ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Shocking4U אמר:מה מאפיין את מכבי חיפה של דגו?
משחק לחץ? אין
הגנה קומפקטית? אין
מתפרצות? אין
כדורגל ישיר? אין
תגידו מה שאתם רוצים על מאמנים כמו לם או סילבס אבל אתה רואה שלקבוצות שלהם יש רעיון כלשהו שהם מנסות ליישם. מכבי חיפה הנוכחית נראית כמו עדר ללא רועה שלא יודעת מה היא רוצה מעצמה
אליאור אמר:הטעויות שנעשו הקיץ:
1. מינוי דגו.
2. מינוי צוות שרירותי לדגו.
3. הויתור על דילן.
4. ההחתמה המאוחרת של הקשר האחורי כך שלא עזר בפלייאוף.
5. ההחתמה של שואו מסתמנת כשגיאה.
6. כנ"ל ההחתמה של שימיץ'.
7. ההשארה של פיירו בתחילת החלון.
8. ההשארה של פיירו אחרי שקיבלנו עליו הצעה בסוף החלון.
9. אי החתמת מגן שמאלי מחליף.
10. אי החתמה של קשר ישראלי נוסף לאמצע.
11. אי החתמה של קשר כנף ישראלי נוסף.
כל אלה דברים שהיה אפשר לעשות אבל מטעמי תקציב עשו לא טוב או שלא עשו כלל (למעט אי המכירה של פיירו בסוף החלון). מ-11 שגיאות בחלון אחד אתה לא יוצא.
Liberman אמר:Shocking4U אמר:מה מאפיין את מכבי חיפה של דגו?
משחק לחץ? אין
הגנה קומפקטית? אין
מתפרצות? אין
כדורגל ישיר? אין
תגידו מה שאתם רוצים על מאמנים כמו לם או סילבס אבל אתה רואה שלקבוצות שלהם יש רעיון כלשהו שהם מנסות ליישם. מכבי חיפה הנוכחית נראית כמו עדר ללא רועה שלא יודעת מה היא רוצה מעצמה
מסכים 200%
DelPiero אמר:אליאור אמר:הטעויות שנעשו הקיץ:
1. מינוי דגו.
2. מינוי צוות שרירותי לדגו.
3. הויתור על דילן.
4. ההחתמה המאוחרת של הקשר האחורי כך שלא עזר בפלייאוף.
5. ההחתמה של שואו מסתמנת כשגיאה.
6. כנ"ל ההחתמה של שימיץ'.
7. ההשארה של פיירו בתחילת החלון.
8. ההשארה של פיירו אחרי שקיבלנו עליו הצעה בסוף החלון.
9. אי החתמת מגן שמאלי מחליף.
10. אי החתמה של קשר ישראלי נוסף לאמצע.
11. אי החתמה של קשר כנף ישראלי נוסף.
כל אלה דברים שהיה אפשר לעשות אבל מטעמי תקציב עשו לא טוב או שלא עשו כלל (למעט אי המכירה של פיירו בסוף החלון). מ-11 שגיאות בחלון אחד אתה לא יוצא.
שכחת את עמדת השוער ומריחת הזמן במשאית ומתנים
DelPiero אמר:Liberman אמר:Shocking4U אמר:מה מאפיין את מכבי חיפה של דגו?
משחק לחץ? אין
הגנה קומפקטית? אין
מתפרצות? אין
כדורגל ישיר? אין
מסכים 200%
גם אני, אבל אני עדיין לא חושב שהמאמנים האלו מתאימים לנו.
אלברמן מרגל צהוב אני אומר לכם, בקיץ אחד יחד עם הקסקס והמעטפת הוא החזיר אותנו ללפני תקופת בלבול.
עכשיו אנחנו במלכוד מכל כך הרבה בחינות שגם אם ירצו לתקן, זה יהיה קשה ויקח הרבה זמן
חחחחח איזה להתמודד תקציבית עם מכבי ת''א, למי אכפת מהם?אליאור אמר:אם אני אלברמן אני מפטר את דגו כבר מחר ומביא את רב"ש עד סוף העונה. עם רב"ש אני מאמין שנסיים במקום שמוביל לאירופה.
בינואר ובסוף העונה אני מתחיל לתקן את הסגל ומביא לפה מאמן זר. גם שחר צריך להגדיל את התקציב לפחות בעשרה מיליון שקל כדי שנוכל להתמודד תקציבית עם מכבי תל אביב.
אם מכבי תל אביב תפתח עלינו פער באיכות הסגל זה יהיה קשה יותר לסגור מאשר המצב ההפוך מכיוון שתקציבית יש להם יתרון במשיכת שחקנים, וברגע שהם גם יצטרכו חיזוק בפחות עמדות מאיתנו יהיה להם יותר כסף להשקיע בשחקן מסוים.
KevinDurant אמר:חחחחח איזה להתמודד תקציבית עם מכבי ת''א, למי אכפת מהם?אליאור אמר:אם אני אלברמן אני מפטר את דגו כבר מחר ומביא את רב"ש עד סוף העונה. עם רב"ש אני מאמין שנסיים במקום שמוביל לאירופה.
בינואר ובסוף העונה אני מתחיל לתקן את הסגל ומביא לפה מאמן זר. גם שחר צריך להגדיל את התקציב לפחות בעשרה מיליון שקל כדי שנוכל להתמודד תקציבית עם מכבי תל אביב.
אם מכבי תל אביב תפתח עלינו פער באיכות הסגל זה יהיה קשה יותר לסגור מאשר המצב ההפוך מכיוון שתקציבית יש להם יתרון במשיכת שחקנים, וברגע שהם גם יצטרכו חיזוק בפחות עמדות מאיתנו יהיה להם יותר כסף להשקיע בשחקן מסוים.
כאילו הם קנו ממך שחקנים או לקחו שחקנים שהתחרית עליהם
זה יותר מזה, כבר בגילאי הנוער הם לוקחים אליהם את כל השחקנים הכי טובים ממחלקות הנוער האחרות (אשדוד וכאלה) בגלל שהם משקיעים הרבה יותר תקציבים בנוער מאיתנו. זה לא במקרה שהשחקנים המשמעותיים היחידים שגדלו אצלנו בשנים האחרונות הם מהמגזר הערבי, רק שם שמרנו על איזשהו יתרון יחסי.אליאור אמר:KevinDurant אמר:חחחחח איזה להתמודד תקציבית עם מכבי ת''א, למי אכפת מהם?אליאור אמר:אם אני אלברמן אני מפטר את דגו כבר מחר ומביא את רב"ש עד סוף העונה. עם רב"ש אני מאמין שנסיים במקום שמוביל לאירופה.
"חחחחחח" כאילו לא מדובר ביריבה ישירה שלך על התואר בשוק ישראלים מצומצם מאוד שאם לא משחררת את אצילי הוא לא מגיע אליך בחיים ושב-2017 בחר בהם על פנינו. מספיק שאצילי נשאר אצלם וכל ההיסטוריה של שלוש השנים האחרונות שונה ב-180 מעלות.
גם על ואן אובריים וקניקובסקי התחרת איתם.
אבל הדוגמאות מהעבר לא משנות. זה מאוד נאיבי לחשוב שלא תתחרה איתם על שחקנים בעתיד. השחקנים שיבואו לפה הם שחקני בית או שחקני עבר, בדיוק כמו אצלם. אבל יש גם ישראלים אחרים שלא שיחקו אצלנו או אצלם וכשהספינה הזו תטבע יהיה קשה עוד יותר לשכנע שחקנים לבוא לפה, בטח כשהם מציעים יותר.
את קניקובסקי (לצערי לא רצינו) ואני משווה ומעלה את ואן אובריים ואגיד סבע ורפאלובאליאור אמר:KevinDurant אמר:חחחחח איזה להתמודד תקציבית עם מכבי ת''א, למי אכפת מהם?אליאור אמר:אם אני אלברמן אני מפטר את דגו כבר מחר ומביא את רב"ש עד סוף העונה. עם רב"ש אני מאמין שנסיים במקום שמוביל לאירופה.
"חחחחחח" כאילו לא מדובר ביריבה ישירה שלך על התואר בשוק ישראלים מצומצם מאוד שאם לא משחררת את אצילי הוא לא מגיע אליך בחיים ושב-2017 בחר בהם על פנינו. מספיק שאצילי נשאר אצלם וכל ההיסטוריה של שלוש השנים האחרונות שונה ב-180 מעלות.
אבל הדוגמאות מהעבר לא משנות. זה מאוד נאיבי לחשוב שלא תתחרה איתם על שחקנים בעתיד. השחקנים שיבואו לפה הם שחקני בית או שחקני עבר, בדיוק כמו אצלם. אבל יש גם ישראלים אחרים שלא שיחקו אצלנו או אצלם וכשהספינה הזו תטבע יהיה קשה עוד יותר לשכנע שחקנים לבוא לפה, בטח כשהם מציעים יותר.
KevinDurant אמר:את קניקובסקי (לצערי לא רצינו) ואני משווה ומעלה את ואן אובריים ואגיד סבע ורפאלובאליאור אמר:KevinDurant אמר:חחחחח איזה להתמודד תקציבית עם מכבי ת''א, למי אכפת מהם?
אליאור אמר:KevinDurant אמר:את קניקובסקי (לצערי לא רצינו) ואני משווה ומעלה את ואן אובריים ואגיד סבע ורפאלובאליאור אמר:"חחחחחח" כאילו לא מדובר ביריבה ישירה שלך על התואר בשוק ישראלים מצומצם מאוד שאם לא משחררת את אצילי הוא לא מגיע אליך בחיים ושב-2017 בחר בהם על פנינו. מספיק שאצילי נשאר אצלם וכל ההיסטוריה של שלוש השנים האחרונות שונה ב-180 מעלות.
רפאלוב שחקן עבר וסבע שחקן מהמגזר שהגיע לפה בגלל הקהל של מכבי תל אביב.