• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מכבי חיפה 2023/24 - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
בנושא הכספי אין כלל עניין, שכן מעבר לאל עין, יגדיל במאות אחוזים את שכרו ממה שהוא מקבל במכבי חיפה. לאצילי שני ילדים קטנים וספק אם ירצה להעבירם לאיחוד האמירויות, כאשר גם היותו ישראלי במדינה מוסלמית משחקת תפקיד. כך או כך, בהתייחס לסכומים המטורפים שהקבוצה מהנסיכות מוכנה להוציא תמורת הקשר ההתקפי, אין ספק שקיימת התלבטות אמיתית ומחודשת בנושא עבור כל משפחת אצילי.

נחמני

Jerry אמר:
בנושא הכספי אין כלל עניין, שכן מעבר לאל עין, יגדיל במאות אחוזים את שכרו ממה שהוא מקבל במכבי חיפה. לאצילי שני ילדים קטנים וספק אם ירצה להעבירם לאיחוד האמירויות, כאשר גם היותו ישראלי במדינה מוסלמית משחקת תפקיד. כך או כך, בהתייחס לסכומים המטורפים שהקבוצה מהנסיכות מוכנה להוציא תמורת הקשר ההתקפי, אין ספק שקיימת התלבטות אמיתית ומחודשת בנושא עבור כל משפחת אצילי.

נחמני

לוגיקה מאת נחמני:

בנושא הכספי אין עניין, אבל הסכומים שמוצעים גורמים לאצילי לחשוב מחדש.

מי לא גמר בצפר?

מעבר לבסן שידעתי שיעזוב כי הוא פותח קליניקה עצמאית מישהו יודע למה הרופאה מיכל עזבה וחצי מהצוות הרפואי בנוסף לזה התחלף? מרגיש לי שכל העזיבות במועדון מוגזמות ומייצרות תחושה של סחף החוצה מעבר למה שמתבקש.

Judokan אמר:
Jerry אמר:

נחמני

לוגיקה מאת נחמני:

בנושא הכספי אין עניין, אבל הסכומים שמוצעים גורמים לאצילי לחשוב מחדש.

מי לא גמר בצפר?

חח ענק
לאחרונה נתתי צ׳אנס לרדיו חיפה ואלוהים ישמור אני לא מאמין שהיצורים האלה מרוויחים כסף בשביל לדבר.

אגב, תום בנאדו היה בכלל יחצן מסיבות של נוער בחיפה בזמנו ופתאום נהיה שדר ברדיו של נחשו מי ? נישליס, שהיה פעם דיג׳יי במסיבות שלו ובכלל סרדין! הוא היה בשכבת גיל שלי בחיפה ואני זוכר אותו אדום.
אני רואה אותו קופץ בגולים ולא מאמין.

Judokan אמר:
כל העונה מתלוננים שהצוות הרפואי פח אשפה ולא מטפל בפציעות כמו שצריך.

הצוות הרפואי עוזב - מתלוננים גם על זה כחדשות רעות.

בשלב הזה אני מרגיש שגם כשיודיעו שבן שהר וינון אליהו עוזבים, מישהו עוד יקרא לזה חדשות רעות.
לא יודע כמה פיזיותרפיסט קשור לאבחון פציעה בשוקית ודברים כאלה

Judokan אמר:

בשלב הזה אני מרגיש שגם כשיודיעו שבן שהר וינון אליהו עוזבים, מישהו עוד יקרא לזה חדשות רעות.
לי באופן אישי היו תלונות על מיכל הרופאה אבל תומר בסן זה תותח על ואבידה די רצינית.

give-me-some-ib3e2m.jpg

KevinDurant אמר:
Judokan אמר:

לא יודע כמה פיזיותרפיסט קשור לאבחון פציעה בשוקית ודברים כאלה

אני לא מדבר ספציפית על תומר בסן, אבל העובדה שכל הצוות הרפואי הוחלף, אחרי השנתיים האחרונות שחווינו בתחום - אלה חדשות מעולות.
במקרה של בסן זו כנראה יותר עזיבה ביוזמתו, אבל זה החלק הפחות משמעותי בכל הדיווח הזה.

בשביל להתקדם צריך לשבור את תקרת השכר ולהעלות את סעיפי השחרור.

מקווה שהם לא בונים על שיבלי וחלאילי. הם מאוד מאוד מאוד בוסריים ולא בשלים עדיין.

Shocking4U אמר:

ועדיין מאוד אוהב את מה שאני רואה מהם במשחק

אחלה חלאילי על הנחישות. עדיין עומד מאחורי מה שאמרתי

שיבלי לא מעט ניצוצות בשני משחקים האחרונים
חלאיילי דווקא היה פחות טוב למרות השער

הם לא בשלים עדיין להיות שחקני רוטציה אצלינו.
שיצאו להשאלה לאיזו חדרה שתבטיח להם דקות משחק.
אסור שישארו אצלינו ויקבלו פירורי דקות.

Shocking4U אמר:

מי ישמע המוח של שאר השחקנים אצלנו הוא של מודריץ'.
די עם הלשאיל שחקנים עד גיל 200 ואז הם חוזרים אליך אחרי שהתאמנו במתקני אימונים שמתאימים לשנות ה 60.
לא רואה שום סיבה לא לתת לשיבלי לשחק מדי פעם כחילוף.
להתאמן עם שחקנים ברמה מסביבך + תחת צוות אימון טוב (מה שהשנה ספציפית כנראה שלא יהיה), ואז להכנס לדקות משחק מול קהל של 30 אלף זה שווה הרבה יותר מאשר לשבת בספסל של חדרה שמשחקת בונקר ואז השחקן לא לומד מזה כלום.
גם רפאלוב לא היה בשל כשעלה לבוגרים, עד שהמוח שלו הסתדר והפך לשחקן על.

חזרה
למעלה