• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מכבי חיפה 2022/23 - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
ברק.י אמר:
Shocking4U אמר:
בוא נגיד שהשלמנו עם זה שאין רכש. למה לא יושבים על חוזים חדשים עם נטע, אצילי, חזיזה, גולדברג ושרי? למה לא עושים מאמצים כדי לשמר את הקיים? לא למדו לקח ממקרה פלאניץ? גולדברג, נטע ושרי מסיימים חוזה בקיץ, זה לא הגיוני שנאבד חצי הרכב בקיץ הבא.

שישתמשו בכסף כדי לפחות לשמר את הקיים אם לא רוצים להוציא אותו על רכש. שלא נגיע למצב שבקיץ הבא מפרקים לנו את כל הקבוצה.

סוגיית הארכות החוזים זו הזיה מוחלטת. אני מאמין שנטע לא רוצה לשבת למו״מ בסיטואציה הנוכחית ושאין הרבה מה לעשות עם זה כרגע. למה לא סוגרים חוזים לכל השאר, את זה אני מתקשה להבין. שרי, גולדברג, אצילי, חזיזה ומוחמד בסיכון לעזוב וחייבים לסגור עם כולם בהקדם.
עם אצילי אמרו שכבר קרובים לסגור ואז אלמוג בוקר התחיל עם השטויות שלו אבל מאז עברו כמעט חודשיים אז למה לא סוגרים את זה? וגם גולדברג שעל הנייר זה מו״מ די פשוט.

זה כאילו הם לא לומדים, מזכיר שהיינו מגיעים עם רוקאביצה לזה שהוא שחקן חופשי כל שנתיים ואז היינו צריכים לרדוף אחריו כדי שיחתום במקום להאריך לו כשהוא כבר היה אצלך

בעלים תחרותי היה מבין שאליפות בעונה כזאת עם כל הכסף שמכבי תל אביב השקיעה היה מרסק אותם. במקום זה לצערי נראה שאנחנו נתרסק אחרי שבכר יעזוב בקיץ

כרמליסט ירוק אמר:
בעלים תחרותי היה מבין שאליפות בעונה כזאת עם כל הכסף שמכבי תל אביב השקיעה היה מרסק אותם. במקום זה לצערי נראה שאנחנו נתרסק אחרי שבכר יעזוב בקיץ
לגמרי. אם הם היו מביאים את איביץ, דור פרץ, יונתן כהן וזהבי רק כדי שוב פעם להפסיד לנו אליפות זה היה יכול לרסק אותם לכמה שנים כי מי עוד הם יכולים להביא אחרי זה? זה כאילו הם הרכיבו את האוונג׳רס שלהם ואז הפסידו לנבלים (בנרטיב שלהם). במקום זה הם כנראה יקחו אליפות וישארו עם בסיס ישראלי מצויים לשנים הבאות בזמן שאנחנו כנראה נאבד בקיץ את המאמן + 2/3 מהישראלים הבכירים שלנו.

חלון שהיה יכול להיחשב לאחד הטובים אי פעם נגמר בכישלון צורם, לא להאמין

שעה אחרונה לחלון מתחילה והדרמה במכבי חיפה בשיאה
האם מוחמד עוואד (עוד טאלנט גדול של הנוער שלנו) יספיק לעבור לבני סכנין או לא
משנה עונה שלמה

רצינו להביא את כנעאן אבל השילוב של הפייר פליי יחד עם רשת הביטחון והחוזה של בן סהר שלא הצלחנו להיפטר ממנו מנעו מאיתנו. אבל אם שחר ובכר היו רוצים כנעאן היה פה

עוואד שוחרר ועזב לסכנין

תודה על הרבע עונה עם פרד רוטן... וזהו

בהנחה הלא בלתי סבירה שפאני, נטע, חזיזה וג׳וש יעזבו בקיץ זה 4 שחקני הרכב שיצטרכו להביא. תוסיפו לזה את רוקאביצה וכנראה ציבוטה וזה כבר 6 שחקנים ואני מדבר רק על להחליף שחקן בשחקן כלומר לא להתחזק אלא נטו להחליף את מי שעזב. כלומר בקיץ הבא יצטרכו להביא משהו כמו 7/8 שחקנים חדשים אם רוצים שיהיה עומק בסגל. מישהו רואה את זה קורה? פתאום בקיץ הבא שחר ישתולל וישפוך כסף כדי להביא מחליפים ראויים? בקיץ הבא הולך להיות פה כאוס שעוד לא נראה כמותו.

כרמליסט ירוק אמר:
רצינו להביא את כנעאן אבל השילוב של הפייר פליי יחד עם רשת הביטחון והחוזה של בן סהר שלא הצלחנו להיפטר ממנו מנעו מאיתנו. אבל אם שחר ובכר היו רוצים כנעאן היה פה

מה פייר פליי. אנחמו בנט ספנד שלילי של מאות בודדות של אלפי יורו.
רשת ביטחון? מה זה פה 2020?

כרמליסט ירוק אמר:
אין כסף בגלל כל האבוקות של האוהדים

אם לא היו זורקים אבוקות יענקל’ה היה מכניס את היד עמוק לכיס

Shocking4U אמר:
בהנחה הלא בלתי סבירה שפאני, נטע, חזיזה וג׳וש יעזבו בקיץ זה 4 שחקני הרכב שיצטרכו להביא. תוסיפו לזה את רוקאביצה וכנראה ציבוטה וזה כבר 6 שחקנים ואני מדבר רק על להחליף שחקן בשחקן כלומר לא להתחזק אלא נטו להחליף את מי שעזב. כלומר בקיץ הבא יצטרכו להביא משהו כמו 7/8 שחקנים חדשים אם רוצים שיהיה עומק בסגל. מישהו רואה את זה קורה? פתאום בקיץ הבא שחר ישתולל וישפוך כסף כדי להביא מחליפים ראויים? בקיץ הבא הולך להיות פה כאוס שעוד לא נראה כמותו.

נראה לי שצריך להתענג על כל רגע טוב שיהיה מהעונה הזאת כי הקיץ הבא אנחנו חוזרים להיות מכבי חיפה סרט מלחמה גרסת הבמאי

Apoc אמר:
Shocking4U אמר:

נראה לי שצריך להתענג על כל רגע טוב שיהיה מהעונה הזאת כי הקיץ הבא אנחנו חוזרים להיות מכבי חיפה סרט מלחמה גרסת הבמאי
סלייק 😞

אני כבר רואה עוד 3 שנים מעכשיו את השידורים ברדיו חיפה אל תוך הלילה בויכוח סוער בין ניסן קניאס לאיציק אהרונוביץ' למה רן בן שמעון לא נותן למאור לוי לפתוח כשהוא היחיד שנשאר מהתקופה של ברק בכר והיחיד שיודע מה זאת מכבי האמיתית ומה זאת ווינריות.

Apoc אמר:
אני כבר רואה עוד 3 שנים מעכשיו את השידורים ברדיו חיפה אל תוך הלילה בויכוח סוער בין ניסן קניאס לאיציק אהרונוביץ' למה רן בן שמעון לא נותן למאור לוי לפתוח כשהוא היחיד שנשאר מהתקופה של ברק בכר והיחיד שיודע מה זאת מכבי האמיתית ומה זאת ווינריות.
לא יודע אם זה מצחיק או עצוב בגלל שזה יקרה כנראה

Apoc אמר:
מאור לוי עוד יקבור את כולנו. לדעתי גם אחרי שואה גרעינית על כדור הארץ הוא עדיין יהיה שחקן סגל במכבי חיפה עם המוטנטים והמקקים

חזיזוש אמר:
לא האמנתי שלא יגיע רכש. זו חרפה גדולה
יאללה תביא לנו את זה. מגיע לנו אחרי שהאשמת אותנו שאנחנו פסימיים. תביא איזה מונולוג טוב.

מה יש להגיד, מביך מאוד. אני חושב שהרבה מהעונה הזאת יהיה תלוי בהחלמה של ג׳אבר וכושר גופני. מבחינת סגל, אנחנו עדיין הכי טובים. ברור שמכבי תא פייבוריטית ברורה לאליפות, אבל לצורך העניין לא פייבוריטית ברורה למשחק בשבת

חזיזוש אמר:
מה יש להגיד, מביך מאוד. אני חושב שהרבה מהעונה הזאת יהיה תלוי בהחלמה של ג׳אבר וכושר גופני. מבחינת סגל, אנחנו עדיין הכי טובים. ברור שמכבי תא פייבוריטית ברורה לאליפות, אבל לצורך העניין לא פייבוריטית ברורה למשחק בשבת
לא מסכים איתך לגבי הסגל. לדעתי הסגל שלהם בנקודה הנוכחית משמעותית יותר טוב. לנו יש משהו כמו 13 שחקנים מצויינים וכל דבר אחרי זה משמעותית פחות טוב בקטע דרסטי.

ההרכב שלנו יותר איכותי משלהם אבל העומק שלהם בסגל הוא משמעותית טוב משלך. הם יכולים להעמיד הרכב שני ראוי גם בלי להשתמש בשחקני הרכב ואתה אם אתה מעמיד הרכב שני אתה מגיע למצב שבו ינון אליהו ומאור לוי הם שחקני הרכב.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה