אם המחליף בכנף שמאל זה חגג אז שיוציאו את צ׳יבוטה מהקפאה כי הוא בוודאות יותר טוב ממנו
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
מילה במילה מה שחשבתי כששמעתי את התכנית באותו יום.ירוק זה אני אמר:אני שומע קצת עכשיו את התכנית רדיו של ערוץ הספורט.
אפשר להכריז רשמית שערוץ הספורט בקמפיין נגד מכבי חיפה.
התחילו עם ראיון של אלי אוחנה ודרישה חד משמעית להוריד לנו נקודות, ועכשיו מראיינים את הסוכן של שרי וחושבים איתו ביחד איך מוציאים את שרי לאיזה קבוצה באמירויות.
נראה שהם מנסים ללקק למכבי תל אביב בעקבות החרם עליהם. יהיה מצחיק אם גם אנחנו נתחיל עליהם חרם, ואז הם ישארו בלי 2 הקבוצות הגדולות בארץ.
תוכן ספורטיבי גם ככה לא נשאר להם חוץ מליגת האלופות.
בקבוצה הודפים את הביקורות על איתמר ניצן ומבהירים: "איתמר הוא השוער הראשון שלנו"
Shocking4U אמר:בקבוצה הודפים את הביקורות על איתמר ניצן ומבהירים: "איתמר הוא השוער הראשון שלנו"
בן דור @חזיזוש
חזיזוש אמר:Shocking4U אמר:בקבוצה הודפים את הביקורות על איתמר ניצן ומבהירים: "איתמר הוא השוער הראשון שלנו"
בן דור @חזיזוש
בכנות
לא חושב שזה מעיד על כלום, גם אם שוער אחר סגור נעול מאחורי הקלעים זה הדבר היחיד שאפשר להגיד בסיטואציה הזאת.
greenguy אמר:חזיזוש אמר:Shocking4U אמר:בן דור @חזיזוש
בכנות
לא חושב שזה מעיד על כלום, גם אם שוער אחר סגור נעול מאחורי הקלעים זה הדבר היחיד שאפשר להגיד בסיטואציה הזאת.
תשמע, בלי טיפת ציניות
כל הכבוד על האופטימיות והאמונה.
למה אתה חושב ככה? באמת שואל. באמת שאתה לא מכיר את ההתנהלות של המועדון לאורך השנים?
Judokan אמר:מעולה, אולי אז שחר יסכים לשחרר את ה-200 אלף יורו לבלטקסה.
יאללה בכר!
לדעתי הפוך. ניצן שוער ראשון סגור בפלומבה,אלא אם נתחיל לשמוע לחץ מהקהל במשחקים,אולי יזוז משהו וגם זה רק אוליחזיזוש אמר:greenguy אמר:חזיזוש אמר:בכנות
תשמע, בלי טיפת ציניות
למה אתה חושב ככה? באמת שואל. באמת שאתה לא מכיר את ההתנהלות של המועדון לאורך השנים?
אני אומר בלי קשר לאם יביאו שוער או לא, אין לי מושג (מאמין שכן)
אומר סהכ שגם אם היה שוער סגור אף אחד במועדון לא היה אומר ״כן איתמר ניצן אפס לא בונים עליו, מחכים לסגור עם שוער אחר״
כל עוד הוא זה שמיועד להרכב זה מה שהם יגידו גם אם מאחורי הקלעים מנסים להחזיר את ג׳וש
greenguy אמר:לדעתי הפוך. ניצן שוער ראשון סגור בפלומבה,אלא אם נתחיל לשמוע לחץ מהקהל במשחקים,אולי יזוז משהו וגם זה רק אוליחזיזוש אמר:greenguy אמר:תשמע, בלי טיפת ציניות
אני אומר בלי קשר לאם יביאו שוער או לא, אין לי מושג (מאמין שכן)
אומר סהכ שגם אם היה שוער סגור אף אחד במועדון לא היה אומר ״כן איתמר ניצן אפס לא בונים עליו, מחכים לסגור עם שוער אחר״
כל עוד הוא זה שמיועד להרכב זה מה שהם יגידו גם אם מאחורי הקלעים מנסים להחזיר את ג׳וש
Apoc אמר:כל העולם ידע גם שגוני נאור לא ברמה ושניצן לא ברמה ועדיין אלברמן בחר להביא אותם לפה
להגיד שאלברמן לא יכול לעשות החלטות כאלה הזויות זה עובדתית לא נכון
חזיזוש אמר:Apoc אמר:כל העולם ידע גם שגוני נאור לא ברמה ושניצן לא ברמה ועדיין אלברמן בחר להביא אותם לפה
להגיד שאלברמן לא יכול לעשות החלטות כאלה הזויות זה עובדתית לא נכון
זה ממש לא נכון לגבי גוני נאור
היה די קונצנזוס שזה רכש טוב
adoram אמר:יש משמעות ללחץ של קהל. תזכרו את החילוף המוקדם של רמי גרשון בדקה 20 ומשהו בתקופת בלבול כשהקהל שרק לו בוז, ומאז פחות או יותר הוא הפך לשחקן רוטציה בלבד ולא הרכב.
Apoc אמר:adoram אמר:יש משמעות ללחץ של קהל. תזכרו את החילוף המוקדם של רמי גרשון בדקה 20 ומשהו בתקופת בלבול כשהקהל שרק לו בוז, ומאז פחות או יותר הוא הפך לשחקן רוטציה בלבד ולא הרכב.
גם ג'וש כהן נכנס לעניינים בזכות הקהל.
אבל להגיד לך שזה דבר טוב שקהל מקבל החלטות במועדון? לא. בטווח הארוך, בראייה הכללית, זה אסון.
dyarok אמר:Judokan אמר:מעולה, אולי אז שחר יסכים לשחרר את ה-200 אלף יורו לבלטקסה.
יאללה בכר!
ממתי יש קשר בין ההכנסות להשקעה?
הכנסנו עשרות מיליונים בשנה שעברה ומה קיבלנו?
הבטחה שנשקיע בשחקנים..
בינתיים אנחנו בעיצומו של מסע המוקדמות וחסרים לנו שחקנים בעמדות מפתח.
אחר כך יגיע שחקן יום-יומיים לפני משחק נגד (הלוואי בשלב הבא) ברטיסלבה ויפילו את התיק עליו.