ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
בטוח? לדעתי מקבלים נקודות גם על ניצחוןכובע קש אמר:בשלב המוקדמות הנקודות דירוג זה פר סיבוב, לניצחון אין משמעות
כובע קש אמר:בשלב המוקדמות הנקודות דירוג זה פר סיבוב, לניצחון אין משמעות
כובע קש אמר:בשלב המוקדמות הנקודות דירוג זה פר סיבוב, לניצחון אין משמעות
adoram אמר:אני חושב גם שבכר למד את הלקח מההרכב ההזוי שהוא העלה מול טורשהבן בהפסד שם, אפילו שאי אפשר להשוות בין רמת הקבוצות, כי פשוט סתם עשינו בושות והיה אפשר להימנע מכך.
אהבתי שפשוט העתקת את ההרכב שלי בסוףShocking4U אמר:צריך לעשות רוטציה של כמה שחקנים בלי לפרק את השלד המרכזי של הקבוצה. חשוב עדיין לבוא ולנצח ולהגיע עם מומנטום מול הכוכב האדום ולא לחטוף פתאום הפסד כמו מול טורשאבן בחוץ.
הייתי פותח ככה:
ג׳וש
מנחם גולדברג ארד סונדגרן
לביא פאני לוי
אצילי רוקאביצה צ׳יבוטה
Shocking4U אמר:צריך לעשות רוטציה של כמה שחקנים בלי לפרק את השלד המרכזי של הקבוצה. חשוב עדיין לבוא ולנצח ולהגיע עם מומנטום מול הכוכב האדום ולא לחטוף פתאום הפסד כמו מול טורשאבן בחוץ.
הייתי פותח ככה:
ג׳וש
מנחם גולדברג ארד סונדגרן
לביא פאני לוי
אצילי רוקאביצה צ׳יבוטה
פלאניץ' בסכנת צהוביםJudokan אמר:Shocking4U אמר:צריך לעשות רוטציה של כמה שחקנים בלי לפרק את השלד המרכזי של הקבוצה. חשוב עדיין לבוא ולנצח ולהגיע עם מומנטום מול הכוכב האדום ולא לחטוף פתאום הפסד כמו מול טורשאבן בחוץ.
הייתי פותח ככה:
ג׳וש
מנחם גולדברג ארד סונדגרן
לביא פאני לוי
אצילי רוקאביצה צ׳יבוטה
איך זה לא מפרק את השלד של הקבוצה? הוצאת את השחקן המוביל מכל אחת מהחוליות.
אם אתה מדבר על לשמור על השלד - השלד זה ללא ספק פלאניץ', מוחמד, שרי ופיירו.
RakMaccabi31 אמר:פלאניץ' בסכנת צהוביםJudokan אמר:Shocking4U אמר:צריך לעשות רוטציה של כמה שחקנים בלי לפרק את השלד המרכזי של הקבוצה. חשוב עדיין לבוא ולנצח ולהגיע עם מומנטום מול הכוכב האדום ולא לחטוף פתאום הפסד כמו מול טורשאבן בחוץ.
הייתי פותח ככה:
ג׳וש
מנחם גולדברג ארד סונדגרן
לביא פאני לוי
אצילי רוקאביצה צ׳יבוטה
איך זה לא מפרק את השלד של הקבוצה? הוצאת את השחקן המוביל מכל אחת מהחוליות.
עדיף לפתוח עם פיירו. כמה שיותר דקות שלו עם מכבי כמה שיותר מוקדם ועם אצילי בפרט יתן לנו המון לקראת הכוכב האדום
זה סכנת צהובים כי מספיק שהוא מקבל צהוב בשלישי ואז במשחק מול הכוכב האדום בבית והוא מורחק מהגומליןJudokan אמר:RakMaccabi31 אמר:פלאניץ' בסכנת צהוביםJudokan אמר:איך זה לא מפרק את השלד של הקבוצה? הוצאת את השחקן המוביל מכל אחת מהחוליות.
עדיף לפתוח עם פיירו. כמה שיותר דקות שלו עם מכבי כמה שיותר מוקדם ועם אצילי בפרט יתן לנו המון לקראת הכוכב האדום
הוא לא בסכנת צהובים. יש לו רק צהוב אחד עד כה. מקבלים השעיה רק ב3
היחיד בסכנת צהובים הוא חזיזה, והוא באמת לא צריך לשחק שנייה בקפריסין