• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מכבי חיפה בליגת האלופות 2022/23

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
Apoc אמר:
יובנטוס יבואו מולנו כמו חיה פצועה
הזוי לרשום את זה
הם חייבים לנצח אותנו פעמיים, איבוד נקודות והם בחוץ
שני משחקים ברצף מולם.
לדעתי אפשר להסתכל על כל קרב על המקום השלישי כי כנראה אנחנו והם נפסיד נגד פריז ובנפיקה

אני מאמין שדווקא מול יובה נצליח להוציא נקודה.

לא יודע. כל נקודה ושער זה הישג. מעניין אם שחר יוריד את כל היופי הזה לאסלה. אגב לא להשתתף עונה שנייה רצוף באלופות לאו דווקא אומר לחרבן הכל, אלא אם נחזור לימי טרום בכר אחרי עזיבתו.

2 הופעות מכובדות מאוד של הקבוצה עד עכשיו.
בעשר דקות האלה שהובלנו היום, אף אחד לא האמין שזה אמיתי.

אגב, גם בקמפיין הקודם נתנו הופעות לא רעות, פשוט נתפסים על ה0 נקודות ושערים כי זה תופס עניין.

המטרות הריאליות שאפשר עוד לסמן:

לסיים מעל יובה ולהוציא לפחות נקודה מהמשחקים נגד בנפיקה ויובנטוס בבית.

ירוק זה אני אמר:
אגב, גם בקמפיין הקודם נתנו הופעות לא רעות, פשוט נתפסים על ה0 נקודות ושערים כי זה תופס עניין.

בקמפיין הקודם עשינו הופעות לא טובות בכלל. לא היינו קבוצה טובה.
אז נכון חוץ מהפסד 3-0 כל השאר היו 1-0 אבל בקושי הגענו למצבים, ההפסדים היו מינימלים בגלל הקבוצות הבקיעו גול ונחו.
גם במשחק האחרון בורדו הגיעו עם הנוער שלהם. היינו ברמה אחת פחות טובים מהם. הזדמנות אחת לא היתה לנו

צריך ואפשר להוציא נקודות בבית מול יובה ואולי גם מול בנפיקה

Shocking4U אמר:
המטרות הריאליות שאפשר עוד לסמן:

לסיים מעל יובה ולהוציא לפחות נקודה מהמשחקים נגד בנפיקה ויובנטוס בבית.

לסיים מעל יובה בטוח לא מטרה ריאלית.

כשרואים את יובנטוס מתחילת העונה, וואלה נקודות מול יובנטוס זו מטרה ריאלית לחלוטין בעיניי
מטורף שזה המצב, אבל יש לי אמון מלא בשחקנים שיוכלו להביא את זה.

שמח מאוד על השער היום שהוריד את כל הלחץ שחייבים להבקיע מהמשך הקמפיין. עכשיו אפדר לשחק בכיף ומשוחרר

Adi81 אמר:
ירוק זה אני אמר:

אז נכון חוץ מהפסד 3-0 כל השאר היו 1-0 אבל בקושי הגענו למצבים, ההפסדים היו מינימלים בגלל הקבוצות הבקיעו גול ונחו.
גם במשחק האחרון בורדו הגיעו עם הנוער שלהם. היינו ברמה אחת פחות טובים מהם. הזדמנות אחת לא היתה לנו

לא מסכים.
עמדנו טוב מאוד כמעט בכל המשחקים, כולל בהפסד 3-0 לבאיירן.
זה שהיינו קבוצה פחות התקפית מהיום זה נכון, אבל ההופעות היו טובות. לא התבטלנו בשום משחק.

שימו לב מה אחד האוהדים של יובנטוס כתב אתמול בפורום האוהדיםנאחרי המשחקים:

watched psg vs haifa (and juve vs benfica , 2 screens at the same time), First half haifa dominated them , 2 half because of injuries lost some good players and got tired and psg won , if anyone thinks we are getting 6 points vs haifa is living in a dream... they are very organized team they play together ... benfica won them by luck ...
we are so fucked this season , wow... horrible...

בנפיקה לא ניצחה אותנו במזל אלא בצדק. לא צריך להגזים.
היתרון האיכותי של יובה עדיין גדול. אשמח לכל נקודה באשר היא.

ירוק זה אני אמר:
Adi81 אמר:
ירוק זה אני אמר:

לא מסכים.
עמדנו טוב מאוד כמעט בכל המשחקים, כולל בהפסד 3-0 לבאיירן.
זה שהיינו קבוצה פחות התקפית מהיום זה נכון, אבל ההופעות היו טובות. לא התבטלנו בשום משחק.

נכון, גם אני זוכר ששיחקנו טוב בקמפיין הזה. קבוצות ירקו דם מולנו. פשוט לא היתה לנו מספיק יכולת התקפית
ולכן לא כבשנו, אבל בהחלט נתנו פייט.

אנשים פה חולמים על נצחונות מול יובנטוס.
שוכחים שלמרות שהם בתקופה חרבנה, הם עדיין 3 רמות מעלינו.

lemmacantor אמר:
בנפיקה לא ניצחה אותנו במזל אלא בצדק. לא צריך להגזים.
היתרון האיכותי של יובה עדיין גדול. אשמח לכל נקודה באשר היא.

ברור. העלתי את זה בעיקר כדי להראות את הרושם שאנחנו עושין באירופה.

זה לא שיובנטוס כל כך גרועה (הכוונה, היא כן גרועה, ביחס לשנים הגדולות שלה), אבל היא עדיין 2-3 רמות מעלינו. ועדיין, אחרי מה שראינו השבוע, אין שום סיבה שלא נבטל גם אותם אצלנו בבית. ההגנה שלהם כל כך שייקי פלוס שוער מחליף.

מאמין שנסיים תקמפיין עם 6 נקודות את שני המשחקים בסמי ננצח

David אמר:
מאמין שנסיים תקמפיין עם 6 נקודות את שני המשחקים בסמי ננצח
אופטימי מידי
אולי נוציא תיקו לא מעבר

בראייה לשנים הבאות, חשוב מאוד שניקח נקודות בבית הזה.

אני יודע שאחרי ההגרלה זה נראה הזוי, אבל אנחנו רואים שיש לנו קבוצה ומאמן בדרגת איכות שיכולים לעשות את זה.
בייחוד בבית שלנו.

זה חשוב מאוד לנקודות הדירוג שלנו לעתיד - בזבוז גדול אם עונה כל כך טובה תסתיים עם רק 4 נקודות דירוג (שאפילו באר שבע בקונפרנס עשויה להשיג בסוף).
זה חשוב מבחינה כלכלית להמשיך לקבל את הבונוסים הגדולים.
וזה חשוב מבחינת השם והמעמד שלנו באירופה - בראי החתמות בעתיד

עוד הפסד ליובה, 1-0 לעולה החדשה מונזה (הקבוצה של ברלוסקוני) ודי מריה הורחק. אלגרי בספק אם יגיע למשחקים נגדנו, לדעתי סיכוי לא קטן שמפוטר בפגרת נבחרות והם יביאו את טוכל.

חזרה
למעלה