ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
adoram אמר:https://www.football.org.il/national-cup/?national_cup_id=618&season_id=25
אז המשחק גביע מול נתניה ביום רביעי, ה-3.4, בשעה 20:00. הצהבת אכן קיבלו יום מנוחה יותר מאיתנו לפני משחק העונה.
רק מכבי אמר:adoram אמר:https://www.football.org.il/national-cup/?national_cup_id=618&season_id=25
אז המשחק גביע מול נתניה ביום רביעי, ה-3.4, בשעה 20:00. הצהבת אכן קיבלו יום מנוחה יותר מאיתנו לפני משחק העונה.
ואתה קיבלת יום יותר מהם אחרי פגרת הנבחרות.
די עם הבכיינות.
Shocking4U אמר:לא ניצחנו את הפועל ת״א הכי גרועה שאני זוכר. עזבו לנצח, לא נתנו להם גול. אין לנו זכות לדבר בכלל על אליפות.
רק מכבי אמר:בהמשך למה שנכתב פה על הפועל ת''א. אין פה קשר לפציעות. היו משחקים עם פער גדול בזמנים, מאמנים אחרים אימנו את הפועל ת''א ב-2 המקרים.
לא אשתכנע אחרת - דגו לא יודע להעמיד קבוצה שצריכה ליזום כשנותנים לה את הכדור.
פתיחת העונה הרעה גרמה לקבוצות לחשוב שאפשר לבוא מולנו ולא להתבנקר, וככה נוצר הרצף החיובי והמומנטום, שגם המשיך הרבה קדימה.
ברגע שעלינו למקום הראשון, וקבוצות שוב חזרו להסתגר זה המשיך להיראות רע.
ולכן כל התוצאות המביכות האלה מול קבוצות כמו הפועל ת''א או הפועל פ''ת שאיבדנו שם נקודות, ואפילו ניצחון דחוק 1-0 על חדרה.
הניצחון על אשדוד הגיע כי לוי בא ללחוץ אותנו גבוה. ושילם ביוקר, ולכן פירקנו אותו שם.
את הניצחונות הגדולים של דגו העונה, מכבי ת''א X2, פנא ביוון, וגנט, דגן עשה עם עמידה מאחור ויציאה למתפרצות.
הוא לא מאמן שיודע מספיק טוב להוביל קבוצה יוזמת פורצת בונקרים, וזה הדבר שהכי חשוב למאמן מכבי חיפה.
וזה בעיקר מה שברק בכר היה מומחה בו.
רק מכבי אמר:בהמשך למה שנכתב פה על הפועל ת''א. אין פה קשר לפציעות. היו משחקים עם פער גדול בזמנים, מאמנים אחרים אימנו את הפועל ת''א ב-2 המקרים.
פתיחת העונה הרעה גרמה לקבוצות לחשוב שאפשר לבוא מולנו ולא להתבנקר, וככה נוצר הרצף החיובי והמומנטום, שגם המשיך הרבה קדימה.
ולכן כל התוצאות המביכות האלה מול קבוצות כמו הפועל ת''א או הפועל פ''ת שאיבדנו שם נקודות, ואפילו ניצחון דחוק 1-0 על חדרה.
הניצחון על אשדוד הגיע כי לוי בא ללחוץ אותנו גבוה. ושילם ביוקר, ולכן פירקנו אותו שם.
את הניצחונות הגדולים של דגו העונה, מכבי ת''א X2, פנא ביוון, וגנט, דגן עשה עם עמידה מאחור ויציאה למתפרצות.
הוא לא מאמן שיודע מספיק טוב להוביל קבוצה יוזמת פורצת בונקרים, וזה הדבר שהכי חשוב למאמן מכבי חיפה.
אליאור אמר:מה ההבדל בין מקום 2 ו-3? אם יש בכלל הבדל.
רק מכבי אמר:אליאור אמר:מה ההבדל בין מקום 2 ו-3? אם יש בכלל הבדל.
אין הבדל ברמת התכלס. מתחילים מסיבוב שני של מוק' קונפרנס.
הזוכה בגביע תלך לאירופית. בהנחה וב''ש תזכה, מקום 4 יילך לקונפרנס.
אליאור אמר:רק מכבי אמר:אליאור אמר:מה ההבדל בין מקום 2 ו-3? אם יש בכלל הבדל.
אין הבדל ברמת התכלס. מתחילים מסיבוב שני של מוק' קונפרנס.
לא שזה אקטואלי יותר אבל מאיזה סיבוב מתחילים באירופית? זה נותן עוד סיבוב הדחה אפשרי כדי להגיע לקונפרנס?
רק מכבי אמר:אליאור אמר:רק מכבי אמר:אין הבדל ברמת התכלס. מתחילים מסיבוב שני של מוק' קונפרנס.
לא שזה אקטואלי יותר אבל מאיזה סיבוב מתחילים באירופית? זה נותן עוד סיבוב הדחה אפשרי כדי להגיע לקונפרנס?
אתה מתחיל בסיבוב הראשון באירופית. הדחה שם ואתה עובר לקונפרנס לסיבוב השני.
אליאור אמר:רק מכבי אמר:אליאור אמר:לא שזה אקטואלי יותר אבל מאיזה סיבוב מתחילים באירופית? זה נותן עוד סיבוב הדחה אפשרי כדי להגיע לקונפרנס?
אתה מתחיל בסיבוב הראשון באירופית. הדחה שם ואתה עובר לקונפרנס לסיבוב השני.
חבל. היה נותן לנו אפשרות להתקדם באירופית ומקסימום להגיע לקונפרנס בשלב מתקדם יותר, אבל אם בכר יגיע אני אהיה שלם עם זה.
אנחנו מדורגים בקונפרנס?
רק מכבי אמר:אליאור אמר:רק מכבי אמר:אתה מתחיל בסיבוב הראשון באירופית. הדחה שם ואתה עובר לקונפרנס לסיבוב השני.
חבל. היה נותן לנו אפשרות להתקדם באירופית ומקסימום להגיע לקונפרנס בשלב מתקדם יותר, אבל אם בכר יגיע אני אהיה שלם עם זה.
אנחנו מדורגים בקונפרנס?
אנחנו נהיה מדורגים כנראה עד לשלב הפלייאוף. שם זה כבר תלוי מה יקרה בדרך, מי תודח ותנשור מאלופות/אירופית. וזה גם עוד תלוי במה קורה בליגות אחרות. איזה קבוצות יהיו במקומות של אירופה.
יש סיכוי לא קטן להיות מדורגים עד לבתים.
אגב, אם מכבי ת''א הייתה לוקחת דאבל, אנחנו היינו הולכים לאירופית.
אליאור אמר:רק מכבי אמר:אליאור אמר:חבל. היה נותן לנו אפשרות להתקדם באירופית ומקסימום להגיע לקונפרנס בשלב מתקדם יותר, אבל אם בכר יגיע אני אהיה שלם עם זה.
אנחנו מדורגים בקונפרנס?
אנחנו נהיה מדורגים כנראה עד לשלב הפלייאוף. שם זה כבר תלוי מה יקרה בדרך, מי תודח ותנשור מאלופות/אירופית. וזה גם עוד תלוי במה קורה בליגות אחרות. איזה קבוצות יהיו במקומות של אירופה.
אתה אופטימי שנסיים שניים אה?
רק מכבי אמר:אליאור אמר:רק מכבי אמר:אנחנו נהיה מדורגים כנראה עד לשלב הפלייאוף. שם זה כבר תלוי מה יקרה בדרך, מי תודח ותנשור מאלופות/אירופית. וזה גם עוד תלוי במה קורה בליגות אחרות. איזה קבוצות יהיו במקומות של אירופה.
אני חושב שאם זה היה משהו על הפרק, זה היה תמריץ מסוים להילחם על זה.
כרגע, כולם רק רוצים שהעונה תיגמר. אין באמת על מה לשחק. מקום 2 ו-3 לא נותנים משהו אופרטיבי. למקום 4 לא נרד.
כלום כבר לא יפתיע אותי עד סוף העונה. גם אם ננצח בשני את מכבי ת''א, או נפסיד רצוף 5 משחקים עכשיו.
מי מבטיח שלא נרד למקום 4? אותי לא יפתיע גם מקום 5רק מכבי אמר:אליאור אמר:רק מכבי אמר:אנחנו נהיה מדורגים כנראה עד לשלב הפלייאוף. שם זה כבר תלוי מה יקרה בדרך, מי תודח ותנשור מאלופות/אירופית. וזה גם עוד תלוי במה קורה בליגות אחרות. איזה קבוצות יהיו במקומות של אירופה.
אני חושב שאם זה היה משהו על הפרק, זה היה תמריץ מסוים להילחם על זה.
כרגע, כולם רק רוצים שהעונה תיגמר. אין באמת על מה לשחק. מקום 2 ו-3 לא נותנים משהו אופרטיבי. למקום 4 לא נרד.
כלום כבר לא יפתיע אותי עד סוף העונה. גם אם ננצח בשני את מכבי ת''א, או נפסיד רצוף 5 משחקים עכשיו.