כרמליסט ירוק
קפטן ירוק
שמעו השיפור ביכולת של סק מאז שהוא הגיע פשוט פסיכי. אני חושב שהוא יותר טוב מדילן
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Shocking4U אמר:פיירו בכדורי עומק זה מראה מכמיר לב. זה כמו לראות פיל בחנות חרסינה מנסה להסתובב עם הכדור. וזה עוד במשחק שלדעתי הוא אחד מהטובים בו כן?
חד משמעית. דילן בירידה גם לאחרונה. יותר מדי נונשלנטי ואגיד.כרמליסט ירוק אמר:שמעו השיפור ביכולת של סק מאז שהוא הגיע פשוט פסיכי. אני חושב שהוא יותר טוב מדילן
לי זה נראה שהוא חסר ביטחון ביכולת שלו להסתובב או להוביל כדור. הוא כל הזמן בסוף בורח הצידה ואז מוסר אחורה.Apoc אמר:Shocking4U אמר:פיירו בכדורי עומק זה מראה מכמיר לב. זה כמו לראות פיל בחנות חרסינה מנסה להסתובב עם הכדור. וזה עוד במשחק שלדעתי הוא אחד מהטובים בו כן?
נראה כאילו אין לו כוח לרוץ והוא מוותר מראש. יש מצבים שהוא אמור להמשיך ועם הפיזיות לגרום לשחקן ההגנה שמנסה להדוף אותו ליפול ולהיות לבד מול שוער.
Shocking4U אמר:חד משמעית. דילן בירידה גם לאחרונה. יותר מדי נונשלנטי ואגיד.כרמליסט ירוק אמר:שמעו השיפור ביכולת של סק מאז שהוא הגיע פשוט פסיכי. אני חושב שהוא יותר טוב מדילן
Shocking4U אמר:הייתי במחצית מכניס את אצילי על דין. דין מזייף בכל פעולה שלו. גם התקפית הוא מזעזע וגם בלחץ הוא עושה בכאילו
לגמרי. הירידה להגנה מנייחים מזעזעת.Apoc אמר:בכל פעם שאנחנו במצב נייח שלנו זה חצי התאבדות, בכל פעם.