Judokan
פסל מחוץ לאיצטדיון
Smurk אמר:דילן כח בנייחים? הוא לא הבלם הכי גבוה
קודם כל הוא 1.88 שזה גובה רציני ברמת הליגה. אין הרבה שגבוהים מזה.
חוץ מזה בכל מקום דיברו על זה שהוא מאוד חזק במשחק הגובה. גם סק אגב.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Smurk אמר:דילן כח בנייחים? הוא לא הבלם הכי גבוה
ספק אם הוא 88Judokan אמר:Smurk אמר:דילן כח בנייחים? הוא לא הבלם הכי גבוה
קודם כל הוא 1.88 שזה גובה רציני ברמת הליגה. אין הרבה שגבוהים מזה.
חוץ מזה בכל מקום דיברו על זה שהוא מאוד חזק במשחק הגובה. גם סק אגב.
הבעיה שסק לא בכושר. הוא מתאמן רק עם המילואים של אנטוורפן כל הקיץ. עד שהוא יהיה בכושר משחק יקח זמןLiberman אמר:דרך אגב,
אני ממש לא אתפלא אם הביאו 2 בלמים שמכירים אחד את השני בכוונה כדי שיוכלו לשחק כבר עכשיו בצמד בלמים במשחקים שיש לנו באירופה.
הם יחסית מתואמים ומכירים אחד את השני כך שההסתגלות תהיה נוחה יותר.
בטח נעלה איתם בשלישיית בלמים יחד עם שון כאשר קורונו וסון בצדדים במערך 5-3-2. זה ברור שהולכים לשחק הרבה יותר מבוקר מאיך ששיחקנו במוקדמות אחרת אנחנו נתבזה.
דרך אגב 2,
נושא הביזוי מפחיד אותי קצת, תמיד טענתי שמפעל הקונפרנס תפור למידותינו והגענו לטופ שבטופ אולי מהר מדי. אני כמובן שמח מההעפלה אבל חושש.
לא, לא ועוד פעם לא.Smurk אמר:לא להגזים עם הפן ההגנתי של קורנו. יש לו כמה פדיחות אבל מפה ועד ללא לשחק בקו של 4 זה מוגזם, במיוחד שהאלטרנטיבה זה סאן ושון. יכול לשחק בכיף מגן בקו של 4 בליגה.
איפה כתוב שהוא 1.84?Judokan אמר:כן, צודק. כמו שכתבו פה קודם, 1.84 זה הגובה הנכון.
הכתבה בוואן + טרנספרמרקט הטעו אותי.
בכל מקרה החלק החשוב הוא השני. בכל כתבה שראיתי לגביו החמיאו למשחק הראש שלו כיכולת בולטת. אז הוא כנראה ויטור כזה בגזרת משחק ראש.
MHFC4EVER אמר:איפה כתוב שהוא 1.84?Judokan אמר:כן, צודק. כמו שכתבו פה קודם, 1.84 זה הגובה הנכון.
בכל מקרה החלק החשוב הוא השני. בכל כתבה שראיתי לגביו החמיאו למשחק הראש שלו כיכולת בולטת. אז הוא כנראה ויטור כזה בגזרת משחק ראש.
גם ויקיפדיה טועים לפעמים, לכן אני שואל למה בהכרח הסקת שהוא אכן 1.84 ולא 1.88Judokan אמר:MHFC4EVER אמר:איפה כתוב שהוא 1.84?Judokan אמר:כן, צודק. כמו שכתבו פה קודם, 1.84 זה הגובה הנכון.
הוויקיפדיה שלו, אתרי football db למיניהם
הרבה אתרים דווקא רשמו 1.84MHFC4EVER אמר:גם ויקיפדיה טועים לפעמים, לכן אני שואל למה בהכרח הסקת שהוא אכן 1.84 ולא 1.88Judokan אמר:MHFC4EVER אמר:איפה כתוב שהוא 1.84?
הוויקיפדיה שלו, אתרי football db למיניהם
כל מקור מסתמך אחד על השני.SaTla אמר:הרבה אתרים דווקא רשמו 1.84MHFC4EVER אמר:גם ויקיפדיה טועים לפעמים, לכן אני שואל למה בהכרח הסקת שהוא אכן 1.84 ולא 1.88Judokan אמר:הוויקיפדיה שלו, אתרי football db למיניהם
גם בנתונים של המנג'ר ושל הפיפא הוא רשום 84
נתקלתי בעבר בנתון הזה של מעורבות ב13 גולים בעונה, זה נתון מאוד בעייתי שצריך לבוא בהשוואה לשחקנים אחרים כי זה נשמע מפוצץDaniel123 אמר:https://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=64&docID=413529
זאת לא כתבה מעודדת בכלל .
"בצד השלילי, הוא מרבה לעשות טעויות. הוא היה מעורב ב-13 טעויות שהובילו לגול ב-2021/22, נוטה לקבל כרטיסים ולתקל בצורה קצת אגרסיבית. הוא עלול למצוא את עצמו מחוץ לעמדה הנכונה או כמי שמייצר פרצות בהגנה, מה שיכול להוביל לכאבי ראש רבים עבור בכר והאוהדים בסמי עופר."
שיחק 27 משחקים, ממוצע של כל 2 משחקים גול עליו.KevinDurant אמר:נתקלתי בעבר בנתון הזה של מעורבות ב13 גולים בעונה, זה נתון מאוד בעייתי שצריך לבוא בהשוואה לשחקנים אחרים כי זה נשמע מפוצץDaniel123 אמר:https://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=64&docID=413529
"בצד השלילי, הוא מרבה לעשות טעויות. הוא היה מעורב ב-13 טעויות שהובילו לגול ב-2021/22, נוטה לקבל כרטיסים ולתקל בצורה קצת אגרסיבית. הוא עלול למצוא את עצמו מחוץ לעמדה הנכונה או כמי שמייצר פרצות בהגנה, מה שיכול להוביל לכאבי ראש רבים עבור בכר והאוהדים בסמי עופר."
Daniel123 אמר:https://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=64&docID=413529
ברק.י אמר:Daniel123 אמר:https://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=64&docID=413529
כמובן שאני אומר את בזהירות, אבל במרבית כתבות הצבע האלו אין כלום ואפשר לייצר איזה נרטיב שרוצים על שחקנים לא מוכרים.