סומא חופשי בלי קבוצהhezildo אמר:lemmacantor אמר:אפשר מי שהיה חופשי בעת סגירת החלון. מה זה יתן לנו?
אם יש מישהו נורמלי אפשר להביא לרוטציה בקישור. הבעיה שלא נראה לי שיש מישהו כזה.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
סומא חופשי בלי קבוצהhezildo אמר:lemmacantor אמר:אפשר מי שהיה חופשי בעת סגירת החלון. מה זה יתן לנו?
ברק.י אמר:KevinDurant אמר:אומר לך ברצינות: לא משחרר שחקנים לקבוצות האלה.Adi81 אמר:יש לי בקשה אחת מלביא אבו פאני גולדברג חזיזה
אם אתם עוזבים לחו''ל תלכו לקבוצות וליגות לגטימיות. לא לאיזה שריף משהו או קבוצה לא רלוונטית בבלגיה או הולנד
יש 3 מקרים שאני משחרר שחקן שלנו:
1. כסף גדול (פלאניץ')
2. ליגה גדולה (5 הגדולות)
3. קבוצה גדולה בליגה בינונית (ריינג'רס, סלטיק, זלצבורג, בנפיקה וכאלה)
גם לכוכב האדום אני הייתי משתדל לא לשחרר שחקנים לדוגמה, קבוצה טובה ומניח שמשלמים שם אחלה אבל לא מועדון פאר
אני חושב שהדברים הם לא שחור ולבן וצריך לבחון כל מקרה לגופו. לביא הוא מקרה שקשה להגיד לו ״לא״, אחרי שויתר על צסקא באמצע עונה (מעבר לזה שהוא גם מסיים חוזה). פאני כבר שנתיים על קוצים לצאת לחו״ל ואתה לא רוצה אותו ממרמר חדר הלבשה, אם יביא הצעה בסכום שדורשים עליו או אם יחליטו לקדם שחקן אחר בעמדה שלו (אם לא היה פציע, היינו יכולים לחיות עם עזיבה של פאני לטובת קידום של ג׳אבר).
לא שאני בעד לאפשר עזיבות בקלות וצריך לבלום סחף של עזיבות פוטנציאליות בכל מיני דרכים, אבל מאד קשה לקבוע כללים נוקשים למכירת שחקנים. אני מאד מקווה שיצליחו להשאיר פה את כל הסגל, מלבד שחקן-שניים. עד עכשיו הצליחו לעשות את זה לא רע - אף שחקן מלבד פלאניץ׳ לא עזב בניגוד לרצון המועדון שישאר.
Shocking4U אמר:סומא חופשי בלי קבוצהhezildo אמר:lemmacantor אמר:אפשר מי שהיה חופשי בעת סגירת החלון. מה זה יתן לנו?
משחק בליגה הקפריסאיתlemmacantor אמר:Shocking4U אמר:סומא חופשי בלי קבוצהhezildo אמר:אם יש מישהו נורמלי אפשר להביא לרוטציה בקישור. הבעיה שלא נראה לי שיש מישהו כזה.
ומנדז'ק?
Adi81 אמר:ברק.י אמר:KevinDurant אמר:אומר לך ברצינות: לא משחרר שחקנים לקבוצות האלה.
יש 3 מקרים שאני משחרר שחקן שלנו:
1. כסף גדול (פלאניץ')
2. ליגה גדולה (5 הגדולות)
3. קבוצה גדולה בליגה בינונית (ריינג'רס, סלטיק, זלצבורג, בנפיקה וכאלה)
גם לכוכב האדום אני הייתי משתדל לא לשחרר שחקנים לדוגמה, קבוצה טובה ומניח שמשלמים שם אחלה אבל לא מועדון פאר
אני חושב שהדברים הם לא שחור ולבן וצריך לבחון כל מקרה לגופו. לביא הוא מקרה שקשה להגיד לו ״לא״, אחרי שויתר על צסקא באמצע עונה (מעבר לזה שהוא גם מסיים חוזה). פאני כבר שנתיים על קוצים לצאת לחו״ל ואתה לא רוצה אותו ממרמר חדר הלבשה, אם יביא הצעה בסכום שדורשים עליו או אם יחליטו לקדם שחקן אחר בעמדה שלו (אם לא היה פציע, היינו יכולים לחיות עם עזיבה של פאני לטובת קידום של ג׳אבר).
לא שאני בעד לאפשר עזיבות בקלות וצריך לבלום סחף של עזיבות פוטנציאליות בכל מיני דרכים, אבל מאד קשה לקבוע כללים נוקשים למכירת שחקנים. אני מאד מקווה שיצליחו להשאיר פה את כל הסגל, מלבד שחקן-שניים. עד עכשיו הצליחו לעשות את זה לא רע - אף שחקן מלבד פלאניץ׳ לא עזב בניגוד לרצון המועדון שישאר.
בדיעבד נטע צריך להגיד תודה שהתעקשו עליו
התנהלות רשלנית של וואן ושל בן דור.Apoc אמר:בן דור מודיע שמתנהלות שיחות עם גולדברג על הארכת חוזה ויתנהלו גם עם לביא ושרי.
מאחר וזו רק הפעם ה1482 שמודיעים בתקשורת שהם ינהלו שיחות להאריך חוזה עם גולדברג ולביא, אני רגוע.
dyarok אמר:לא היה לי איפה לרשום...
אז בכל זאת-
הכוכב האדום, אפולון, אולימפיאקוס (כולל תבוסה ביתית 3-0 לקראבח) ואנחנו- כולן במקום האחרון במפעלים האירופיים בתום הסיבוב הראשון.
פרופורציות...
אז בכל זאת-
הכוכב האדום, אפולון, אולימפיאקוס (כולל תבוסה ביתית 3-0 לקראבח) ואנחנו- כולן במקום האחרון במפעלים האירופיים בתום הסיבוב הראשון.
פרופורציות...
אז בכל זאת-
פרופורציות...
adoram אמר:dyarok אמר:לא היה לי איפה לרשום...
אז בכל זאת-
פרופורציות...
אני לא הייתי משווה אותנו לקבוצות הללו (מן הסתם בחרת את הקבוצות שהודחו נגדנו), אלא לקופנהאגן, ויקטוריה פלזן וריינג'רס שגם לא בדיוק מלקקות דבש עד כה, אבל חטפו תבוסות. אז כן, אפשר להתנחם שעד כה לא התפרקנו מול אף קבוצה.
ברק.י אמר:adoram אמר:dyarok אמר:לא היה לי איפה לרשום...
אז בכל זאת-
פרופורציות...
אני לא הייתי משווה אותנו לקבוצות הללו (מן הסתם בחרת את הקבוצות שהודחו נגדנו), אלא לקופנהאגן, ויקטוריה פלזן וריינג'רס שגם לא בדיוק מלקקות דבש עד כה, אבל חטפו תבוסות. אז כן, אפשר להתנחם שעד כה לא התפרקנו מול אף קבוצה.
הסתקרנתי, אז יצאתי לבדוק. מבלי לצפות במשחקים שלהם, אני מניח שהם מתבטלים משמעותית יותר מאיתנו (בקושי מחזיקים כדור ובקושי מאיימים על השער).
* מודגש - הנתונים הבולטים מבין הקבוצות
מכבי חיפה:
נקודות - 0
החזקת כדור ממוצעת - 48%
דיוק במסירות - 85%
סה"כ מרחק ריצה - 325.55 ק"מ
איומים לשער - 39
איומים למסגרת - 11
שערים - 2
ספיגות - 8
קופנהאגן:
נקודות - 1
החזקת כדור ממוצעת - 35%
דיוק במסירות - 79%
סה"כ מרחק ריצה - 355.86 ק"מ
איומים לשער - 16
איומים למסגרת - 4
שערים - 0
ספיגות - 8
ויקטוריה פלזן:
נקודות - 0
החזקת כדור ממוצעת - 31%
דיוק במסירות - 76%
סה"כ מרחק ריצה - 315.4 ק"מ
איומים לשער - 25
איומים למסגרת - 5
שערים - 1
ספיגות - 12
ריינג'רס:
נקודות - 0
החזקת כדור ממוצעת - 38%
דיוק במסירות - 78%
סה"כ מרחק ריצה - 326.3 ק"מ
איומים לשער - 21
איומים למסגרת - 6
שערים - 0
ספיגות - 9
והשוואה נוספת, חלקית (אין לי את שאר הנתונים):
מכבי חיפה 2009/10:
נקודות - 0
איומים לשער - 32
איומים למסגרת - 17
שערים - 0
ספיגות - 5
מכבי ת"א 2015/16:
נקודות - 0
איומים לשער - 27
איומים למסגרת -3
שערים - 0
ספיגות - 8
Judokan אמר:מסתמן שליגת האלופות גמרה אותנו.
במקום שנשתמש בהישג הזה בשביל להתחזק משמעותית ולבוא מוכנים לשתי מסגרות, ההנהלה בחרה למכור את הקבוצה על מזבח השפיות הכלכלית ואת המחיר משלמים עכשיו במזומן.
בכר בוחר לתעדף את ליגת האלופות וללכת שם עם ההרכבים הכי חזקים שאפשר כל פעם, מה שמקרין לליגה שאמורה להיות הלחם והחמאה.
פשוט מתסכל, ובדיעבד פשוט חבל שהעלייה הזו התרחשה. הפסדנו בה מכל הכיוונים, ולא הרווחנו למעשה כלום חוץ מאשר חוויה מדהימה.
Judokan אמר:מסתמן שליגת האלופות גמרה אותנו.
במקום שנשתמש בהישג הזה בשביל להתחזק משמעותית ולבוא מוכנים לשתי מסגרות, ההנהלה בחרה למכור את הקבוצה על מזבח השפיות הכלכלית ואת המחיר משלמים עכשיו במזומן.
בכר בוחר לתעדף את ליגת האלופות וללכת שם עם ההרכבים הכי חזקים שאפשר כל פעם, מה שמקרין לליגה שאמורה להיות הלחם והחמאה.
פשוט מתסכל, ובדיעבד פשוט חבל שהעלייה הזו התרחשה. הפסדנו בה מכל הכיוונים, ולא הרווחנו למעשה כלום חוץ מאשר חוויה מדהימה.