• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מכבי חיפה 2023/24 - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
עכשיו באמת נגמרה העונה

נכון, צריך את בכר בחזרה אבל יחד איתו חייבים חיזוק משמעותי. אפילו שלא יביאו אליפות השנה אבל שלפחות ינסו לצמצם את הפער ולתת סוג של פייט.

מכבי השנה ניראת כאילו בכמה חודשים היא הלכה לאיבוד ואיבדה את הכיוון כל-כך שכבר לא מזהים אותה מהקבוצה שראינו עד שבכר עזב

MH13 TILL I DIE אמר:
אליאור אמר:
הגיע הזמן להחזיר את בכר
לא יודע למה, אני מאמין שהוא מסוגל לסגור גם פער כזה

הוא לא מסוגל. צריך לבנות את העונה הבאה. להביא את הישראלים שאפשר, למכור כל אחד מארבעת הזרים שלא תורמים ולא יתרמו ולהחזיר את בכר. חבל על הזמן.

רק אתם מרגישים שמזל שאת הכסף שחסכנו על מאמן השקענו בשחקנים?

Shocking4U אמר:
רק אתם מרגישים שמזל שאת הכסף שחסכנו על מאמן השקענו בשחקנים?

אתה צריך לינק לכתבה ההיא על כמה היו מוכנים לשבור את שיא ההעברות? זה לא מספיק לך?

האידיאל לעונה הבאה:

בכר מאמן
ההרכב יכלול שוער זר, את ארבעת שחקני ההגנה שיש היום, קשר אחורי זר חדש, את עלי מוחמד, גדי קינדה/דיא סבע, חלאיילי וחג'ג'/לוסובוי/זר ומדמון
יהיה עוד זר שישי אחד בלם וזר אחד להרכב שלמעלה
איתן אזולאי גם צריך להגיע, או נטע לביא
מגן שמאלי מחליף יגיע
ינסו להביא את למקין

יפטרו משרי, שימיץ', שואו ופיירו. החוזה של רפאלוב לא יוארך. סוף יעבור בטרייד ושיבלי וכיוף יושאלו.

נקווה שחלק מהדברים הללו יקרו כבר בינואר

אם לא מספיקות כל הבעיות עכשיו גם סונגרדן בספק למכבי תא

אני חושב שמעבר לרכש, אפשר להוציא גם יותר בתוך הסגל הקיים.

לפי הטבלה הנוכחית, אלה המיקומים של הקבוצות שאיבדנו מולן נקודות: 6, 8, 10, 11, 13

ב13 משחקים, איבדנו 11 נקודות נגד קבוצות פלייאוף תחתון ויש מצב שזה יותר ממה שעשינו בעונה שלמה בעונות קודמות.

הסגל לא מושלם ולא מדהים, אבל אי אפשר לאבד כל כך הרבה נקודות נגד קבוצות תחתית ב13 משחקים

KevinDurant אמר:

לפי הטבלה הנוכחית, אלה המיקומים של הקבוצות שאיבדנו מולן נקודות: 6, 8, 10, 11, 13

ב13 משחקים, איבדנו 11 נקודות נגד קבוצות פלייאוף תחתון ויש מצב שזה יותר ממה שעשינו בעונה שלמה בעונות קודמות.

הסגל לא מושלם ולא מדהים, אבל אי אפשר לאבד כל כך הרבה נקודות נגד קבוצות תחתית ב13 משחקים

חד משמעית.
וזה על דגו

KevinDurant אמר:

וואו לא יאמן
לא נראה לי שלמישהו יש ספק מה זה אומר

כובע קש אמר:
KevinDurant אמר:

חד משמעית.
וזה על דגו

מסכים.

KevinDurant אמר:

הטבלה משקרת, אמאמא של המשקרת...
מקום שני בחאווה

אתם שוכחים שבחודש הקרוב כל עוד סק באליפות אפריקה, אנחנו גם בלי בלמים.
למרות הטעויות שלו בכמה משחקים, עדיין החזיק את ההגנה, תקן שגיאות של אחרים ונקה כמעט כל כדור גובה שהוגבה לרחבה.
בחודש הקרוב נראה אלתורים של קורנו/סונדגרן או פיינגולד בתור בלמים.
זה לא רציני.
אני בכלל לא בטוח שנגיע בפער 10 למשחק נגד הצהבת- יש קטמון באמצע.
אין לנו יכולת להכריע משחקים ולמעט ההבלחות בדרבי ומול אשדוד אנחנו לא באמת קבוצה שמכניעה יריבות.
בסגל הנוכחי ובצוות הנוכחי גם המקום השני בסכנה.
בתקווה שקינדה יביא ערך מוסף וסייף קצת איזון.
יש כל כך הרבה דברים לתקן...

תארו לכם התקפה שכוללת את סבע אצילי קינדה וחזיזה

חבל שלא עשו הכל להשאיר את אצילי.

Nirgreen אמר:

שרי עדיף על קציצי ועל קינדה בשיאו

KevinDurant אמר:
Nirgreen אמר:

שרי עדיף על קציצי ועל קינדה בשיאו

שרי שחקן עבר.

סופית: גמר גביע הטוטו בין מכבי ת"א למכבי חיפה יתקיים באצטדיון בנתניה

שני המועדונים כבר קיימו מול מנהלת הליגות ישיבת תיאום, בה נעשתה הגרלה היכן יישב כל קהל. בהגרלה נקבע שאוהדי מכבי חיפה יישבו ביציע המזרחי בנתניה, לשם אפשר למכור קרוב ל-7,000 כרטיסים. מנגד, אוהדי מכבי תל אביב יישבו בצד המערבי ולהם תהיה כמות פחותה מאחר שחלק מהצד המערבי עומד לטובת תא כבוד ותא כסף לשם נכנסים גם כאלה שאינם נמנים על אוהדי הקבוצה.

היום ב-12:30 יוגרל סיבוב ח’ בגביע המדינה, כשאל מעגל המשחקים ייכנסו קבוצות ליגת העל. אלה 32 הקבוצות שישתתפו במשחקי הסיבוב הבא ויוגרלו:

ליגת העל:
מכבי תל אביב, מכבי חיפה, הפועל חיפה, הפועל באר שבע, מכבי נתניה, הפועל תל אביב, מכבי בני ריינה, בני סכנין, בית”ר ירושלים, הפועל ירושלים, מכבי פתח תקווה, הפועל חדרה, הפועל פתח תקווה ומ.ס אשדוד.

ליגה לאומית:
בני יהודה, עירוני טבריה, הפועל כפר סבא, הפועל אום אל פאחם, מכבי קביליו יפו, הפועל רמת גן, עירוני קריית שמונה, מ.ס כפר קאסם, הפועל ראשון לציון, הפועל נוף הגליל והפועל ניר רמת השרון.

ליגה א’:
הפועל הרצליה, עירוני אשדוד, מכבי אתא ביאליק, צעירי כפר קנא, מ.ס דימונה, אחי נצרת ומכבי יבנה.

שידור:
https://m.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=283&docID=458221

קיבלנו את הפועל כפר סבא. בחוץ.
כפ"ס מקום אחרון בלאומית. יופי של הגרלה.

רק מכבי אמר:
קיבלנו את הפועל כפר סבא. בחוץ.
כפ"ס מקום אחרון בלאומית. יופי של הגרלה.
שווה נושא בפני עצמו לדעתי, יכול לקחת עליך

חזרה
למעלה