זה לא היסטריה מיותרת, הדעה הזו היא כנראה הדעה של רוב הפורום.greenor אמר:אני באמת חושב שצריך להנות מכל שניה העונה, כי לדעתי, ואני לא נכנס כאן להסטריה מיותרת, אנחנו נהנה... פחות... בשנים הקרובות.
העובדה שלא התחזקנו (או ליתר דיוק העמקנו את הספסל) השנה - בעיניי פחות דרמטית. אנחנו הולכים לחודשיים מאד קשים, אבל אחריהם פגרת המונדיאל, ואני לא בטוח שחמודי לכאן או לכאן, או גוני כזה או אחר זה ההבדל בין לקחת צ'מפיונס וליגה, לבין ירידה. אנחנו ניאבק עד הסוף.
אלא אם ייפצע מישהו.
אז בעצם, במערכת הכי אירופאית ומצליחה בישראל, ההצלחה תלוי באלוהי המזל - תמיד סימן לניהול תקין.
עיקר החשש שלי הוא ההסתכלות קדימה. כנעאן בינואר ככל הנראה בצהבת (במידה וימכרו את גלוך), קארצב (שאני לא כ-ז-ה מחזיק ממנו, אבל זה מה יש בשוק) - באירופה, ואין באמת ישראלים על המדף.
החלון השנה התמקד בהתחזקות משמעותית בזרים, אבל בישראלים הלכנו צעד אחורה.
בשנה הבאה בכר ככל הנראה יוצא לאירופה, אנחנו חייבים (לצערי כי רב) להביא מחליף לשרי (עוד כמה יש לו לתת? שנה? שנתיים?), וקיבלנו סוג של אמירה שמכבי חיפה היא מועדון לא מספיק תחרותי.
בעיניי אנחנו ה11 הכי טובים בליגה, אבל ללא ספק בפיגור ניכר בעומק ואיכות הספסל, אבל שוב - לא נורא אם לא לוקחים אליפות בעונת צ'מפיונס, טרם לקחו. כן נורא שהעתיד טיפונת עגום, ועיקר העגמומיות היא התחושה של ניהול תקציב לא נכון - לאור ההכנסות הגדולות השנה.
מה עדיף, שטרכמן ודוטרה, או שום דבר? (אל תגידו לי סק ודילן, הם באו אחרי שפלאניץ' עזב, הם לא חיזוק לכבוד העליה לצ'מפיונס).
בקיצור, מתכוון להנות השניה מכל רגע, כי לא יודע מה יקרה עוד מעט.
זה לא עניין של שחקן כזה או אחר, זה עניין של חוסר רצון להתחרות וזה משהו שמשודר כלפי מטה במערכת, זה מה שהיה בפעם הקודמת וזה מה שיהיה גם עכשיו.