• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מכבי חיפה 2023/24 - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
Apoc אמר:
כולנו צפינו מהצד כשהם מינו את דגו ועשו את הקיץ שעשו בגזרת הבאים ועוזבים.
כולנו שאלנו איך זה יכול להיות שזה לא יגמר בקטסטרופה.
לא ברור לי איך למרות הכל אנחנו עוד נתנו לדבר הזה צ'אנס.

מה זה נתנו צ'אנס? זה לא שיכולנו לעשות משהו. מי שהבין כבר בהתחלה לאן זה הולך הוריד ציפיות, זה
מה שאני עשיתי.

Apoc אמר:
אליאור אמר:
לצערי כמו שכולנו מבינים המשחק הערב היה ספוילר לעונה, אבל אם בכר חוזר לפה אני מוכן לאכול חרא עונה אחת.

אכן נראה לי רשמתי לפני המשחק פה שמחזור 2 זה מחזור שבדר"כ מגדיר עונה עבורנו מבחינת איך שאנחנו נראים בו.
זה הזכיר לי את ההפסד לאשדוד באחת העונות השחורות במחזור 2.

טכנית זה מחזור 3 סמנופף

הכל התחיל מזה שנירמלו פה מאמן שאין לו מקום באף קבוצה אחרת בליגת העל

פתאום היכה בי שאשכרה הביאו את פאקינג מסאיי דגו להחליף את ברק בכר אחרי 3 אליפויות רצופות, ואת איתמר ניצן להיות שוער ראשון פה. כמה שתן יכול להיות בראש של אלברמן בשביל שהוא אשכרה יאמין שזה יוכל לעבוד. אפילו מו אלאך וקרלסן לא הגיעו לרמת הזייה כזאת

hezildo אמר:
Apoc אמר:
כולנו צפינו מהצד כשהם מינו את דגו ועשו את הקיץ שעשו בגזרת הבאים ועוזבים.
כולנו שאלנו איך זה יכול להיות שזה לא יגמר בקטסטרופה.
לא ברור לי איך למרות הכל אנחנו עוד נתנו לדבר הזה צ'אנס.

מה זה נתנו צ'אנס? זה לא שיכולנו לעשות משהו. מי שהבין כבר בהתחלה לאן זה הולך הוריד ציפיות, זה
מה שאני עשיתי.

היה פה נרמול של דגו שגם לי יש חלק בו כי לא נכנסתי בו מהשנייה הראשונה ואמרתי אם זה מה שהביאו אז נשב ונצפה ונראה מה יהיה קודם למרות שברור שזה מה שיקרה.
קהל אחר היה פחות מקבל כנראה שאלה המהלכים שעושים פה בקיץ.

הדבר הכי גרוע שיש כאלה שחושבים שאלברמן הוא חלק מרכזי בשושלת שהייתה פה ולא הכל סביב בכר.
בגלל זה הוא מקבל קרדיט שלא מגיע לו עושה פה כרצונו.

NOSFERATU ZODD אמר:
הדבר הכי גרוע שיש כאלה שחושבים שאלברמן הוא חלק מרכזי בשושלת שהייתה פה ולא הכל סביב בכר.
בגלל זה הוא מקבל קרדיט שלא מגיע לו עושה פה כרצונו.

אלברמן הוכיח את עצמו עם שחקנים זרים, אבל עוד קיץ כזה ויצטרכו להזיז אותו לתפקיד סקאוט ראשי או משהו כזה. לא לעולם חוסן.

Shocking4U אמר:
ההגנה יותר גרועה מאצל בכר
ההתקפה משמעותית פחות טובה מאצל בכר
החילופים מזעזעים
המצבים הנייחים חלשים מאוד

הלכנו אחורה בכל פרמטר אפשרי

תוסיף גם קצב משחק נמוך משמעותית מבעונה שעברה וכושר הרבה הרבה פחות טוב

כשאמרתי בתחילת עונה שחזרנו להיות מכבי חיפה של פעם, התכוונתי לזה ולצערי הרב גם צדקתי. החל מההתנהלות בחלון העברות, בתקשורת, הצורת משחק שלנו וההפסד אתמול. מכבי חיפה של העשור השחון קלאסי. לקינוח תקבלו את הכתבה על שימיץ בוואן.
תודה שחר וגל.

עונה מאוד מבאסת. צריך להגיד את האמת מהרגע שנשרקה המשרוקית במשחק האחרון של העונה שעברה מאוד לא רציתי שהעונה הזאת תתחיל כי ידעתי שמפה יש רק לאן לרדת אבל לא שיערתי לעצמי כמה הסטנדרטים ירדו וכמה אני הפסימי ביותר לא חשבתי שלמכבי חיפה יהיה קיץ כל כך מזעזע. פשוט מדכא.

פחות מ20 שעות מסגירת החלון וגולדשטיין התחיל עם החרטוטים לגבי החלון הבא.

שאלה,
רק אותי מרגיז שמכבי חיפה ״תורמת״ 100 מנויים לליגת האירופאית לדרומי?
יש המון אוהדים שלנו ששילמו לא מעט כסף על הגרין פלוס כדי לקבל עדיפות למנויים האלו.
ובמקום לתת להם את הקדימות תורמים את המוקמות שלהם.
אם יענקלה כל כך רוצה לתרום בשמחה,
שיתרום תחת השם שלו מהכיס שלו.
לא על חשבון אוהדים

אצבעוני אמר:
שאלה,
רק אותי מרגיז שמכבי חיפה ״תורמת״ 100 מנויים לליגת האירופאית לדרומי?
יש המון אוהדים שלנו ששילמו לא מעט כסף על הגרין פלוס כדי לקבל עדיפות למנויים האלו.
ובמקום לתת להם את הקדימות תורמים את המוקמות שלהם.
אם יענקלה כל כך רוצה לתרום בשמחה,
שיתרום תחת השם שלו מהכיס שלו.
לא על חשבון אוהדים
מה הכוונה ב״תורמת״

נראה עכשיו את "המעטפת" עומדת בפני המתקפה של הברקודות בתקשורת החיםאית.

קורנו משחק כמו פושע
לא פחות
בגול הראשון לא סגר את הריבאונד, מאבד כל כדור, לא קיים.
זה פשוט לא אותו שחקן.

אוכלים את הדייסה שבישלו
אבל אנחנו סופגים את זה, עצוב לראות את הקבוצה.. אין שום תקווה

צריך לעשות כאן סדר
מבין הצוות היחיד שברמה הוא דרור שמשון
מבין השחקנים יש לנו שני בלמים, שני מגנים, קשר 8, שני קשרי 10 איכותיים (שבעצם שניהם על אותה משבצת) ושחקן כנף אחד (חלאיילי). אלה השחקנים שאפשר לסמוך עליהם בעונה הקרובה. זה אומר שצריך שוער, קשר אחורי, שחקן כנף, חלוץ (רק מבחינת הרכב ולא סגל) וצוות מקצועי חדש לחלוטין למעט מאמן כושר.
על חזיזה, סוף, שיבלי, חג'ג', שואו, שימיץ', ניצן ופיירו אי אפשר לבנות. רובם עודפים.

אליאור אמר:
צריך לעשות כאן סדר
מבין השחקנים יש לנו שני בלמים, שני מגנים, קשר 8, שני קשרי 10 איכותיים (שבעצם שניהם על אותה משבצת) ושחקן כנף אחד (חלאיילי). אלה השחקנים שאפשר לסמוך עליהם בעונה הקרובה. זה אומר שצריך שוער, קשר אחורי, שחקן כנף, חלוץ (רק מבחינת הרכב ולא סגל) וצוות מקצועי חדש לחלוטין למעט מאמן כושר.
על חזיזה, סוף, שיבלי, חג'ג', שואו, שימיץ', ניצן ופיירו אי אפשר לבנות. רובם עודפים.
שמע, לא מחזיק מחזיזה, במיוחד לאור חוסר התפוקה שלו מבחינה מספרית, אבל לא חושב שאפשר להכניס אותו לאותה רשימה.
חזיזה לא משנה מה, הופך אותך ליותר מסוכן וליותר ווינר על המגרש, לא מגיע לו להימנות יחד עם שאר החלשים (למעט שיבלי) שרשמת.

Ganjot אמר:
אליאור אמר:
צריך לעשות כאן סדר
שמע, לא מחזיק מחזיזה, במיוחד לאור חוסר התפוקה שלו מבחינה מספרית, אבל לא חושב שאפשר להכניס אותו לאותה רשימה.
חזיזה לא משנה מה, הופך אותך ליותר מסוכן וליותר ווינר על המגרש, לא מגיע לו להימנות יחד עם שאר החלשים (למעט שיבלי) שרשמת.

חזיזה פצוע כרוני ולכן הוא שם.

חזרה
למעלה