lemmacantor
פסל מחוץ לאיצטדיון
יש להם את קני לאלה שסומן ככוכבה הכי גדול של שטרסבורג כשפגשנו אותם. נדמה לי במשחק הראשון הוא היה פצוע.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
רונן22 אמר:באיזה עמדות יש לנו מספיק איכות?
בכל עמדה יש לנו בעיות
onn אמר:דרך אגב, מהצצה בדף הרישמי שלהם גם האוהדים שלהם בוכים מההגרלה.
"unlucky life in the draws"
"from just 2nd qualifier directly known and strong team compared to other unknown candidates..."
ועוד...
הדירוג עובר רק אם אתה מנצח. אם אתה מפסיד להם אתה לא מקבל את הדירוג בליגה האירופיתירוק זה אני אמר:אין מנחוסים כמונו בהגרלות. אפילו בעונה שעלינו לפני 12 שנה, קיבלנו את ההכי קשה. שלא לדבר על שנה שעברה.
לפחות נקבל את הדירוג שלהם בשלב הבא של הליגה האירופית.
RakMaccabi31 אמר:אם נתכונן ונבוא מוכנים וסמי בטירוף 30 אלף איש.. קל עוברים אותם
אבל בקצב הזה אנחנו יותר שאננים מנגד קאירט
אין מנויים, אין מדים, אין מגן שמאלי, שחקנים בקושי חזרו מחופשות
לא מבין מה הולך פה
Shocking4U אמר:הדירוג עובר רק אם אתה מנצח. אם אתה מפסיד להם אתה לא מקבל את הדירוג בליגה האירופיתירוק זה אני אמר:אין מנחוסים כמונו בהגרלות. אפילו בעונה שעלינו לפני 12 שנה, קיבלנו את ההכי קשה. שלא לדבר על שנה שעברה.
ירוק זה אני אמר:Shocking4U אמר:הדירוג עובר רק אם אתה מנצח. אם אתה מפסיד להם אתה לא מקבל את הדירוג בליגה האירופיתירוק זה אני אמר:אין מנחוסים כמונו בהגרלות. אפילו בעונה שעלינו לפני 12 שנה, קיבלנו את ההכי קשה. שלא לדבר על שנה שעברה.
אז איך נקבע הדירוג בסיבוב השלישי בליגה האירופית?
ההרגלה אמורה להיות לפני שיודעים מי עולה
RakMaccabi31 אמר:אם נתכונן ונבוא מוכנים וסמי בטירוף 30 אלף איש.. קל עוברים אותם
לא מבין מה הולך פה
חזיזוש אמר:RakMaccabi31 אמר:אם נתכונן ונבוא מוכנים וסמי בטירוף 30 אלף איש.. קל עוברים אותם
לא מבין מה הולך פה
קל? אם נעבור אותם זו סנסצייה פסיכית. זו קבוצה שב-20 שנה האחרונות רק פעמיים לא הגיעו לשלב הבתים, השווי של הסגל שלהם פי 6 מאיתנו. גם אם נעשה רכש אימתני ביותר זה יהיה מאוד קשה.
בסדר, גם לפ.ס.ז יש מאזן לא טוב נגד ישראליותRakMaccabi31 אמר:חזיזוש אמר:RakMaccabi31 אמר:אם נתכונן ונבוא מוכנים וסמי בטירוף 30 אלף איש.. קל עוברים אותם
לא מבין מה הולך פה
קל? אם נעבור אותם זו סנסצייה פסיכית. זו קבוצה שב-20 שנה האחרונות רק פעמיים לא הגיעו לשלב הבתים, השווי של הסגל שלהם פי 6 מאיתנו. גם אם נעשה רכש אימתני ביותר זה יהיה מאוד קשה.
זו קבוצה עם מאזן ככ עלוב נגד ישראליות שגם את תל אביב של נימני היא לא עברה
בכללי מאזן של ישראליות נגד יווניות הוא יחסית טוב