• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מכבי חיפה 2022/23 - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
https://mobile.twitter.com/dor_sabag/status/1579905184083628032?s=48&t=VqOCYfCvmjYwyO

Nirgreen אמר:
המועדון נערך לינואר
על הפרק דברים מעניינים.
בכנות אני לא קונה את זה.

מה יכול להיות בינואר שלא היה בקיץ? עוד מקום לזר?

אני יותר דואג מגזרת העוזבים מאשר גזרת המגיעים

בדרך חזרה שמעתי אתמול את הפאנל ברדיו חיפה - מודה לא מאזין להם בד"כ-
לקראת הסוף הגיעו לעיניין הרכש שלא הגיע וכמה זה עלול לפגוע בסיכויי האליפות (קניאס היה די עצבני על זה).
השופרון ניסה להגן על עמדת המועדון ודי השתיקו אותו בעיניין הזה.
הזכירו שוב שבגלל התעקשות על "עקרונות" כמו "שחקן ישראלי לא שווה 2 מיליון יורו" אנו עלולים להתקע עם אוסף של פצועים, לא נזכה באליפות והאפשרות להמשיך ולהתעצם תיזרק לפח.
אצלינו מסרבים להבין שמועדונים גדולים "נאלצים" לשלם פרמיה על שחקנים מבוקשים- ככה זה בכל העולם.
מה שיקרה שכשכנעאן יהיה חופשי הצהבת יציעו לו שכר שהוא לא יוכל לסרב לו ובשם אותם "עקרונות" של "לא נשלם שכר Y " הוא לא יגיע לכאן וזה כשהשוק הישראלי דל מאד.
מעצבן שכל הדיבורים הם על מכירת חיסול של הקבוצה (זה הולך בקיץ, ההוא שואף להגיע לליגה גדולה וכו') כאילו אנחנו אשדוד או מכבי פ"ת שכל זכות הקיום שלהם זה לעשות אקזיט על שחקנים.
כבוד מקבלים מניצחונות במפעלים אירופאיים והתקדמות בשלבים ולא במכירה של שחקן פעם בכמה שנים.

dyarok אמר:
לקראת הסוף הגיעו לעיניין הרכש שלא הגיע וכמה זה עלול לפגוע בסיכויי האליפות (קניאס היה די עצבני על זה).
הזכירו שוב שבגלל התעקשות על "עקרונות" כמו "שחקן ישראלי לא שווה 2 מיליון יורו" אנו עלולים להתקע עם אוסף של פצועים, לא נזכה באליפות והאפשרות להמשיך ולהתעצם תיזרק לפח.
אצלינו מסרבים להבין שמועדונים גדולים "נאלצים" לשלם פרמיה על שחקנים מבוקשים- ככה זה בכל העולם.
מה שיקרה שכשכנעאן יהיה חופשי הצהבת יציעו לו שכר שהוא לא יוכל לסרב לו ובשם אותם "עקרונות" של "לא נשלם שכר Y " הוא לא יגיע לכאן וזה כשהשוק הישראלי דל מאד.
מעצבן שכל הדיבורים הם על מכירת חיסול של הקבוצה (זה הולך בקיץ, ההוא שואף להגיע לליגה גדולה וכו') כאילו אנחנו אשדוד או מכבי פ"ת שכל זכות הקיום שלהם זה לעשות אקזיט על שחקנים.
כבוד מקבלים מניצחונות במפעלים אירופאיים והתקדמות בשלבים ולא במכירה של שחקן פעם בכמה שנים.

אני מסכים איתך ברוב של מה שכתבת, למעט הסוף.
חלק ממחזור החיים של כל מועדון ברמתנו היא ששחקנים ירצו להתקדם מאיתנו למקומות בכירים יותר במקרה של הצלחה.
המערכת צריכה לדעת להתמודד עם זה ולא להיות תלויה בשחקן כזה או אחר (אבל כמובן גם צריכה לדעת להקשות עד כמה שאפשר על עזיבות, באמצעות השקעה בהארכת חוזים).

כמו שעשינו עם פלאניץ' - שחקן עוזב? מוכנים להנחית במהירות שחקן איכותי להחליף אותו.
ככה גם כהכנה לעזיבה של פאני/לביא היה צריך להחתים את כנעאן.

Nirgreen אמר:
המועדון נערך לינואר
על הפרק דברים מעניינים.
חחחחחחחחחחחחחחחח
על הפרק:
שדרוג החוזה של מאור לוי
פערים מול אצילי ושון גולדברג

Nadav אמר:
Nirgreen אמר:
המועדון נערך לינואר
על הפרק דברים מעניינים.
חחחחחחחחחחחחחחחח
על הפרק:
שדרוג החוזה של מאור לוי

חחחחחחחח ענק כל כך מצחיק אני בהתקף לב מרוב שהבדיחות מצחיקות חיחיחוחו

גם בניצחון הכי גדול בערך בהיסטוריה של המועדון עדיין ממורמרים פה כולם, איזה מתיש

חזיזוש אמר:
Nadav אמר:
Nirgreen אמר:
המועדון נערך לינואר
על הפרק דברים מעניינים.
חחחחחחחחחחחחחחחח
על הפרק:
שדרוג החוזה של מאור לוי

מאושר עד השמיים ועדיין לא רוצה להתבזות בהמשך העונה.
לא הבנתי מה אתה מטעם המועדון? וואלה רוצים להתלונן ובצדק, אם אתה רוצה שכל השמחה הזאת תימשך האינטרס של הבעלים ושל המאמן צריך להיות משותף כדי להצליח ולא ״להפוך שולחנות״ בשביל להביא שחקן שצריך.
אם לא מתאים לך אתה לא חייב להתייחס נשמה תמשיך לחיות בעולם שכולו ורוד ומאור לוי עוד יהיה מסי שהמזג אוויר יהיה לו נוח והכוכבים יסתדרו בשמיים.

Nadav אמר:
חזיזוש אמר:
Nadav אמר:
חחחחחחחחחחחחחחחח
על הפרק:
שדרוג החוזה של מאור לוי

לא הבנתי מה אתה מטעם המועדון? וואלה רוצים להתלונן ובצדק, אם אתה רוצה שכל השמחה הזאת תימשך האינטרס של הבעלים ושל המאמן צריך להיות משותף כדי להצליח ולא ״להפוך שולחנות״ בשביל להביא שחקן שצריך.
אם לא מתאים לך אתה לא חייב להתייחס נשמה תמשיך לחיות בעולם שכולו ורוד ומאור לוי עוד יהיה מסי שהמזג אוויר יהיה לו נוח והכוכבים יסתדרו בשמיים.

חחח למה כל בנאדם שלא ממורמר בכל רגע נתון ושניה שמח כאוהד מרגעים ליטרלי -אוטופיים- של מכבי חיפה שנספר עליהם לנכדים שלנו, הופך אוטומטית ל״שופר״, ״חושב שמאור לוי זה מסי״ ״חי בסרט״, ״מעריץ של שחר״

הטעות הכי גדולה של מכבי חיפה בחלון הקיץ שלא פנו לשדרג את הסגל בזמן.

הרמה בליגה האירופית גבוהה מאוד וגם אם היינו שם היה צורך בחיזוק ובלי קשר ברגע שעושים שלב בתים צריך סגל עמוק, תראו את ב''ש לדוגמה.

היו צריכים לחשוב על 2-3 שחקנים ברגע שעברנו את אולימפיאקוס והבטחנו שלב בתים (זה היה בסוף יולי) ואפילו את אפולון עברנו רשמית ב9.8 (כלומר מאז היה ידוע שנעשה לפחות בתים באירופית)

כבר שם היה צריך לפנות לגבי נאור וכנעאן ואם היו פונים בזמן הנכון גם היו מגיעים לעסקאות, לגבי הראשון בוודאות.

חזיזוש אמר:
Nadav אמר:
חזיזוש אמר:

חחח למה כל בנאדם שלא ממורמר בכל רגע נתון ושניה שמח כאוהד מרגעים ליטרלי -אוטופיים- של מכבי חיפה שנספר עליהם לנכדים שלנו, הופך אוטומטית ל״שופר״, ״חושב שמאור לוי זה מסי״ ״חי בסרט״, ״מעריץ של שחר״
גם אני שמח כאוהד מהרגעים האלה, אבל מנגד מבקר את המועדון שלא הביאו שחקנים ראויים לרוטציה ושחקנים פה נשחקים ונפצעים על ימין ועל שמאל. אני ממש לא ממורמר תמיד אגב אני סך הכל ריאלי, יש לכם תמיד איזה תקווה שהפעם זה יהיה שונה שאני יודע שזה תמיד יתנהל אותו דבר. אני מאושר מהתוצאה ומכל היכולת שאנחנו מציגים באירופה השנה, אבל מנגד אם ההתנהלות הגרועה תמשיך אתה תמתין לרגעים האלה עוד 10 שנים לפחות שבמקום זה אתה יכול בעזרת הכסף למנף את ההצלחה לשדרג שכר ולהביא שחקנים שפעם לא הסתכלו לפה אפילו ולהפוך לקבוצת צמפיונס לגיטימית, אבל אצלנו אוהבים להישאר שפויים וזה ראוי לביקורת, זה הכל.

חזיזוש אמר:
Nadav אמר:
Nirgreen אמר:
המועדון נערך לינואר
על הפרק דברים מעניינים.
חחחחחחחחחחחחחחחח
על הפרק:
שדרוג החוזה של מאור לוי

וואו, אנשים עדיין מבינים בכדורגל ויודעים להצביע על בעיות גם כשהכל ורוד, ולא רק אחרי הפסדים? מי היה מאמין!
הבן אדם רשם שהמועדון נערך לינואר, במשך עשור שאף אחד לא מאמין לחרטות האלה, ועם זה שהם לא מסוגלים לשים שקל על הקבוצה, אז אנשים מתקשים להאמין.
מה אתה רוצה, שנגיד כמה מדהימים כל שחקני הספסל שלנו ואיזה טובים הם ושהם לא נופלים מההרכב הראשון?

משה פרימו בושה.
אני אשכרה שונא את הבהמה הזה.
טוב יעשו במועדון אם יחרימו את ספורט 5 עד שהאפס הזה יגיד מה יש לו נגד מכבי חיפה ומאיפה הוא הביא את זה שבכר רצה ללכת בכלל למ. ת״א ?
כלב .

הוא מת מקנאה. נחנק ממנה. זה כיף אדיר. המועדון כבר עונה שלישית משלשל לו על הראש.

יש לו מלא חברים אוהדי מכבי תל אביב.
הבן שלו אוהד שרוף של הפועל וחבר טוב של מיודענו חובב הספסלים באיטליה יונתן כהן.
כל פעם הוא מדגיש שהכי טוב אצלנו זה עלי מוחמד כאילו הוא גדל בנתניה.
בנאדם הזוי.

Judokan אמר:
dyarok אמר:

אני מסכים איתך ברוב של מה שכתבת, למעט הסוף.
חלק ממחזור החיים של כל מועדון ברמתנו היא ששחקנים ירצו להתקדם מאיתנו למקומות בכירים יותר במקרה של הצלחה.
המערכת צריכה לדעת להתמודד עם זה ולא להיות תלויה בשחקן כזה או אחר (אבל כמובן גם צריכה לדעת להקשות עד כמה שאפשר על עזיבות, באמצעות השקעה בהארכת חוזים).

כמו שעשינו עם פלאניץ' - שחקן עוזב? מוכנים להנחית במהירות שחקן איכותי להחליף אותו.
ככה גם כהכנה לעזיבה של פאני/לביא היה צריך להחתים את כנעאן.
מה שכתבת לא סותר את מה שאני כתבתי.
בניהול סגל יש תכנון של מחזור חיים, מודעים למי שעלול לעזוב ומכינים כל הזמן אלטרנטיבות.
בנוסף כמו שכתבת אפשר להערך לעזיבה של שחקן/שניים.
במצב שנוצר בקבוצה מי שהמועדון צריך להערך לעזיבה זה לכל היותר:
1. נטע כי הבטיחו לו אחרי שהמועדון סרב להצעה מצסקא
2. אבו פאני- גם סוחב סוג של הבטחה למרות שלפי היכולת שלו בתקופה האחרונה לא מאמין שיקבל הצעות אטרקטיביות
3. ג'וש- כי הוא מכוון לארהב.
ולדעתי אפשר להשאיר גם חלק מהם עם חוזים ידשים.
לגבי כל השאר המועדון צריך:
1. לשבת חזק על הארכת חוזים למסיימים (כאילו לא כתבנו את זה מיליון פעם) גם אם זה אומר שדרוג שכר למרביתם
2. קביעת סעיפי יציאה אסטרונומיים (כמו שעושים בספרד כדי למנוע עזיבות פתאום)
כל דבר אחר זה גרירת רגליים ולתת לאירועים לנהל את המועדון במקום שהמועדון ינהל את הסיטואציה.
מהכרותך עם המועדון, מה המצב אצלינו?

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה