן קורנו ארד דילן סונדגרן עלי מוחמד נטע שרי אצילי חזיזה ופיירו
לא חושב אבל שדילן יפתח
יותר הגיוני שגולדברג יפתח מחצית ואז דילן יחליף אותוDavid אמר:SaTla אמר:מאיים.David אמר:מול באר שבע אפשר לעלות אם כול הזרים גוש כהן קורנו ארד דילן סונדגרן עלי מוחמד נטע שרי אצילי חזיזה ופיירו
לא חושב אבל שדילן יפתח
אני כן כי בכר ירצה לתת לגולדברג מנוחה
גם יכול להיות אבל יכול להיות שבכר יעדיף את דילן כדי שיהיה לו מישהו בהגנה שיוכל להתמודד עם חמד רק דילן עונה על הקריטריון כרגע מבין הבלמיםSaTla אמר:יותר הגיוני שגולדברג יפתח מחצית ואז דילן יחליף אותוDavid אמר:SaTla אמר:מאיים.
לא חושב אבל שדילן יפתח
אני כן כי בכר ירצה לתת לגולדברג מנוחה
נמוך מאוד. היחידי שדיבר על זה היה קניאס והוא אמר שמדובר יותר לקראת סוף החלון בישראל.Zoro333 אמר:מה הסיכויים שדניאל יקבל אזרחות עד סוף הרישום לליגת האלופות?
Zoro333 אמר:מה הסיכויים שדניאל יקבל אזרחות עד סוף הרישום לליגת האלופות?

Judokan אמר:אין סיכוי שדילן יפתח מול ב"ש.
הוא לא יספיק אפילו לעשות אימון עם הקבוצה עד אז. סביר שיעלה איזה דקה 60-70 מהספסל.
לגבי חמד - א. אני בכלל לא בטוח שהוא יפתח. ב. אני מניח שבכר פשוט יתגבר וישחק 3 בלמים מולם עם סונדרגן שיצטרף למרכז ההגנה.
הרכב המוות שלנו מאירופה עם חזיזה וקורנו מגנים, ואצילי במקום דין דוד