• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מכבי חיפה 2023/24 - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
ברק.י אמר:
hezildo אמר:
אל תדאגו, 2 הנקודות האלה זה לא מה שיפריע לנו לקחת אליפות.
ובכל מקרה בטח יורידו גם לקבוצות אחרות, ברגע שהתחילו עם זה כולם יסבלו מזה.

זה לא קשור אלינו. זה גדול מאיתנו, זה קשור עתיד הענף בישראל.
אתה לא יכול לפגוע בערך הספורטיבי, במהות שלשמה הכל קיים, ובטח שלא בגלל הקהלים.
אין עוד ליגה בעולם (ככל הידוע לי) שהטבלה בה נראית כמו שזו שהייתה פה בעונה האחרונה, עם ארבע קבוצות שהופחתו להן נקודות, ואנחנו בדרך לעוד עונה כזו.

את אנגליה הרחיקו ארבע שנים מליגת האלופות בגלל אוהדים
אינטר קיבלה הפסד טכני נגד מילאן על אבוקות וחזיזים
קבוצות נענשות חופשי על אוהדים.. בכל העולם

RakMaccabi31 אמר:
ברק.י אמר:
hezildo אמר:
אל תדאגו, 2 הנקודות האלה זה לא מה שיפריע לנו לקחת אליפות.
ובכל מקרה בטח יורידו גם לקבוצות אחרות, ברגע שהתחילו עם זה כולם יסבלו מזה.

זה לא קשור אלינו. זה גדול מאיתנו, זה קשור עתיד הענף בישראל.
אתה לא יכול לפגוע בערך הספורטיבי, במהות שלשמה הכל קיים, ובטח שלא בגלל הקהלים.
אין עוד ליגה בעולם (ככל הידוע לי) שהטבלה בה נראית כמו שזו שהייתה פה בעונה האחרונה, עם ארבע קבוצות שהופחתו להן נקודות, ואנחנו בדרך לעוד עונה כזו.

את אנגליה הרחיקו ארבע שנים מליגת האלופות בגלל אוהדים
אינטר קיבלה הפסד טכני נגד מילאן על אבוקות וחזיזים
קבוצות נענשות חופשי על אוהדים.. בכל העולם

לדעתי, יש דרכים טובות יותר לטפל בזה.
לפגוע לשחקנים וצוותים מקצועיים בהישגים מקצועיים זה רע ואסור שיהפוך לדבר שבשגרה.

האמת שכל הראיונות רק חיזקו אצלי את התחושה שהיה פה צוות שיהיה קשה לשחזר מבחינת גם האיכות שלהם כאנשי מקצוע, גם האיכות האנושית שלהם וגם רמת ההתאמה והחיבור שלהם למכבי חיפה. כן למרות שוייזינגר סרדין וצרפתי בכלל נולד צהוב, נוצר חיבור מטורף שלהם עם כל המערכת הזאת שנקראית מכבי חיפה והם ידעו לתפעל ולתעל אותה למען ההצלחה שלהם ושל הקבוצה בסינרגיה מושלמת. אני באמת חולם שברק עוד יחזור לכאן יום אחד ויצליח פה שוב ולא יבחר ללכת לצהבת בחוזה גבוה יותר. מבחינתי הוא המאמן האידיאלי של מכבי חיפה. יכול להיות שיש מאמנים יותר טקטיים ממנו, או מאמנים שמנהלים משחק יותר טוב ממנו אבל כמאמן למכבי חיפה ומה שהיא מייצגת אני מתקשה לחשוב על מאמן יותר מושלם שיותר מסמל את כל המועדון הזה.

בשולי הדברים אני מתגעגע לברק 😢

Shocking4U אמר:
האמת שכל הראיונות רק חיזקו אצלי את התחושה שהיה פה צוות שיהיה קשה לשחזר מבחינת גם האיכות שלהם כאנשי מקצוע, גם האיכות האנושית שלהם וגם רמת ההתאמה והחיבור שלהם למכבי חיפה. כן למרות שוייזינגר סרדין וצרפתי בכלל נולד צהוב, נוצר חיבור מטורף שלהם עם כל המערכת הזאת שנקראית מכבי חיפה והם ידעו לתפעל ולתעל אותה למען ההצלחה שלהם ושל הקבוצה בסינרגיה מושלמת. אני באמת חולם שברק עוד יחזור לכאן יום אחד ויצליח פה שוב ולא יבחר ללכת לצהבת בחוזה גבוה יותר. מבחינתי הוא המאמן האידיאלי של מכבי חיפה. יכול להיות שיש מאמנים יותר טקטיים ממנו, או מאמנים שמנהלים משחק יותר טוב ממנו אבל כמאמן למכבי חיפה ומה שהיא מייצגת אני מתקשה לחשוב על מאמן יותר מושלם שיותר מסמל את כל המועדון הזה.

מסכים איתך מאוד..
לדעתי רק רטרו אקטיבית נבין באמת איזו שושלת מדהימה הייתה פה ולאיזה עוצמות הגענו.
לצערי הטבע המסריח שלנו כאוהדי כדורגל זה תמיד לחשוב קדימה והינה תוך רגע אנחנו כבר בעצבים בלחץ ובתיסכול.
סליחה על הקלישאה אבל מאחל לנו כאוהדים שנדע יותר להתרפק בזמן אמת ולהודות על הקיים, וגם בזמנים מתסכלים כמו חלון העברות הנוכחי להתסכל אחורה ולהודות על הזמנים המדהימים שהמועדון ובעיקר הצוות שהיה נתן לנו ואולי ממש קצת יעזור לנו להוריד להבות.
זהו סיימתי את הפילוסופיה בשקל תשעים.

The real Tsepo אמר:
Shocking4U אמר:

מסכים איתך מאוד..
לצערי הטבע המסריח שלנו כאוהדי כדורגל זה תמיד לחשוב קדימה והינה תוך רגע אנחנו כבר בעצבים בלחץ ובתיסכול.
סליחה על הקלישאה אבל מאחל לנו כאוהדים שנדע יותר להתרפק בזמן אמת ולהודות על הקיים, וגם בזמנים מתסכלים כמו חלון העברות הנוכחי להתסכל אחורה ולהודות על הזמנים המדהימים שהמועדון ובעיקר הצוות שהיה נתן לנו ואולי ממש קצת יעזור לנו להוריד להבות.
דבר בשם עצמך.

יש פה אוהדים (אהמ אהמ שוקינג) שגם אחרי שעלינו לליגת אלופות יום אחרי התלוננו על משהו.

צריך ליהנות מהרגע. השושלת שהייתה פה בתוספת האליפות עם ליגת האלופות היא היסטורית לא רק בקנה מידה של מכבי חיפה אלא ארצי

KevinDurant אמר:
The real Tsepo אמר:
Shocking4U אמר:

מסכים איתך מאוד..
דבר בשם עצמך.

יש פה אוהדים (אהמ אהמ שוקינג) שגם אחרי שעלינו לליגת אלופות יום אחרי התלוננו על משהו.

צריך ליהנות מהרגע. השושלת שהייתה פה בתוספת האליפות עם ליגת האלופות היא היסטורית לא רק בקנה מידה של מכבי חיפה אלא ארצי

בגלל זה איחלתי לכולנו שנדע יותר לעשות את זה :)
כל אחד עם נקודת הפתיחה שלו והסגפנות שלו..

Shocking4U אמר:
מבחינתי הוא המאמן האידיאלי של מכבי חיפה. יכול להיות שיש מאמנים יותר טקטיים ממנו, או מאמנים שמנהלים משחק יותר טוב ממנו

בסטנדרטים של הליגה הישראלית... מי?

RakMaccabi31 אמר:
Shocking4U אמר:
מבחינתי הוא המאמן האידיאלי של מכבי חיפה. יכול להיות שיש מאמנים יותר טקטיים ממנו, או מאמנים שמנהלים משחק יותר טוב ממנו

בסטנדרטים של הליגה הישראלית... מי?

כמנהל משחק? ברדה נניח בתקופה הקצרה שהוא מאמן טוב ממנו. לבכר יש לא מעט מקרים של תגובה מאוד מאוחרת למה שמתרחש או התעקשות לגרור עוד זמן לפני חילופים ושינויים.

אבל הוא פשוט פחדן ועם מנטליות לוזרית (ברדה).

איך הגענו למצב שאנחנו מאבדים איש צוות רציני ומוערך כמו תומר בסן להפועל ת״א?

Shocking4U אמר:

https://twitter.com/PhysioSports/status/1675740746777784320?t=22onkvlEk8ef9t-ReB9l0Q&s=19

הקליניקה שלו בת"א, אז זה נוח לו לקפוץ לשם.
להישאר במכבי חיפה זה אומר להיות פה טוטאלי, וזה משהו שהוא לא רצה, אלא להתרכז בקליניקה ובמשפחה.

רק מכבי אמר:
Shocking4U אמר:

https://twitter.com/PhysioSports/status/1675740746777784320?t=22onkvlEk8ef9t-ReB9l0Q&s=19

הקליניקה שלו בת"א, אז זה נוח לו לקפוץ לשם.
להישאר במכבי חיפה זה אומר להיות פה טוטאלי, וזה משהו שהוא לא רצה, אלא להתרכז בקליניקה ובמשפחה.

https://twitter.com/h_yacobi/status/1675772000042663936?t=pB9362SKZwMZCEKTOUhCEw&s=19

הוא רצה לעזוב ואנחנו הבאנו איש מקצוע מעולה במקומו. לא צריך להיתפס לכל דבר.

אין לי בעיה עם רענון כל הצוות הרפואי אחרי הפיאסקו של העונה האחרונה.

בית״ר מאיימת להחרים את המשחק באלוף האלופים. ב2016 קרה סיפור דומה אחרי שהם קיבלו רדיוס ושחר הודיע שאנחנו בסולידריות גם נחרים את המשחק אם העונש לא ישנה. התרחיש יחזור על עצמו?

אני מבין שסאן החליט שעכשיו כשהוא בצוות המקצועי יותר מאשר שחקן, הוא יכול להדליף חופשי.
הפרסום הזה על המענקים שהוגדל בגלל ההתערבות שלו, כל כך שקוף.

אני יודע שזה דל"פ אבל אני ממש נגדו. גם כשחקן לא היה משהו, גם כליצן בחדר הלבשה לא באמת חושב שהוא "תורם", והעובדה שהוא מדבר הרבה עם התקשורת, והיה שכן של בן דור תקופה ארוכה, לא עוזרת לנושא.
וכן, לא ממש מרגש אותי שהוא יודע את כל המילים של כל השירים.
שיסתום את הפה, או שיסתמו לו.

רק מכבי אמר:
אני מבין שסאן החליט שעכשיו כשהוא בצוות המקצועי יותר מאשר שחקן, הוא יכול להדליף חופשי.

אני יודע שזה דל"פ אבל אני ממש נגדו. גם כשחקן לא היה משהו, גם כליצן בחדר הלבשה לא באמת חושב שהוא "תורם", והעובדה שהוא מדבר הרבה עם התקשורת, והיה שכן של בן דור תקופה ארוכה, לא עוזרת לנושא.

זה רחוק מלהיות דל"פ לדעתי

Apoc אמר:
רק מכבי אמר:

זה רחוק מלהיות דל"פ לדעתי
בהחלט לא דלפ. בכללי מאוד לא מתחבר לשחקנים שכל מהותם זה חנפנות לקהל, לשחק "מלוכלך" מול היריב ויעני להיות מנהיג. מי שלא מגבה את זה ביכולת על המגרש זה נראה פתטי

רק מכבי אמר:

זה לא הפריע לו להדליף גם לפני זה אל תדאג.

חזרה
למעלה