benrey
מכונת תארים
שפעת מזגניםtago064 אמר:מה עם החלוץ הגדול שהחתימו? לא יכול לעזור?
לוקח זמן להתרגל למזגנים שבארץ
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
שפעת מזגניםtago064 אמר:מה עם החלוץ הגדול שהחתימו? לא יכול לעזור?
Apoc אמר:להתחיל עונה בלקבל 3-0 במחצית נגד הפועל חיפה וק"ש כל אחת זה כאילו לקחו את כל העשור השחור וריכזו אותו ל90 דקות חחחח
כרמליסט ירוק אמר:כמה עצוב זה שאני מתחיל לחשוב שאולי רוני לוי זה לא רעיון רע כל כך?
Apoc אמר:Daniel123 אמר:צחוק בצד רגע, יכול מאוד להיות שאנחנו נתמודד על הירידה העונה ונספוג תבוסות ואולי אפילו משחקים היסטוריים על חשבוננו. זה בכלל לא נשמע מופרך לאור המצב.
תקחו את זה בחשבון, המצב ממש גרוע ברמה שאני מתפלל שתהיה מלחמה רצינית בחודש הקרוב שתבריח מפה לפחות את הזרים הטובים של שאר הקבוצות שהפערים לא יהיו כל כך גדולים.
מקווה שביבי וטראמפ מתכננים ממש ברגעים אלו את הסבב הקרוב.
גבר גם בלי זרים בכלל לאף קבוצה בליגה חוץ ממך אתה לא מנצח יותר ממשחק אחד רצוף העונה וגם זה בפוקסים פה ושם
Daniel123 אמר:כרמליסט ירוק אמר:כמה עצוב זה שאני מתחיל לחשוב שאולי רוני לוי זה לא רעיון רע כל כך?
טמבל אם הוא מגיע.
לאף מאמן אסור להגיע לפה מדובר במועדון חולה.
כולם יכשלו שחקנים ומאמנים.
Apoc אמר:Daniel123 אמר:כרמליסט ירוק אמר:כמה עצוב זה שאני מתחיל לחשוב שאולי רוני לוי זה לא רעיון רע כל כך?
טמבל אם הוא מגיע.
לאף מאמן אסור להגיע לפה מדובר במועדון חולה.
כולם יכשלו שחקנים ומאמנים.
שטויות, אם יגיע מאמן טוב הוא כנראה יצליח. לא ניסו.
tago064 אמר:אגב, התקפית זה מה יש, זו הקבוצה הנכה שבנו השנה, זה לא שמשחקים מחליפים
Apoc אמר:קבוצות עם 8 שחקנים מול 11 לא נראו ככה, בגרסתו הנוכחית זה המאמן הכי גרוע שאימן בישראל נקודה סוף פסוק.
NOSFERATU ZODD אמר:אני אגיד כמה רפאלוב לא מבין כדורגל.
שיחרר שחקן כמו סק שהוא פיגורה ובמצב כזה היה נותן לשחקנים על הראש.
הביא ילד צנום וגבוה להחליף אותו מליגה 3 באנגליה.
זה פשוט חוסר הבנה קיצוני.