• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מכבי חיפה 21-22 : נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Liberman
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חייב להגיד שראיתי שכל מי אנשים במועדון ומסביב אומרים שצריך לעלות עם הרכב סופר משני ועם שחקנים מהנוער על הספסל. אני ממש מקווה שזה לא יקרה. מעבר לזה שלדעתי זה לא ספורטיבי כשאתה משחק מול 2 יריבות שיש להם על מה לשחק וכמו שהיינו רוצים שיהיו הוגנים מולנו אז ראוי שנקיים בחזרה אני גם חושב שלקהל לא מגיע לסיים את העונה חלילה עם 2 הפסדים שיכולים גם חלילה להשפיע מבחינת ביטחון ומונטום על גמר גביע.

אני לא אומר שלא צריך לעשות חילופים או שינויים אבל לא צריך להגזים. צריך לעלות קבוצה מכובדת.

אני הייתי עולה למשל מול סכנין:

אלפונס ארד גולדברג מנחם

לביא ג׳אבר פאני

אצילי שהר צ׳יבוטה

אלכס וחזי, יכולים לפתוח נושא מסודר של מצב החוזים של השחקנים שלנו?

KevinDurant אמר:
אלכס וחזי, יכולים לפתוח נושא מסודר של מצב החוזים של השחקנים שלנו?

הכל בטרנספרמרקט
מסיימים חוזה: חוסה, ג׳וש, משפתי (יש אופציה), גרשון, אלפונס ודוניו.
עונה הבאה: ישראלי, פלאניץ, שון, נטע, שרי, לוי, שהר וטאלב.

מוחמד בן זאיד, בעלי קבוצת אל עין, הפך לנשיא האמירויות לאחר מות אחיו הגדול. אחיו, לא רק היה נשיא המדינה לפניו, הוא גם המייסד של איתיאחד איירוויס.
מעניין מה יהיו ההשפעות על הקבוצה מבחינת השת״פ עם אל עין והאפשרות לספונסרים גדולים מהאמירויות.

בסוף בינתיים הכל יחסי ציבור מה ששחר אוהב. בפועל מה השתנה?

lemmacantor אמר:
בסוף בינתיים הכל יחסי ציבור מה ששחר אוהב. בפועל מה השתנה?

כלום. השאלה אם זה יגרור שינוי אחרי הפרסומים שהיו על ספונסר מהאמירויות לשנה הבאה.

האמת שגם אני תחילה נפלתי בפח ופיתחתי ציפיות עצומות.
בהמשך הבנתי שסך הכול מדובר בספין תקשורתי זול, שהושתל כנראה אצל נדב צנציפר באופן מכוון.
אלוהים יודע מה הסיבה לכך.
הרי אם הידיעה הייתה אמיתית, לא יכול להיות שרק עיתונאי אחד היה משיג את ידו על המידע הזה.
לכאורה זו הייתה ידיעה סנסציונית, שהייתה משנה כאן את פני כל הכדורגל בארץ.
השיח הציבורי היה עולה בכל כלי התקשורת, ולא יורד ממנו במשך שבועות רבים.

מישהו יודע להסביר מה הסיבה שבמשטרת חיפה ובעירייה בפרט מונעים ממכבי חיפה לחגוג אליפות ? גם בעונה שעברה אותו סיפור .
איך יכול להיות שקהל כמו שלנו לא זוכה לחגוג אליפות כמו שמגיע לו ? מה הקטע להגביל ל30,000 במקום למצוא מקום שיכול להכיל את כל הקהל שלנו ?

חגיגות אליפות יום אחרי הגמר גביע.
טוב זה לא יגמר

לא אוהב בכלל את ההרכב המשוער שאני שומע למחר. מרגיש כמו זלזול וזריקת זין מוגזמת. מישהו במועדון באמת חושב שזה חכם שאיכשהו אנחנו עוד עלולים להגיע לגמר עם 3/4 הפסדים ברצף? חוץ מזה שיש עדיין קבוצות שמשחקות על אירופה וכמו שאנחנו במצב הפוך היינו רוצים שיראו כלפינו ספורטיביות וישחקו גם אם אין לכאורה על מה ככה אני מצפה מאיתנו לנהוג

זה לא המועדון, זה בכר. נותן בוסטר לגרשון ומאור לוי, עולה עם 9 שחקנים. זה האיש. זה היה מאוד צפוי. מאמן ישראלי טיפוסי

רונן22 אמר:
זה לא המועדון, זה בכר. נותן בוסטר לגרשון ומאור לוי, עולה עם 9 שחקנים. זה האיש. זה היה מאוד צפוי. מאמן ישראלי טיפוסי
זה גם בא מהאוהדים. אנשים אומרים תעלה עם גרשון ודהן. יש הבדל בין לשלב מחליפים לבין לזרוק זין במופגן על משחק ועל ספורטיביות כשיש 3 קבוצות שמתחרות על אירופה. לא הייתי רוצה שיעשו לנו דבר הפוך אם היינו באותו מצב

https://m.one.co.il/Mobile/Article/21-22/1,1,4,33521/410650.html?ref=hp

אני מת

לא יקרה, אגב.

ברק.י אמר:
https://m.one.co.il/Mobile/Article/21-22/1,1,4,33521/410650.html?ref=hp

אני מת

לא יקרה, אגב.

סצוחק סצוחק תיענש בירידת ליגה. איזה אוברדרמטיות.

וואלה הלוואי ירדו ליגה
קבוצה של מחבלים

תגידו

לא מצאתי נושא של מושאלים אבל מה עם מוחמד עוואד?
הוא חתם אצלנו ל3 שנים, הושאל לפולין וחזר, הושאל לפ״ת העונה ומה עונה הבאה? האפס הזה חוזר אלינו?

רק בתור אפסנאי או סדרן.
אם להיות רגע רציניים, אני לא חושב שלמוחמד עוואד יש מקום אפילו בליגה הלאומית...

הוא ירד עוד יותר ברמתו
אבל הוא חוזר אלינו ?

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה