• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מכבי חיפה 2022/23 - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Smurk אמר:
דילן כח בנייחים? הוא לא הבלם הכי גבוה

קודם כל הוא 1.88 שזה גובה רציני ברמת הליגה. אין הרבה שגבוהים מזה.
חוץ מזה בכל מקום דיברו על זה שהוא מאוד חזק במשחק הגובה. גם סק אגב.

Judokan אמר:
Smurk אמר:
דילן כח בנייחים? הוא לא הבלם הכי גבוה

קודם כל הוא 1.88 שזה גובה רציני ברמת הליגה. אין הרבה שגבוהים מזה.
חוץ מזה בכל מקום דיברו על זה שהוא מאוד חזק במשחק הגובה. גם סק אגב.
ספק אם הוא 88

כן, צודק. כמו שכתבו פה קודם, 1.84 זה הגובה הנכון.
הכתבה בוואן + טרנספרמרקט הטעו אותי.

בכל מקרה החלק החשוב הוא השני. בכל כתבה שראיתי לגביו החמיאו למשחק הראש שלו כיכולת בולטת. אז הוא כנראה ויטור כזה בגזרת משחק ראש.

דרך אגב,
אני ממש לא אתפלא אם הביאו 2 בלמים שמכירים אחד את השני בכוונה כדי שיוכלו לשחק כבר עכשיו בצמד בלמים במשחקים שיש לנו באירופה.
הם יחסית מתואמים ומכירים אחד את השני כך שההסתגלות תהיה נוחה יותר.
בטח נעלה איתם בשלישיית בלמים יחד עם שון כאשר קורונו וסון בצדדים במערך 5-3-2. זה ברור שהולכים לשחק הרבה יותר מבוקר מאיך ששיחקנו במוקדמות אחרת אנחנו נתבזה.

דרך אגב 2,
נושא הביזוי מפחיד אותי קצת, תמיד טענתי שמפעל הקונפרנס תפור למידותינו והגענו לטופ שבטופ אולי מהר מדי. אני כמובן שמח מההעפלה אבל חושש.

החשש מוצדק.
השנה יש לנו אחלה קבוצה שבהגרלה סבירה יכולנו להתמודד יפה גם באירופית.
חבל שנחטוף בראש, זה ישפיע מנטלית על הליגה.
למזלנו יש פגרת מונדיאל שתאפשר לאפס את כולם.

Liberman אמר:
דרך אגב,
אני ממש לא אתפלא אם הביאו 2 בלמים שמכירים אחד את השני בכוונה כדי שיוכלו לשחק כבר עכשיו בצמד בלמים במשחקים שיש לנו באירופה.
הם יחסית מתואמים ומכירים אחד את השני כך שההסתגלות תהיה נוחה יותר.
בטח נעלה איתם בשלישיית בלמים יחד עם שון כאשר קורונו וסון בצדדים במערך 5-3-2. זה ברור שהולכים לשחק הרבה יותר מבוקר מאיך ששיחקנו במוקדמות אחרת אנחנו נתבזה.

דרך אגב 2,
נושא הביזוי מפחיד אותי קצת, תמיד טענתי שמפעל הקונפרנס תפור למידותינו והגענו לטופ שבטופ אולי מהר מדי. אני כמובן שמח מההעפלה אבל חושש.
הבעיה שסק לא בכושר. הוא מתאמן רק עם המילואים של אנטוורפן כל הקיץ. עד שהוא יהיה בכושר משחק יקח זמן

אני מניח שמול בנפיקה לא נראה אותו אבל בהמשך לפחות מחצית

Smurk אמר:
לא להגזים עם הפן ההגנתי של קורנו. יש לו כמה פדיחות אבל מפה ועד ללא לשחק בקו של 4 זה מוגזם, במיוחד שהאלטרנטיבה זה סאן ושון. יכול לשחק בכיף מגן בקו של 4 בליגה.
לא, לא ועוד פעם לא.

Judokan אמר:

בכל מקרה החלק החשוב הוא השני. בכל כתבה שראיתי לגביו החמיאו למשחק הראש שלו כיכולת בולטת. אז הוא כנראה ויטור כזה בגזרת משחק ראש.
איפה כתוב שהוא 1.84?

MHFC4EVER אמר:
Judokan אמר:

איפה כתוב שהוא 1.84?

הוויקיפדיה שלו, אתרי football db למיניהם

Judokan אמר:
MHFC4EVER אמר:
Judokan אמר:

איפה כתוב שהוא 1.84?

גם ויקיפדיה טועים לפעמים, לכן אני שואל למה בהכרח הסקת שהוא אכן 1.84 ולא 1.88

https://photo.one.co.il/Image/GG/5,1/1618803.webp

לא נראה שיש פער גדול בגובה בינינו לבין סק.

MHFC4EVER אמר:
Judokan אמר:
MHFC4EVER אמר:
איפה כתוב שהוא 1.84?

הרבה אתרים דווקא רשמו 1.84
גם בנתונים של המנג'ר ושל הפיפא הוא רשום 84

SaTla אמר:
MHFC4EVER אמר:
Judokan אמר:
הרבה אתרים דווקא רשמו 1.84
גם בנתונים של המנג'ר ושל הפיפא הוא רשום 84
כל מקור מסתמך אחד על השני.
לפי התמונה הגיוני יותר שהוא 1.88

https://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=64&docID=413529
זאת לא כתבה מעודדת בכלל .
"בצד השלילי, הוא מרבה לעשות טעויות. הוא היה מעורב ב-13 טעויות שהובילו לגול ב-2021/22, נוטה לקבל כרטיסים ולתקל בצורה קצת אגרסיבית. הוא עלול למצוא את עצמו מחוץ לעמדה הנכונה או כמי שמייצר פרצות בהגנה, מה שיכול להוביל לכאבי ראש רבים עבור בכר והאוהדים בסמי עופר."

Daniel123 אמר:
"בצד השלילי, הוא מרבה לעשות טעויות. הוא היה מעורב ב-13 טעויות שהובילו לגול ב-2021/22, נוטה לקבל כרטיסים ולתקל בצורה קצת אגרסיבית. הוא עלול למצוא את עצמו מחוץ לעמדה הנכונה או כמי שמייצר פרצות בהגנה, מה שיכול להוביל לכאבי ראש רבים עבור בכר והאוהדים בסמי עופר."
נתקלתי בעבר בנתון הזה של מעורבות ב13 גולים בעונה, זה נתון מאוד בעייתי שצריך לבוא בהשוואה לשחקנים אחרים כי זה נשמע מפוצץ

KevinDurant אמר:
Daniel123 אמר:
נתקלתי בעבר בנתון הזה של מעורבות ב13 גולים בעונה, זה נתון מאוד בעייתי שצריך לבוא בהשוואה לשחקנים אחרים כי זה נשמע מפוצץ
שיחק 27 משחקים, ממוצע של כל 2 משחקים גול עליו.
מצד שני הוא קיבל 6 כרטיסים צהובים, פעם אחד צהוב שני ופעם אחת אדום ישיר, אז הכל יחסי שהוא נוטה לקבל כרטיסים.

Daniel123 אמר:

כמובן שאני אומר את בזהירות, אבל במרבית כתבות הצבע האלו אין כלום ואפשר לייצר איזה נרטיב שרוצים על שחקנים לא מוכרים.

ברק.י אמר:
Daniel123 אמר:

כמובן שאני אומר את בזהירות, אבל במרבית כתבות הצבע האלו אין כלום ואפשר לייצר איזה נרטיב שרוצים על שחקנים לא מוכרים.

מקווה מאוד שזה המצב ושקיבלנו פה בלם ברמה גבוהה

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה