RakMaccabi31
אלוף המדינה
Hatzili22 אמר:עדיין , מצטער להגיד לך תוצאתית זה קמפיין גרוע.
כמעט וכמעט וכמעט יכלו להיות הרבה אבל זה לא המצב
לא מחדש לי גם.. אבל לא היה חסר הרבה בשביל שכן יהיה
מזל
ורכש קצת יותר מוצלח מדוטרה שטרכמן ועותמאן
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Hatzili22 אמר:עדיין , מצטער להגיד לך תוצאתית זה קמפיין גרוע.
RakMaccabi31 אמר:Hatzili22 אמר:עדיין , מצטער להגיד לך תוצאתית זה קמפיין גרוע.
לא מחדש לי גם.. אבל לא היה חסר הרבה בשביל שכן יהיה
מזל
ורכש קצת יותר מוצלח מדוטרה שטרכמן ועותמאן
Judokan אמר:האמת שטענת הניקוד באירופה היא טענה ממש לא מובנת מאליה בהשוואה בין ליגת האלופות לליגה האירופית ולקונפרנס ליג.
בליגת האלופות, הגעה לשלב הבתים שווה 4 נקודות דירוג מובטחות. כל נקודה נוספת שצוברים בבתים שווה עוד נקודות מעבר. אז אם נניח עולים לצ'מפיונס ומשיגים שם תיקו אחד, מסיימים עם 5 נקודות דירוג.
לעומת זאת, בליגה האירופית ובקונפרנס ליג, הניקוד על עלייה לשלב בתים הוא "ניקוד מינימום מובטח". זה אומר שאם על הביצועים בשחב הבתים מקבלים פחות, עדייו מובטחות לקבוצה הנקודות על העלייה.
אז נניח על העלייה שלנו בשנה שעברה הובטחו לנו 2.5 נקודות. בבית עצמו השגנו ניצחון ותיקו ששווים 3 נקודות - יצא שסיימנו את העונה האירופית עם 3 נקודות דירוג (כי נקודות הבונוס על העלייה לבתים כאן לא מצטברות מעבר)
ככה שבשביל שהליגה האירופית או ליגת המחוזות תהיה משתלמת יותר מעלייה לליגת האלופות (ולסיים עם 0 נקודות שם) בניקוד, צריך להשיג בשלב הבתים שני ניצחונות ותיקו או ניצחון ו3 תיקו (בשביל 5 נקודות דירוג ומעלה).
RakMaccabi31 אמר:כסף+חוויה+היסטוריה+רקורד+נסיון+חשיפה>נקודות דירוג
Shocking4U אמר:קודם צריך לעבור את לימסול, מרגיש לי שהרבה אוהדים מזלזלים בהם יותר מדי ולא בצדק. השוואות לקבוצה מהליגה הלאומית וכו׳ שזה מגוחך. לא יהיה דבר יותר מכבי חיפה מלנצח את אולימפיאקוס ואז להיות מודח על ידי אלופת קפריסין. צריך לבוא למשחק הזה בשיא המוכנות והרצינות כי גם להגיע לבתים של ליגה אירופית שיובטח אם נעבור אותם זה הישג ענק
RakMaccabi31 אמר:מה מצב השריונים? העדכון האחרון שראיתי היה 13 אלף (ואני בינהם)
Judokan אמר:האופציה למנויים לקנות כרטיס למקום אחר לא הייתה אמורה להיפתח רק מחר? איך ייתכן שכל הכרטיסים אזלו?