• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מכבי חיפה בליגת האלופות 2022/23

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
אני חושב שבשני משחקים אפשר בהחלט להתעלות ולהתמודד איתם במשחק הגובה .
נקווה שההשפעה של המגנים החדשים תהיה לטובה ותייצב את משחק ההגנה שלנו .

רונן22 אמר:
סטטיסטיקות זה לאנשים שלא מבינים טוב את המשחק במקרה הטוב ולשרלטנים במקרה הרע. ברוך השם יש לי עיניים
העובדות הן שמכבי חיפה היא קבוצה נמוכה במיוחד, עם קשרים נמוכים במיוחד שחלשים מאוד בגובה ( פאנ ומוחמד) , בלמים עם משחק ראש בינוני ומטה, שוער חלש בכדורי גובה. ולפי מה ששמענו, גם המגנים החדשים לא מצטיינים בראש בלשון המעטה. אלו עובדות.
זה שמעט מאוד קבוצות ניצלו את החולשה שלנו בגובה, לא אומר שאין לנו בעיה חמורהבמשחק הגובה. בכלל אנחנו קבוצת הגנה מחרידה, בגובה, בקרקע, בחוסר היכולת שלנו לספוג התקפות/לחץ.
מי שרוצה לטמון את הראש בחול שיהיה לו לבריאות

השרלטנות זה להגיד: "לא אכפת לי מנתונים, לא אכפת לי מה קורה במציאות, אני החלטתי שזה נכון אז זה נכון".

למה אין אמצע בכלל?
יכול להיות ששחקנים עם משחק ראש טוב יעזרו לנו מאד וזה חסר, אבל הקבוצה מתמודדת טוב גם בלי, בעזרת עמידה טקטית נכונה.

רונן22 אמר:
מי ישמור עליו במצבים נייחים, אחד הקשרים הגמדים שלנו? הבלמים שלנו? פלאניץ' וגולדברג לוקים מאוד במשחק הראש. מה לנו ולמשחק הגנה. גם המגן הימני החדש בינוני מאוד בראש לפי מה שאומרים. והשוער שלנו חלש ביציאות לכדורי גובה
ההגנה שלנו היא הלחץ הגבוה. יש לנו מעט מאוד מה להציע כששוברים את משחק הלחץ שלנו. הבנתי שהבלם הזה מצטיין בנגיחות, אם כך זו תהיה סנסציה גדולה אם הוא לא יבקיע מולנו שער אחד לפחות בסיכום 2 המשחקים. אנחנו חלשים מאוד בגובה

מאמין שפיירו ישמור עליו בנייחים. עושה רושם שאף אחד אחר לא מתאים למשימה הזו כולל פלאניץ

ברק.י אמר:
למה אין אמצע בכלל?
יכול להיות ששחקנים עם משחק ראש טוב יעזרו לנו מאד וזה חסר, אבל הקבוצה מתמודדת טוב גם בלי, בעזרת עמידה טקטית נכונה.

צריך לשים את הדגש ולהמנע מעבירות באזורים מסוכנים כמו שהיה נגד בש בטרנר

דווקא שני השחקנים שלנו שהכי טובים עם הראש (ארד וסאן הם המושמצים ביותר) ואלפונס גמר את הסיפור שלו פה

איך לא קיבלנו את קלוז' איך, עוד היה לנו אותם באופציות אחרי הצמצום (25%).
במקום לקבל את הקבוצה הארמנית המצחיקה שהדיחה אותם אנחנו מקבלים את אולימפיאקוס עם ה100 מיליון יורו תקציב וה26 שחקנים זרים בסגל.

Apoc אמר:
איך לא קיבלנו את קלוז' איך, עוד היה לנו אותם באופציות אחרי הצמצום (25%).
במקום לקבל את הקבוצה הארמנית המצחיקה שהדיחה אותם אנחנו מקבלים את אולימפיאקוס עם ה100 מיליון יורו תקציב וה26 שחקנים זרים בסגל.

תראה את זה ככה, אם היינו מקבלים את הקבוצה הארמנית המצחיקה ועוברים אותם, לא היינו מדורגים בסיבוב השלישי.
אבל אם נעבור את אולימפיאקוס, אנחנו מדורגים שם סקופץ

ע"פ Transfermarkt יש לאולימפיאקוס רשימה מכובדת של שחקנים שלא יוכלו לשחק מולנו בשני המפגשים:

https://www.transfermarkt.com/olympiakos-piraus/sperrenundverletzungen/verein/683

אין לי מושג מה הסיבה

רוב השמות זה לא שחקני הרכב ראשון בעונה שעברה חוץ מהמגן הימני הצרפתי קני לאלה שאת מקומו צפוי לתפוס ורסאליקו הרכש הטרי מאתלטיקו מדריד

MHFC4EVER אמר:
ע"פ Transfermarkt יש לאולימפיאקוס רשימה מכובדת של שחקנים שלא יוכלו לשחק מולנו בשני המפגשים:

https://www.transfermarkt.com/olympiakos-piraus/sperrenundverletzungen/verein/683

אין לי מושג מה הסיבה

רוב השמות זה לא שחקני הרכב ראשון בעונה שעברה חוץ מהמגן הימני הצרפתי קני לאלה שאת מקומו צפוי לתפוס ורסאליקו הרכש הטרי מאתלטיקו מדריד
פצועים/שחקנים שחזרו מהשאלה, יש להם סגל גדול

יריבות אפשריות בסיבוב הבא אם נפתיע את אולימפיאקוס:
FXuAoa9VEAAwCSc

יש כבר צמצום של היריבות האפשריות למקרה ונודח, במוקדמות הליגה האירופית?

lemmacantor אמר:
FXuAoa9VEAAwCSc

אם אני זוכר נכון, מפה גם תבוא היריבה שלנו אם נפסיד (מי שיפסידו בקרב שלושת המשחקים של הלא מדורגות)

Judokan אמר:
lemmacantor אמר:
FXuAoa9VEAAwCSc

אם אני זוכר נכון, מפה גם תבוא היריבה שלנו אם נפסיד (מי שיפסידו בקרב שלושת המשחקים של הלא מדורגות)

אבל ללימסול אין יריבה, היא עלתה אוטומטית לסיבוב השלישי.

לדעתי אין צמצום לליגה אירופית. תהיה הגרלה עיוורת בין המודחות.

קיבלנו מהמצמצום חלק מהאופציות הכי קשות שיכולנו לקבל (לודוגורץ, ברטיסלבה ופנצווארוש)

אם נצליח לעבור את היוונים, אז נהיה מסוגלים לעבור גם את כל היריבות הנ"ל.

חזרה
למעלה