• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מכבי חיפה בליגת האלופות 2022/23

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
Daniel123 אמר:
יש להם שחקנים שהם כוכבי על ? כמו נניח ורסליקו של אלימפיאקוס שהם החתימו אותו ואמרנו " וואו" ?

היה דיבור על נובאק אבל ירד מענף

אבל משוטטות בסגל שלהם דרגוביץ' מצלצל לי. 100 הופעות באוסטריה שיחק בלברקוזן והושאל ללסטר

adoram אמר:
אגב, מי שממש ניחס אותנו זה ערוץ הספורט, שעוד לפני ההגרלה רכש את זכויות השידור למשחק של הכוכב האדום מחר מול פיוניק.

צריך להחרים אותם, כבר ראיתי ברשתות שמלא אוהדים מוחקים את האפליקציה שלהם אחרי מה שעשו על הפרשה של אצילי .
לא אוהבים אותנו שם בלשון המעטה .

אי אפשר לדבר על זה שהם מזלזלים בנו בזמן שאוהדים שלנו מזלזלים באופן בוטה ומוגזם בלימסול וחושבים שכבר עברנו

Shocking4U אמר:
אי אפשר לדבר על זה שהם מזלזלים בנו בזמן שאוהדים שלנו מזלזלים באופן בוטה ומוגזם בלימסול וחושבים שכבר עברנו

דיי נו כולה אפולון לימסול
זה אפילו לא אפולו בוגר, כולה אפולון

נפתחו עוד כרטיסים למכירה ליום רביעי, מי שצריך!!!!!!
https://mhaifafc.com/game-tickets?gameID=10265

Shocking4U אמר:

אני חושב שברמה מסויימת אנחנו חונכנו בעשור האחרון לא לזלזל יותר מדי באף קבוצה, חושב שיש איזשהו גבול לרמת זילזול שלנו. אנחנו שניים רק להפועל בלהיות לוזרים שבטוחים שכל רגע יקרה אסון. לא ראיתי את הזלזול הבוטה שאתה מדבר עליו לגבי לימסול

Shocking4U אמר:

סולד אווט נגדם ואונייות בגול הטיטאניק לקפריסין זה לא זלזול

אומנם אגב יש להם זכיה במפעל הקודם של האלופות. אבל בסהכ יש להם רק שתי הופעות (רצופות) בבתים
בהופעה השניה הרקורד שלהם מזכיר את ה-0-0 שלנו שניצחון אחד על אולימפיאקוס מנע מהם לשחזר

סיימו בשנה שעברה במקום הראשון בשלב הבתים של האירופית ולפני שנתיים במקום השני, אבל צריך לסייג ולהגיד שבשני המקרים ההגרלות לא היו קשות. הודחו בשנה שעברה מול ריינג'רס שסיימה שנייה בליגה הסקוטית אחרי סלטיק. זו הגרלה קשה מול קבוצה ברמה אחת גבוהה יותר, אבל זה בהחלט אפשרי. הייתי אומר 70-30.

אליאור אמר:
סיימו בשנה שעברה במקום הראשון בשלב הבתים של האירופית ולפני שנתיים במקום השני, אבל צריך לסייג ולהגיד שבשני המקרים ההגרלות לא היו קשות. הודחו בשנה שעברה מול ריינג'רס שסיימה שנייה בליגה הסקוטית אחרי סלטיק. זו הגרלה קשה מול קבוצה ברמה אחת גבוהה יותר, אבל זה בהחלט אפשרי. הייתי אומר 70-30.

על מה אתה מדבר? ריינג'רס הגיעה לגמר האירופית אחרי שבחצי הדיחה את לייפציג.

RakMaccabi31 אמר:
אומנם אגב יש להם זכיה במפעל הקודם של האלופות. אבל בסהכ יש להם רק שתי הופעות (רצופות) בבתים
בהופעה השניה הרקורד שלהם מזכיר את ה-0-0 שלנו שניצחון אחד על אולימפיאקוס מנע מהם לשחזר

בת'כלס, אולימפיאקוס מועדון יותר מעוטר מהם עם יותר ניסיון בצ'מפיונס והם גם העפילו אם אני לא טועה פעם אחת לשמינית גמר ליגת האלופות .
שקראנו פה את כל הרזומה של היוונים והשחקנים שלהם חשכו עינינו .
שוב, יהיה קשה אבל יש סיכוי .

Daniel123 אמר:
RakMaccabi31 אמר:

בת'כלס, אולימפיאקוס מועדון יותר מעוטר מהם עם יותר ניסיון בצ'מפיונס והם גם העפילו אם אני לא טועה פעם אחת לשמינית גמר ליגת האלופות .

רק שאולימפיאקוס קבוצה פח

אגב בהשוואה לזה שהם יכלו לקבל את טרבזונספור אין ספק שאנחנו/לימסול הגרלה הרבה יותר קלה עבורם.

Apoc אמר:
adoram אמר:
Apoc אמר:
אתם יכולים פשוט לשאול אותי פעם הבאה, איכשהו אני תמיד יודע

יש לך את ההגרלה של האירופית גם?

שם הרבה יותר קשה לדעת, יש יותר משתנים וזה מפריע לאנרגיות שלי :act
נלך על אולימפיאקוס

שמע, אתה יותר חריף מהמכשפה של בניון.
מגחגחעליי

אמרתי לכם. אולימפיאקוס. אני על חושי.

חזיזוש אמר:
Daniel123 אמר:
RakMaccabi31 אמר:

רק שאולימפיאקוס קבוצה פח

ניחוס זוועתי שלי

חייבים לאנוס את אפולון, ממש לא בא לי לראות שוב את אולימפיאקוס אחרי שהשפלנו אותם

חזרה
למעלה