• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא משחק מכבי חיפה - מכבי נתניה גביע המדינה

• יוצר הנושא יוצר הנושא Liberman
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
איך אצילי לא פותח גם במשחק כזה, איך הוא יחזור ל עצמו אם הוא לא מקבל דקות ואמון, מספיק עם המשחקים זה השחקן שהביא לנו 2 אליפויות והוא יביא לנו עוד אחת אם יקבל אמון מבכר

לפי בן דור גם שרי וחזיזה על הספסל.. למה דולף שעתיים לפני למה. וחבל אם לא נתונים לאצילי לרוץ היום

b80803184fe39cf32ae7b1bebb4fbcde.jpg

לפי ספורט 5

The real Tsepo אמר:
לפי בן דור גם שרי וחזיזה על הספסל.. למה דולף שעתיים לפני למה. וחבל אם לא נתונים לאצילי לרוץ היום
העיקר האשמתם את סאן

רועי משפתי, דניאל סונדגרן, דילן בטובינסיקה, עבדוליי סק, שון גולדברג, עלי מוחמד, גוני נאור, מחמוד ג’אבר, דיא סבע, פרנזי פיירו, דין דוד.

ואני שונא שבכר מתאים את עצמו ליריבה, כל פעם שהוא עושה את זה אנחנו אוכלים צינור, מה זה ההרכב הזה? תעלה עם ההרכב החזק ותגרום לנתניה לשלשל במכנסיים כשהם רואים 5-6 שחקנים שיכולים לתקוע אותם. נקווה שנצליח להעביר את הזמן עד המחצית

Shocking4U אמר:
הייתי עושה רוטציה קלה. למשל לא הייתי פותח עם סבע, למשל הייתי מנסה לשלב יותר את דין דוד.

אני קצת פסימי לגבי היום, נתניה בכושר מטורף.

אתה פסימי???
[mention]Smile[/mention]

הרכב מוזר של בכר.

הסיבה היחידה שאני יכול לחשוב על ההרכב הזה, זה שבכר בונה על זה שהלחץ של נתניה ירד משמעותית בחצי השני, ואז יהיה יותר קל לשחקנים הטובים לנצח את המשחק.
רק שהוא צריך לחשוב איך הוא מגיע למחצית השניה במצב טוב.

הרכב סבבה
גם רוטציה רחבה וגם הרכב יותר חזק משל נתניה

Apoc אמר:
הרכב סבבה
גם רוטציה רחבה וגם הרכב יותר חזק משל נתניה

מה חזק פה? קשר אחורי צב חלבי, גולדברג מגן שמאלי מה שהופך את דניאל ללא רלוונטי, התקפה מבולבלת עם דוד ופיירו, בכר החליש אותנו בצורה קיצונית עם ההרכב הזה, נקווה לעבור את הזמן עד המחצית

הימור שלי:
חורים באגף שמאל בהגנה.
אוויר בקישור.
אפס תרומה התקפית באגף שמאל.
המון הגבהות סתמיות לרחבה בתקווה למצוא את פיירו.

הלוואי שאטעה בהכל אבל בהסתמכות על מקרי העבר עם הרכב כזה אני בספק שהפעם זה ייראה אחרת.

גולדברג לא יודע לשחק כמגן, מקווה שהם לא ינצלו את זה להבקיע

הרכב קלאסי של ״באנו להסתבך״ ואז חילוף משולש במחצית

מניח שזה יהיה סוג של יהלום בדומה לאיך שעלינו במשחק האחרון נגדם של הפלייאוף בעונה שעברה.

זה דווקא הרכב שיכול לפתור את בעיית הלחץ של נתניה. 3 קשרים באמצע זה משהו
שאנחנו מדברים כאן עליו הרבה זמן. בהמשך כשנרצה יותר יצירתיות בהתקפה יש כלים חזקים להכניס.

hezildo אמר:
זה דווקא הרכב שיכול לפתור את בעיית הלחץ של נתניה. 3 קשרים באמצע זה משהו
שאנחנו מדברים כאן עליו הרבה זמן. בהמשך כשנרצה יותר יצירתיות בהתקפה יש כלים חזקים להכניס.
רק שלא דיברנו על נאור כאחד הקשרים. איך הוא עבר מהקושי לקבל דקות במשחקים האחרונים ללפתוח בהרכב? למה לא לפתוח אם כבר עם אמצע של עלי, ג׳אבר ופאני.

חזרה
למעלה