כובע קש אמר:חכו, אליאל פרץ בדרך
לא
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
לא תודהכובע קש אמר:חכו, אליאל פרץ בדרך
זה אולי מה שטוב בשבילו. מי אתה חושב שיגיע אחריו? רן בן שמעון? בלבול? ועם זה אנחנו אמורים להתחרות נגד הצהבת?lemmacantor אמר:לא חושב שחבל. 3 שנים. אחר כך שיתקדם.
Shocking4U אמר:זה אולי מה שטוב בשבילו. מי אתה חושב שיגיע אחריו? רן בן שמעון? בלבול? ועם זה אנחנו אמורים להתחרות נגד הצהבת?lemmacantor אמר:לא חושב שחבל. 3 שנים. אחר כך שיתקדם.
אני חושב שה11 שלנו אולי טובים יותר, אבל לא לוקחים אליפות עם 11, בטח לא בעונה של צ'מפיונס.חזיזוש אמר:מה יש להגיד, מביך מאוד. אני חושב שהרבה מהעונה הזאת יהיה תלוי בהחלמה של ג׳אבר וכושר גופני. מבחינת סגל, אנחנו עדיין הכי טובים. ברור שמכבי תא פייבוריטית ברורה לאליפות, אבל לצורך העניין לא פייבוריטית ברורה למשחק בשבת
Hulk אמר:לא האמנתי שלא יגיע רכש, ביזיון לכל המעורבים בדבר גם לאלברמן ובכר שלא דפקו על השולחן.
מה שכן את נבואת הזעם קשה לי לקבל חושב שנהיה במאבק עד הסוף והעונה הזו כבר היום הצלחה.
לא מקבל את התפיסה שעונה הבאה חוזרים לעשור השחור מהסיבה הפשוטה המועדון בתנופה מטורפת שכרגע מה שעוצר אותו זה שחר, בעוד שנתיים שלוש כבר לא יהיה מי שיעצור ואני מניח שננסוק קדימה שיבוא בעלים עם כיסים עמוקים יותר ונכונות להשקיע.
Judokan אמר:Hulk אמר:לא האמנתי שלא יגיע רכש, ביזיון לכל המעורבים בדבר גם לאלברמן ובכר שלא דפקו על השולחן.
מה שכן את נבואת הזעם קשה לי לקבל חושב שנהיה במאבק עד הסוף והעונה הזו כבר היום הצלחה.
לא מקבל את התפיסה שעונה הבאה חוזרים לעשור השחור מהסיבה הפשוטה המועדון בתנופה מטורפת שכרגע מה שעוצר אותו זה שחר, בעוד שנתיים שלוש כבר לא יהיה מי שיעצור ואני מניח שננסוק קדימה שיבוא בעלים עם כיסים עמוקים יותר ונכונות להשקיע.
לא יודע על סמך מה אתה מניח את זה.
עוד שנתיים-שלוש, אם הבעלים הוא לא יעקב שחר, אז זה יהיה אור שחר. קבוצת מאיר לא תוותר על הנכס היחצ"י הכי משמעותי שלה.
זו הסיבה שבגללה שחר פה, לא שום דבר אחר
Hulk אמר:Judokan אמר:Hulk אמר:לא האמנתי שלא יגיע רכש, ביזיון לכל המעורבים בדבר גם לאלברמן ובכר שלא דפקו על השולחן.
עוד שנתיים-שלוש, אם הבעלים הוא לא יעקב שחר, אז זה יהיה אור שחר. קבוצת מאיר לא תוותר על הנכס היחצ"י הכי משמעותי שלה.
חולק עליך, אור בעצמו לא בטוח רוצה את הצעצוע הזה, וממה שאני זוכר הוא דווקא כן מוכן להשקיע סכומים למשל שועה נרכש הסכומים שהמועדון לא הכיר שאור הוא זה שדחף לעסקה.
אני חושב שאנחנו ביישורת האחרונה של קבוצת מאיר במועדון או לפחות בשליטה של 100%.
KevinDurant אמר:אני חושב שה11 שלנו אולי טובים יותר, אבל לא לוקחים אליפות עם 11, בטח לא בעונה של צ'מפיונס.חזיזוש אמר:מה יש להגיד, מביך מאוד. אני חושב שהרבה מהעונה הזאת יהיה תלוי בהחלמה של ג׳אבר וכושר גופני. מבחינת סגל, אנחנו עדיין הכי טובים. ברור שמכבי תא פייבוריטית ברורה לאליפות, אבל לצורך העניין לא פייבוריטית ברורה למשחק בשבת
יהיה לנו תקופה מאוד עמוסה עד המונדיאל וההרכב השני שלנו לא מספיק טוב לטווח הארוך לטעמי כדי לשרוד את זה.
ואני לא מדבר בכלל על זה שאין מספיק תחרות על עמדות על המגרש ויותר מדי שחקנים עם מקום "בטוח" בהרכב.
הרצון שלי לראות פה את כנעאן ונאור בין היתר היה שיהיה מי "שידחוף" מהספסל ויתדפק על דלתות ההרכב, שאבו פאני ידע שאם הוא לא נותן 90 דק' טובות יהיה מי שיחליף אותו לדוגמה.
Judokan אמר:Hulk אמר:Judokan אמר:לא יודע על סמך מה אתה מניח את זה.
חולק עליך, אור בעצמו לא בטוח רוצה את הצעצוע הזה, וממה שאני זוכר הוא דווקא כן מוכן להשקיע סכומים למשל שועה נרכש הסכומים שהמועדון לא הכיר שאור הוא זה שדחף לעסקה.
אני חושב שאנחנו ביישורת האחרונה של קבוצת מאיר במועדון או לפחות בשליטה של 100%.
אור שחר מספיק מעורב בכל דבר שקורה במועדון (וגם בקבוצת מאיר? בשביל שאפשר יהיה להגיד בביטחון די גמור שהוא רוצה את הצעצוע ולא יוותר עליו.
קבוצת מאיר מכרה עכשיו אחוזי בעלות בנכסים שלה לפניקס. במה הם נלחמו לא לגעת? במכבי חיפה. והסיבה לכך ברורה וידועה - הבעלות במכבי חיפה היא בין הנכסים הכי חשובים שיש לקבוצה הזו.
Shocking4U אמר:לא מסכים איתך לגבי הסגל. לדעתי הסגל שלהם בנקודה הנוכחית משמעותית יותר טוב. לנו יש משהו כמו 13 שחקנים מצויינים וכל דבר אחרי זה משמעותית פחות טוב בקטע דרסטי.חזיזוש אמר:מה יש להגיד, מביך מאוד. אני חושב שהרבה מהעונה הזאת יהיה תלוי בהחלמה של ג׳אבר וכושר גופני. מבחינת סגל, אנחנו עדיין הכי טובים. ברור שמכבי תא פייבוריטית ברורה לאליפות, אבל לצורך העניין לא פייבוריטית ברורה למשחק בשבת
ההרכב שלנו יותר איכותי משלהם אבל העומק שלהם בסגל הוא משמעותית טוב משלך. הם יכולים להעמיד הרכב שני ראוי גם בלי להשתמש בשחקני הרכב ואתה אם אתה מעמיד הרכב שני אתה מגיע למצב שבו ינון אליהו ומאור לוי הם שחקני הרכב.
Judokan אמר:Hulk אמר:לא האמנתי שלא יגיע רכש, ביזיון לכל המעורבים בדבר גם לאלברמן ובכר שלא דפקו על השולחן.