ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Shocking4U אמר:פאני רצה לעזוב כבר העונה ואתה רואה שהוא משחק בלי חשק. חזיזה אחרי ההופעות בליגת האלופות כנראה יקבל לא מעט הצעות והוא בשנה אחרונה לחוזה, זכה פה בכל מה שאפשרי והגיוני שהוא ירצה לחוות אירופה בהזדמנות הכנראה האחרוננה שלו לצאת. נטע לא מחדש חוזה וברור שזה כדי לצאת יותר בקלות לאירופה בלי שיצטרכו לשלם עליו דמי העברה.Hulk אמר:Shocking4U אמר:קודם כל בכדורגל תמיד יש מחזוריות, השלד שהתחיל בעונה של מרקו מסיים את דרכו כשרוב השחקנים שהיו חלק ממנו או יהיו פחות משמעותיים (ארד) או יעזבו (חזיזה ונטע) וגם רובו כנראה הגיע למיצוי. גם המאמן השיג פה את כל מה שיכל להשיג ואחרי שגם ראינו שהבעלים לא מגבה אותו בחלון העברות כשהוא מבקש רכש אחרי עונה של הצלחות שיא אני לא יודע כמה יבוא לו להישאר כאן רק כדי לחוות את הירידה הזאת עם כל הקבוצה. הגרמנים כרגע החזירו את רוב הישראלים הטובים שהיו בשוק (שבמילא לא היו רלוונטים אלינו כמו כהן ופרץ) ואלה שחקנים שכבר עשו את הסיבוב שלהם באירופה ובאו להשתקע כאן. אצלנו רוב הישראלים הבכירים כבר הגיעו למיצוי ורוצים לחוות אירופה (פאני, חזיזה ונטע לדוגמא) ונצטרך למצוא להם מחליפים.
בוא אני אליך איתך ואגיד שיפרצו ישראלים בליגה. מה זה משנה? הרי ראית שהבעלים שלך לא יהיה מוכן לשלם את המחיר על אף ישראלי בכיר בשוק וגם כל פעם שאנחנו נצטרך להתחרות עם קבוצה אחרת על רכש, אנחנו מייד מוותרים ואומרים שאין לנו כוונה להשתתף במאבק על שחקן.
אגיד לך למה אני חולק עליך, דבר ראשון גם לפאני וגם לחזיזה יש חוזה ליותר מעונה, לא יכול להכנס להם לראש אבל לא חושב שאחרי שהם העפילו עם הקבוצה לצמפיונס יש מועדון שיהיה שידרוג מבחינתם, לעזוב לקבוצת צמרת בליגה יותר טובה מישראל נניח בלגיה ולשחק באירופית/קונפרנס זה שידרוג מבחינתם? חוששני שלא.
הם בגיל מאוד לא אטרקטיבי שלצאת ממנו לאירופה לא ייתן להם הרבה וגם כספית לו מכבי חיפה משלמת די טוב בסטנדרטים אירופאיים.
אני דווקא חושב שיונתן כהן ופרץ ייגרמו לכל ישראלי לחשוב פעמיים לפני שייצאו לאירופה כי הם די שרפו שנה מהקריירה.
דרך אגב חזיזה גם זכור לי שאמר שלא יעזוב לסתם קבוצה באירופה אז לה מבין לפי מה החלטתם שהוא כלכך רוצה לעזוב.
אני חושב שאם בכר לא יקבל הצעה באמת טובה מאירופה הוא גם יישאר כרגע יש לו חוזה לעוד שנתיים, ובגדול בכר ביחסים מאוד טובים עם שחר גם איביץ לא קיבל את כל הרכש שרצה ולו יש בעיות אקוטיות ברמת ההרכב והוא אמר את זה לא פעם בראיונות ואני לא רואה שמישהו פה חושב שהוא עומד לעזוב.
נכון שהשנה המועדון לא שילם על אף ישראלי מהליגה אבל אני גם לא שכחתי שהם הוציאו בעונה שעברה 4.5 מיליון יורו על העברות של ישראלים, טיבם של הרכישות זה כבר סיפור אחר אבל הכסף יצא, ולא רואה סיבה שלא ישפך סכום דומה בקיץ הבא.
אני חושב שבכר יהיה מוכן להישאר רק אם המועדון יהיה מוכן להתאים את עצמו לשאיפות שלו ולעשות את הצעד הקדימה שצריך. לפי סוף החלון הזה לא נראה שזה המצב . מזכיר לך שגם בתחילת הקיץ הוא רצה את רוקאביצה וניסו לשדך לו את נחמני (החלוץ הרביעי של בית"ר) וגם עשו לו את המוות על רכש עד שהסכימו סוף סוף לשחרר את הנצרה. כל דבר הולך פה קשה מול ההנהלה הזאת, אחרי שכבר זכית בהכל כולל להגשים את החלום שלך ולהגיע לליגת אלופות למה להישאר ולהתחיל לדעוך ולהרוס את הזיכרון של השנים הטובות? אני מאמין שהוא למד את הלקח מהשנים שלו בב"ש ולא ירצה לסיים פה ברע.
Hulk אמר:אני חושב שאתה לא מבין כמה קשה יהיה לחזיזה לקבל הצעה שתספק אותו ואת המועדון לא רואה קבוצה באירופה שתשים עליו 2 מיליון יורו בגיל 27, זה שהחלטת שהוא רוצה לחוות אירופה זה יפה בפועל הוא אף פעם לא אמר משהו כזה.Shocking4U אמר:פאני רצה לעזוב כבר העונה ואתה רואה שהוא משחק בלי חשק. חזיזה אחרי ההופעות בליגת האלופות כנראה יקבל לא מעט הצעות והוא בשנה אחרונה לחוזה, זכה פה בכל מה שאפשרי והגיוני שהוא ירצה לחוות אירופה בהזדמנות הכנראה האחרוננה שלו לצאת. נטע לא מחדש חוזה וברור שזה כדי לצאת יותר בקלות לאירופה בלי שיצטרכו לשלם עליו דמי העברה.Hulk אמר:אגיד לך למה אני חולק עליך, דבר ראשון גם לפאני וגם לחזיזה יש חוזה ליותר מעונה, לא יכול להכנס להם לראש אבל לא חושב שאחרי שהם העפילו עם הקבוצה לצמפיונס יש מועדון שיהיה שידרוג מבחינתם, לעזוב לקבוצת צמרת בליגה יותר טובה מישראל נניח בלגיה ולשחק באירופית/קונפרנס זה שידרוג מבחינתם? חוששני שלא.
הם בגיל מאוד לא אטרקטיבי שלצאת ממנו לאירופה לא ייתן להם הרבה וגם כספית לו מכבי חיפה משלמת די טוב בסטנדרטים אירופאיים.
אני דווקא חושב שיונתן כהן ופרץ ייגרמו לכל ישראלי לחשוב פעמיים לפני שייצאו לאירופה כי הם די שרפו שנה מהקריירה.
דרך אגב חזיזה גם זכור לי שאמר שלא יעזוב לסתם קבוצה באירופה אז לה מבין לפי מה החלטתם שהוא כלכך רוצה לעזוב.
אני חושב שאם בכר לא יקבל הצעה באמת טובה מאירופה הוא גם יישאר כרגע יש לו חוזה לעוד שנתיים, ובגדול בכר ביחסים מאוד טובים עם שחר גם איביץ לא קיבל את כל הרכש שרצה ולו יש בעיות אקוטיות ברמת ההרכב והוא אמר את זה לא פעם בראיונות ואני לא רואה שמישהו פה חושב שהוא עומד לעזוב.
נכון שהשנה המועדון לא שילם על אף ישראלי מהליגה אבל אני גם לא שכחתי שהם הוציאו בעונה שעברה 4.5 מיליון יורו על העברות של ישראלים, טיבם של הרכישות זה כבר סיפור אחר אבל הכסף יצא, ולא רואה סיבה שלא ישפך סכום דומה בקיץ הבא.
אני חושב שבכר יהיה מוכן להישאר רק אם המועדון יהיה מוכן להתאים את עצמו לשאיפות שלו ולעשות את הצעד הקדימה שצריך. לפי סוף החלון הזה לא נראה שזה המצב . מזכיר לך שגם בתחילת הקיץ הוא רצה את רוקאביצה וניסו לשדך לו את נחמני (החלוץ הרביעי של בית"ר) וגם עשו לו את המוות על רכש עד שהסכימו סוף סוף לשחרר את הנצרה. כל דבר הולך פה קשה מול ההנהלה הזאת, אחרי שכבר זכית בהכל כולל להגשים את החלום שלך ולהגיע לליגת אלופות למה להישאר ולהתחיל לדעוך ולהרוס את הזיכרון של השנים הטובות? אני מאמין שהוא למד את הלקח מהשנים שלו בב"ש ולא ירצה לסיים פה ברע.
חוץ מזה מה זה אומר אירופה? ליגת האלופות זה הבמה האירופית הכי גדולה שיש והוא כבר משחק בה,אתה חושב שקבוצה שמשתתפת קבוע בצמפיונס תשים 2 מיליון יורו על ישראלי בן 27 אני בספק.
ולעזוב לאיזה סטנדרט ליאז שלא מתמודדת על אליפות בבלגיה או פאוק זה לא שידרוג מקצועי וכנראה גם לא כספי.
פאני נראה לי די הבין שבאירופה אין לו ביקוש ובחודש האחרון נראה כן מחוייב גם בליגה, אין לו סעיף שחרור וחוזה לעוד 4 שנים.
היחיד שבאמת יכול לעזוב זה נטע.
לגבי בכר צאו מהסרט שאין מאמן שלא רב עם ההנהלה או שמקבל כל מה שהוא רוצה, גם איביץ שמבחינת כולם פה קיבל כל מה שרצה יגיד לך אחרת, הוא לפני כמה שבועות אמר לכתבים שיגיעו 3 שחקנים והגיע רק יונתן כהן והוא מוגבל לשיטה אחת ובלי מגן ימני נורמלי או כנפיים או בלמים איכותיים(ביטון מאוד פציע), אתה חושב שהוא מרוצה מהסגל שלו? ממש לא.
Apoc אמר:קשה להאמין שיעמדו בפניו אם יביא הצעה טובה בכל זאת.
Kaka אמר:Apoc אמר:קשה להאמין שיעמדו בפניו אם יביא הצעה טובה בכל זאת.
לי קשה להאמין שתגיע הצעה רצינית על שחקן שבקיץ יהיה בן 28 ואין לו מספרים מפלצתיים .
הצעה רצינית לא בשביל מכבי אלא בשביל חזיזה. הוא לא יעזוב בשביל להיות בליגות בינוניות כמו ישראל (נניח יוון וסקוטלנד) ולא בשביל קבוצת תחתית מליגה גדולה.Apoc אמר:Kaka אמר:Apoc אמר:קשה להאמין שיעמדו בפניו אם יביא הצעה טובה בכל זאת.
לי קשה להאמין שתגיע הצעה רצינית על שחקן שבקיץ יהיה בן 28 ואין לו מספרים מפלצתיים .
מה זה הצעה רצינית בשבילך?
8 מיליון יורו כמו הסינים על זהבי?
אפשר לקבל עליו 1.5 מיליון יורו מאיזה מועדון תחתית באיטליה או איזה צמרת ליגה בלגית או משהו.
סטנדרט ליאז' קנו עכשיו את סטיפה פריצה מהליגה בישראל בגיל כזה. חזיזה שווה להם יותר ממנו.
Kaka אמר:הצעה רצינית לא בשביל מכבי אלא בשביל חזיזה. הוא לא יעזוב בשביל להיות בליגות בינוניות כמו ישראל (נניח יוון וסקוטלנד) ולא בשביל קבוצת תחתית מליגה גדולה.Apoc אמר:Kaka אמר:לי קשה להאמין שתגיע הצעה רצינית על שחקן שבקיץ יהיה בן 28 ואין לו מספרים מפלצתיים .
מה זה הצעה רצינית בשבילך?
אפשר לקבל עליו 1.5 מיליון יורו מאיזה מועדון תחתית באיטליה או איזה צמרת ליגה בלגית או משהו.
סטנדרט ליאז' קנו עכשיו את סטיפה פריצה מהליגה בישראל בגיל כזה. חזיזה שווה להם יותר ממנו.
Apoc אמר:Kaka אמר:הצעה רצינית לא בשביל מכבי אלא בשביל חזיזה. הוא לא יעזוב בשביל להיות בליגות בינוניות כמו ישראל (נניח יוון וסקוטלנד) ולא בשביל קבוצת תחתית מליגה גדולה.Apoc אמר:מה זה הצעה רצינית בשבילך?
נקווה שאתה צודק, גם אבופאני צוטט פעם אומר את זה והיום מחפש בלינקדאין קבוצות חובבים בארמניה שיסכימו לקחת אותו רק כדי שישחק באירופה.
Hulk אמר:Apoc אמר:Kaka אמר:הצעה רצינית לא בשביל מכבי אלא בשביל חזיזה. הוא לא יעזוב בשביל להיות בליגות בינוניות כמו ישראל (נניח יוון וסקוטלנד) ולא בשביל קבוצת תחתית מליגה גדולה.
נקווה שאתה צודק, גם אבופאני צוטט פעם אומר את זה והיום מחפש בלינקדאין קבוצות חובבים בארמניה שיסכימו לקחת אותו רק כדי שישחק באירופה.
שנה שעברה ההצעה הרצינית היחידה שהייתה לו משריף הוא לא לקח ובצדק מבחינתו.
זה נראה שהאוהדים שלנו בכוח מנסים להכנס לדיפרסיה וכמה הכול שחור, לא מבין את זה.
Apoc אמר:Hulk אמר:Apoc אמר:נקווה שאתה צודק, גם אבופאני צוטט פעם אומר את זה והיום מחפש בלינקדאין קבוצות חובבים בארמניה שיסכימו לקחת אותו רק כדי שישחק באירופה.
שנה שעברה ההצעה הרצינית היחידה שהייתה לו משריף הוא לא לקח ובצדק מבחינתו.
זה נראה שהאוהדים שלנו בכוח מנסים להכנס לדיפרסיה וכמה הכול שחור, לא מבין את זה.
לא הייתה לו הצעה משריף, הייתה איזו כתבה רק שהוא הוצע אליהם ע"י סוכן זה הכל.
נראה שהבעיה שלך היא עם עובדות בכללי ולא עם פסימיות או אופטימיות.
מה הפעם?חזיזוש אמר:שמישהו ישים אזיקים כבר על כל מי שעושה את המדיה
די
dyarok אמר:איזה קבוצה תחרותית אנחנו? אה..
חטפנו את פיירו מתחת לאף של צסקא סופיה כשהיה סגור שם...
"שחר הישן והטוב"..
גנבי דעת כל השופרות...
אני מסכים אתך, רציתי לפרגן נקודתית לשחקנים הספציפיים האלה.lemmacantor אמר:בהרכב קלאסי ובאיכות משחק שאנחנו יכולים להגיע אליה, אנחנו עולים עליהם.
אבל אליפות זו ריצה ארוכה. צריכים קאדר של יותר מ - 13 שחקנים שעושים משהו.
התקרה שלנו יותר גבוהה, אבל לא תמיד קבוצה עם התקרה הכי גבוהה לוקחת אליפות. הייתה לנו תקרה הכי גבוהה בליגה באיזה 4-5 סגנויות.