חדרה ניצחו 2-0 את ביתר בבכורה של קורצקי. בהתחשב בכמה שהם עושים לנו את המוות כל משחק נגדם ומוציאים לנו את הנשמה אני מצפה למשחק קשה במיוחד
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Shocking4U אמר:לראות את הפועל עולים עם דרייב מטורף ומלחמה מול הצהבת למרות פערי הרמות ולהבין באיזה גישה מסריחה עלינו בבלומפילד. היום היכולת הייתה גרועה אבל הגישה הייתה בסדר, בבלומפילד השחקנים פשוט באו מהרגע הראשון להתבטל.
נכון. אני כל הזמן אומר שהתקרה שלנו מאוד גבוהה והרצפה מאוד נמוכה. יותר משל היריבות שלנו על התואר.lemmacantor אמר:Shocking4U אמר:לראות את הפועל עולים עם דרייב מטורף ומלחמה מול הצהבת למרות פערי הרמות ולהבין באיזה גישה מסריחה עלינו בבלומפילד. היום היכולת הייתה גרועה אבל הגישה הייתה בסדר, בבלומפילד השחקנים פשוט באו מהרגע הראשון להתבטל.
אנחנו במשבר. יחד עם זאת לא משהו חסר תקדים אצל בכר. גם המשחק היום לא משהו חסר תקדים לצערי.
lemmacantor אמר:לא כדורגל מפיראוס או מול יובה, אבל היה כדורגל לא רע גם אחרי פגרה.
לך גם לפני הפגרה ותראה בכמה משחקים באמת שיחקנו טוב בליגהJudokan אמר:lemmacantor אמר:לא כדורגל מפיראוס או מול יובה, אבל היה כדורגל לא רע גם אחרי פגרה.
מאז החזרה מהפגרה, אלה היו המשחקים:
1-0 מקרטע על נוף הגליל בחוץ (שיצאנו במזל של פנדל שלא נשרק)
3-1 בינוני מול סכנין בבית
2-0 גרוע על נתניה שניצחנו רק בזכות הסטה לכדור לשום מקום של שרי.
ה-2-0 המזליקי על באר שבע
ה-5-1 המרשים על הסרדינים בגביע
2-0 בינוני מאוד מול נס ציונה
2-1 מזליקי על הפועל ירושלים.
ההשפלה מול הצהבת
התיקו המביך היום.
בכל התקופה הזו היה משחק אחד טוב באמת, והיתר היו בטווח של בינוני עד גרוע מאוד.
במילים אחרות, פשוט לא חזרנו מהפגרה. העיקר שבכל שבוע בכר מספר שאי אפשר להיראות ככה וצריך להשתפר, רק בשביל שנמשיך להיראות ככה פעם אחר פעם.
הבעיה שהניצחונות בכל סדרת המשחקים הראשונה סנוורו את כולם כאילו צריך להגיד אמן ותודה גדולה לכולם.
מחזור ראשון נגד נתניה?Shocking4U אמר:לך גם לפני הפגרה ותראה בכמה משחקים באמת שיחקנו טוב בליגהJudokan אמר:lemmacantor אמר:לא כדורגל מפיראוס או מול יובה, אבל היה כדורגל לא רע גם אחרי פגרה.
מאז החזרה מהפגרה, אלה היו המשחקים:
ה-2-0 המזליקי על באר שבע
ההשפלה מול הצהבת
התיקו המביך היום.
במילים אחרות, פשוט לא חזרנו מהפגרה. העיקר שבכל שבוע בכר מספר שאי אפשר להיראות ככה וצריך להשתפר, רק בשביל שנמשיך להיראות ככה פעם אחר פעם.
הבעיה שהניצחונות בכל סדרת המשחקים הראשונה סנוורו את כולם כאילו צריך להגיד אמן ותודה גדולה לכולם.
לדעתי:
הפועל תא בבית
צהבת בבית
ב״ש חוץ
וזהו
לא משחק טוב. מחצית ראשונה חלשה ובמחצית השנייה שיחקנו באש והיינו קרובים לספוג את השני. נתניה עשו קמיקזה לנצח את המשחק עם חילופים מופקרים והענשנו אותם ואז הם התפרקו.MH13 TILL I DIE אמר:מחזור ראשון נגד נתניה?Shocking4U אמר:לך גם לפני הפגרה ותראה בכמה משחקים באמת שיחקנו טוב בליגהJudokan אמר:מאז החזרה מהפגרה, אלה היו המשחקים:
ה-2-0 המזליקי על באר שבע
ההשפלה מול הצהבת
התיקו המביך היום.
לדעתי:
הפועל תא בבית
צהבת בבית
ב״ש חוץ
וזהו
Shocking4U אמר:בכר אמר שנטע ביקש לעזוב כבר בקיץ.
Apoc אמר:אני אכתוב גם פה שלדעתי קבוצה שלא מצליחה לנצח את ההכי חלשה בליגה ולא מגיעה נגדה בכלל למצבים היא קבוצה שתאבד מלא נקודות מעכשיו והלאה ואני לא רואה איזה שינוי אפשר לעשות כדי להחזיר את הרכבת לפסים.
adoram אמר:Apoc אמר:אני אכתוב גם פה שלדעתי קבוצה שלא מצליחה לנצח את ההכי חלשה בליגה ולא מגיעה נגדה בכלל למצבים היא קבוצה שתאבד מלא נקודות מעכשיו והלאה ואני לא רואה איזה שינוי אפשר לעשות כדי להחזיר את הרכבת לפסים.
בעונת האליפות הראשונה של בכר הצלחנו להפסיד לכפ"ס.