MH13 TILL I DIE
אלוף המדינה
לא יודע למה, אני מאמין שהוא מסוגל לסגור גם פער כזהאליאור אמר:הגיע הזמן להחזיר את בכר
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
לא יודע למה, אני מאמין שהוא מסוגל לסגור גם פער כזהאליאור אמר:הגיע הזמן להחזיר את בכר
MH13 TILL I DIE אמר:לא יודע למה, אני מאמין שהוא מסוגל לסגור גם פער כזהאליאור אמר:הגיע הזמן להחזיר את בכר
Shocking4U אמר:רק אתם מרגישים שמזל שאת הכסף שחסכנו על מאמן השקענו בשחקנים?
KevinDurant אמר:אני חושב שמעבר לרכש, אפשר להוציא גם יותר בתוך הסגל הקיים.
לפי הטבלה הנוכחית, אלה המיקומים של הקבוצות שאיבדנו מולן נקודות: 6, 8, 10, 11, 13
ב13 משחקים, איבדנו 11 נקודות נגד קבוצות פלייאוף תחתון ויש מצב שזה יותר ממה שעשינו בעונה שלמה בעונות קודמות.
הסגל לא מושלם ולא מדהים, אבל אי אפשר לאבד כל כך הרבה נקודות נגד קבוצות תחתית ב13 משחקים
לפי הטבלה הנוכחית, אלה המיקומים של הקבוצות שאיבדנו מולן נקודות: 6, 8, 10, 11, 13
ב13 משחקים, איבדנו 11 נקודות נגד קבוצות פלייאוף תחתון ויש מצב שזה יותר ממה שעשינו בעונה שלמה בעונות קודמות.
הסגל לא מושלם ולא מדהים, אבל אי אפשר לאבד כל כך הרבה נקודות נגד קבוצות תחתית ב13 משחקים
כובע קש אמר:KevinDurant אמר:אני חושב שמעבר לרכש, אפשר להוציא גם יותר בתוך הסגל הקיים.
חד משמעית.
וזה על דגו
שרי עדיף על קציצי ועל קינדה בשיאוNirgreen אמר:תארו לכם התקפה שכוללת את סבע אצילי קינדה וחזיזה
חבל שלא עשו הכל להשאיר את אצילי.
KevinDurant אמר:שרי עדיף על קציצי ועל קינדה בשיאוNirgreen אמר:תארו לכם התקפה שכוללת את סבע אצילי קינדה וחזיזה
חבל שלא עשו הכל להשאיר את אצילי.
שווה נושא בפני עצמו לדעתי, יכול לקחת עליךרק מכבי אמר:קיבלנו את הפועל כפר סבא. בחוץ.
כפ"ס מקום אחרון בלאומית. יופי של הגרלה.