• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מכבי חיפה 21-22 : נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Liberman
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
ואת מי אני הכי שונא ביום שכזה- ניסן קניאס
אין לי כח אפילו להתחיל להסביר כמה נזק הוא עשה לנו בעונה הזאת, כן, ניסן קניאס.

את ניסן קניאס אפשר לאהוב או לשנוא.
אבל הוא סך הכול מפרשן ברדיו.

מי שבאמת גרם לנו נזק איום ונורא זה דרור שמשון, וכן גל אלברמן עם כל צוות הסקאוט שלו.
אם את מקומם היו תופסים אנשים מקצועיים מהרמה הבכירה, אפשר היה לסיים את העונה הזו בצורה חלומית, אולי הטובה ביותר אי פעם...

FTsrxGCXsAc44MD

Kaka אמר:
לא בונים איצטדיון בשביל 3-4 משחקים בשנה.
זה מה שאמרו על סמי עופר כשבנו אותו במתכונת הנוכחית. מאז התמלא מלא פעמים ולא רק העונה.
אנחנו מדינה בצמיחה (מבחינת מספר התושבים) ובצפייה בכדורגל וחבל שאין שום אצטדיון מודרני שנושק ל-40,000 מקומות.

את סמי אם יש אפשרות להגדיל אז זה ל40 אלף מעבר לזה היה מוגזם בעונה פחות טובות האיצטדיון יראה מביך.

dyarok אמר:
Kaka אמר:
לא בונים איצטדיון בשביל 3-4 משחקים בשנה.
זה מה שאמרו על סמי עופר כשבנו אותו במתכונת הנוכחית. מאז התמלא מלא פעמים ולא רק העונה.
אנחנו מדינה בצמיחה (מבחינת מספר התושבים) ובצפייה בכדורגל וחבל שאין שום אצטדיון מודרני שנושק ל-40,000 מקומות.
מה מי אמר את זה על סמי עופר? אני מדבר על איצטדיון שרק הנבחרת תשחק בו או קבוצות שהעפילו לליגת האלופות. זה לא יותר מ 3-4 משחקים בשנה .

ירוק לבן אמר:
בקיצור אל תבנו על דשא במשחקים באירופה... זה יהיה אדמה עם עשב.

לגמרי. גם הנבחרת משחקת שם, גם הפועל חיפה בגביע הטוטו, גם אנחנו באירופה, גם רומא-טוטנהאם וגם אלוף האלופים.

אם היו עובדים כמו ששולחים את כל אנשי המועדון להתראיין בכל חור היינו כבר עם סגל סגור לעונה הבאה

יפרח, פיינגולד ולייש זומנו לסגל נבחרת הנוער ל2 משחקי ידידות מול צרפת לקראת אליפות אירופה שתיפתח ב-19 ביוני.
יפרח היה מושעה מהנבחרת ולא נטל חלק במוקדמות אליפות אירופה

יפרח כובש מול צרפת. יופי של שער.

כבש בדקה 77.

[bbvideo]https://www.youtube.com/watch?v=Bq2b-die__Y[/bbvideo]

תנו דד ליין עד המחנה אימון. מהמחנה אימון תטנפו כמה שאתם רוצים על רכש.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה