KevinDurant
נשיא המועדון
אין בעיה שהכתבים לא יודעים כלום ומנחשים וזורקים דברים באוויר, אבל אם לא "מוציאים" מידע כזה לכתבים צריך להוציא אותו בצינור דרך המועדון לאוהדים.DelPiero אמר:לא יודע מה אתכם אבל לטעמי זה שלכתבים אין מושג זה דבר חיובי בעיניי. שימשיכו לנחש ולזרוק דברים באוויר.
הבעיה מבחינתי היא שבאופן סיסטמתי יש אצלנו בעיה עם הפציעות - אם הייתי שחקן הייתי מפחד לקבל הבחנה או טיפול אצלנו - זה נראה שרק מחמירים את הפציעות של השחקנים או גורמים להם להפצע יותר.
אני לא אוהב להגיד ״ הצוות חובבני״ כי אני לא מבין כלום בזה ואין לי מושג מה הם עושים שם. אבל, זה היה מעודד אותי אם הייתי רואה ששחקן שנפצע מסיבה X, כשידוע שמסיבה כזו אמורים לחזור בתוך כ-שלושה שבועות - שהוא אכן חוזר תוך שלושה שבועות. או לחילופין, שאם שחקן נפצע ולא רוצים להגיד מה יש לו או כמה זמן יקח - שלפחות יתנו מראש תחזית מחמירה יותר מהמצב האמיתי ולא פחות, זה יחסוך את העצבים של ״לאן נעלם הבן אדם״ שיש כאן בצורה כזו תכופה
כמו לדוגמה עדכוני פציעות וסטטוס של פצועים ודברים כאלה.
אף אחד לא רוצה שבן דור וגולדשטיין או לא יודע מי עוד ידווחו על תכניות המועדון ועל מו''מ וכו'
מסכיםlemmacantor אמר:ספציפית לדעתי לב"ש יש יותר פציעות. הבעיה עברה להיות מריבוי מתיחות, לבעיות בשיקום ואבחנה. לא יכלו למנוע אף פציעה שקרתה העונה, אבל כן יכלו לטפל בחלקן הרבה יותר טוב.
היעדרות של חזיזה וג'אבר מצמצמת לבכר אפשרויות באופן רציני. לחזיזה בכלל אין תחליף אמיתי.