ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
לא שמעת שהכל מדהים ואזולאי ועוד שחקן ואנחנו אלופים למרות שאין לנו כנפיים או הגנה?GreenGirl אמר:טוב שהמשחק הזה משודר, ממש קריאת השכמה
Shocking4U אמר:לא שמעת שהכל מדהים ואזולאי ועוד שחקן ואנחנו אלופים למרות שאין לנו כנפיים או הגנה?GreenGirl אמר:טוב שהמשחק הזה משודר, ממש קריאת השכמה
לא חושב שגם בטופ 6SaTla אמר:לא חושב שזאת קבוצה שיכולה לסיים בטופ 3 העונה בסגל הקיים.
מקווה שתהיה לו היושרה להתפטר אם המועדון באמת יסנדל אותוJudokan אמר:זה מדהים שכל הזמן שעבר, ואנשים עדיין שופטים דברים לפי משחקי אימון. זה חסר משמעות בצורה הכי קיצונית שיש. לכן תדעו על מה בכר רצה שהשחקנים יעבדו במשחק הזה.
בוא נחכה לכל הפחות למשחק רשמי כלשהו לפני שקובעים שאנחנו בסכנת ירידה.
Judokan אמר:זה מדהים שכל הזמן שעבר, ואנשים עדיין שופטים דברים לפי משחקי אימון. זה חסר משמעות בצורה הכי קיצונית שיש. לכן תדעו על מה בכר רצה שהשחקנים יעבדו במשחק הזה.
בוא נחכה לכל הפחות למשחק רשמי כלשהו לפני שקובעים שאנחנו בסכנת ירידה.
כובע קש אמר:יודעים מה הלוח זמנים של המשחקים שלנו במחנה אימון? לא מצאתי על זה מידע בשום מקום
אני לא בטוח שלשם שינוי זה החלטה של דודו בזק. אני מניח שזה החלטה של יענקל׳ה איך לפעול בנושא הזה. זה שדודו אחראי על איך זה מתוקשר כלפי חוץ זה כבר בעיה בפני עצמה.חזיזוש אמר:עצוב שכולם רואים את הבלגן הכאוטי שסאגת סבע מתפתחת להיות
וכולם יודעים שמי שאמור לפתור את זה זה חדל האישים דודו בזק. כבר חודש ששיטת העבודה היא "בואו נעמיד פנים שזה יעבור מעצמו"
חתיכת ליצן, בושה עצומה למערכת שהיצור הזה עובד אצלנו
Shocking4U אמר:אני לא בטוח שלשם שינוי זה החלטה של דודו בזק. אני מניח שזה החלטה של יענקל׳ה איך לפעול בנושא הזה. זה שדודו אחראי על איך זה מתוקשר כלפי חוץ זה כבר בעיה בפני עצמה.חזיזוש אמר:עצוב שכולם רואים את הבלגן הכאוטי שסאגת סבע מתפתחת להיות
וכולם יודעים שמי שאמור לפתור את זה זה חדל האישים דודו בזק. כבר חודש ששיטת העבודה היא "בואו נעמיד פנים שזה יעבור מעצמו"
חתיכת ליצן, בושה עצומה למערכת שהיצור הזה עובד אצלנו