ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
אני בעיקר מאשים אותו בהכנה לעונה ובדברים אחרים (לא יודע כמה הוא אשם, אבל עדיין) כמו כיוף, הזרים (איכות וזמן הגעה) וכו'DelPiero אמר:כותב פה את מה שכתבתי בנושא של ברק גם:
מה שאני לוקח מהשלושים דקות הראשונות אתמול, החצי הראשון מבש וגם המחצית הראשונה בטוטו נגד תל אביב שכולם שכחו ממנה זה שהוא לא שכח לאמן ובעיקר להכין קבוצה ליריב. בעיות עם חילופים ותכובה למשחק היו תמיד - גם בעונות הטובות.
אני חושב שהוא מעביר פה מסר ברור - יש יותר מדי בעיות מעבר לשליטתו - השוער, הסגל המאוד לא מאוזן, כושר וכנראה ענייני הנהלה ודברים אחרים שאני לא חשבתי עליהם.
גל אלברמן מחר חייב לעוף מפה על טיל שיהיה לברק יותר זמן לעבוד על העונה הבאה וזה יהיה המבחן האחרון שלו מבחינתי. הקיץ לא יספיק, חייבים עכשיו שיתחילו לעבוד בלי שיהיה מכשול בדרך (אם גל יודע שהוא עוזב בקיץ הוא יעשה הכל להתקע באמצע הדרך לכל דבר לעונה הבאה כנראה)
:!: יענקלך
כובע קש אמר:מור בוסקילה שחקן. הבעיה היא שהוא משחק בצד שמאל עם רגל ימין ויש לנו על העמדה הזאת כבר יותר מידי שחקנים ככה שאין לנו צורך בו
כובע קש אמר:הבטחנו אירופה
לא סופי. פער 10 ויש 15 בקופה. אם לא נשמור על זה נאבד גם את זה.כובע קש אמר:הבטחנו אירופה
benrey אמר:3 הפסדי ליגה רצוף בהפרש 3 ומעלה…
הלכתי אחורה כמה שנים ולא מצאתי
לא אתפלא אם זו פעם ראשונה בעידן שחר