KevinDurant
נשיא המועדון
עם כל הכבוד ליריבות, למעט אולימפיאקוס כל שאר הקבוצות עבירות לחלוטין
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
רונן22 אמר:פעם הייתי מתרגש לקראת ההגרלות והמשחקים שלנו באירופה
היום זה כל כך לא מדבר אליי. הבנתי שאירופה זה נטל על הקבוצה.
רונן22 אמר:אנחנו לא בנויים לשחק במקביל ב-2 מסגרות. ומבחינתי הליגה הרבה יותר חשובה מאירופה, זה למה אירופה היא נטל מבחינתי
בעונה שעברה הקבוצה שפכה לאגר בשלב מוקדם מאוד בגלל עייפות מצטברת. לא יעמידו פה סגל עמוק ואיכותי שבנוי לכמה מסגרות
רונן22 אמר:אנחנו לא בנויים לשחק במקביל ב-2 מסגרות. ומבחינתי הליגה הרבה יותר חשובה מאירופה, זה למה אירופה היא נטל מבחינתי
בעונה שעברה הקבוצה שפכה לאגר בשלב מוקדם מאוד בגלל עייפות מצטברת. לא יעמידו פה סגל עמוק ואיכותי שבנוי לכמה מסגרות
השנה יודעים שכמעט בטוח יהיה שלב בתים אירופי, אפשר לתכנן סגל עמוק כבר מהקיץab1729 אמר:רונן22 אמר:אנחנו לא בנויים לשחק במקביל ב-2 מסגרות. ומבחינתי הליגה הרבה יותר חשובה מאירופה, זה למה אירופה היא נטל מבחינתי
אני מסכים שחלק מהירידה ביכולת בסוף העונה קשורה לאירופה, אבל אם לא נתרגל 2 מסגרות - לא נצליח להתמודד עם זה.
לגבי סגל איכותי ועמוק - אין לנו עוד אצילי או חזיזה.
השנה, לא הייתה לנו בעיה של עומק, פרט לעמדות ההתקפה שם לא היה לנו גיבוי ראוי לרביעייה הקדמית.
השנה נראה שבעמדת החלוץ נקבל עומק. אני מקווה שישכילו להביא גם שחקן כנף
ab1729 אמר:רונן22 אמר:אנחנו לא בנויים לשחק במקביל ב-2 מסגרות. ומבחינתי הליגה הרבה יותר חשובה מאירופה, זה למה אירופה היא נטל מבחינתי
אני מסכים שחלק מהירידה ביכולת בסוף העונה קשורה לאירופה, אבל אם לא נתרגל 2 מסגרות - לא נצליח להתמודד עם זה.
השנה, לא הייתה לנו בעיה של עומק, פרט לעמדות ההתקפה שם לא היה לנו גיבוי ראוי לרביעייה הקדמית.
MH13 TILL I DIE אמר:השנה יודעים שכמעט בטוח יהיה שלב בתים אירופי, אפשר לתכנן סגל עמוק כבר מהקיץab1729 אמר:רונן22 אמר:אנחנו לא בנויים לשחק במקביל ב-2 מסגרות. ומבחינתי הליגה הרבה יותר חשובה מאירופה, זה למה אירופה היא נטל מבחינתי
נוטה להסכים איתך שהמועדון לא מתנהל בצורה מקצועית (כמובן שהוא מקצועי בהשוואה לרוב המועדונים בישראל) אבל אעדיף לאכול כובע מאשר להגיד אמרתי לכםרונן22 אמר:ab1729 אמר:רונן22 אמר:אנחנו לא בנויים לשחק במקביל ב-2 מסגרות. ומבחינתי הליגה הרבה יותר חשובה מאירופה, זה למה אירופה היא נטל מבחינתי
הייתי מסכים איתך אם היינו מועדון מקצועי שמסיק מסקנות וחושב איך להתקדם. הכל חובבני במועדון הזה. סוכן שחקנים ישראלי מנהל פה את העניינים, ולא תגיד שמדובר באיזה סוכן בינלאומי, מדובר בעסקן טהור. אנחנו לא באמת מועדון מקצועי
MH13 TILL I DIE אמר:ניחוש שלי לודוגורץ