ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Daniel123 אמר:מוגזמת ממש הרוטציה שבכר מתכנן מחר , במידה ומה שפורסם באמת נכון .
אנחנו משחקים נגד אלופת קפריסין לא נגד אלופת אנדורה .
RakMaccabi31 אמר:Daniel123 אמר:מוגזמת ממש הרוטציה שבכר מתכנן מחר , במידה ומה שפורסם באמת נכון .
אנחנו משחקים נגד אלופת קפריסין לא נגד אלופת אנדורה .
הרכבת שני עם פאני אצילי רוקאביצה סאן וארד זה ההרכב שלקח פה אליפות לפני שנתיים
ואז ראיתי שהוא רוצה להרכיב את משפטי
זה לא נראה לי ציטוט עדכני מהמשחק של מכביDaniel123 אמר:https://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=398&docID=410762
לתלות לשחקנים בחדר ההלבשה לפני המשחק נגדם .
RakMaccabi31 אמר:זה לא נראה לי ציטוט עדכני מהמשחק של מכביDaniel123 אמר:https://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=398&docID=410762
"אנחנו מדורגים בסיבוב השלישי והרביעי של האלופות, מה שמבטיח לנו דרך יחסית קלה לצ'מפיונס"
זו אמרה כללית שגם כאן כל הזמן אומרים
"כל הענפים השונים בכוכב האדום צריכים לזכות בתארים וגם אנחנו"
לא מספיק אנשים אומרים את זה במכבי
RakMaccabi31 אמר:זה לא נראה לי ציטוט עדכני מהמשחק של מכביDaniel123 אמר:https://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=398&docID=410762
"אנחנו מדורגים בסיבוב השלישי והרביעי של האלופות, מה שמבטיח לנו דרך יחסית קלה לצ'מפיונס"
זו אמרה כללית שגם כאן כל הזמן אומרים
"כל הענפים השונים בכוכב האדום צריכים לזכות בתארים וגם אנחנו"
לא מספיק אנשים אומרים את זה במכבי
Daniel123 אמר:איזה מנהל מקצועי יגיד " יש לנו דרך קלה לליגת האלופות" גם אם הוא פייבוריט ?
זה יכול להשליך על השחקנים .
הוא גם טוען בכתבה שהם קבוצה יותר טובה, גם אם זה נכון לא צריך לומר את זה במפורש .
מאמין שזה יתן לשחקנים שלנו זריקת מוטיבציה מעבר למה שיש להם .
הם הכוכב האדום הלו לא ברצלונה .
*עריכה : הם ערכו את הכתבה משום מה .
מן הסתם עוד אין תאריכים כי עוד לא נקבע המשחק רשמי.חזיזוש אמר:יש למישהו איפשהו מושג באיזה תאריכים יהיו המשחקים מול הכוכב האדום? מה בשלישי מה ברביעי
די קריטי.
(לחסוך תגובות על נאחס אם נפסיד 5-0 אני אוהד לימסול)
ארד הבלם השלישי שלך והיה בלם פותח בעונה האליפות הראשונה. צ'יבוטה שחקן שקנית בינואר האחרון במיליון יורו. לגבי מאור לוי אני עוד זורם כי בכל זאת הוא מחליף את שרי ועוד שחקן צעיר אבל עדיין, אם הוא לא מסוגל לשחק במשחק כזה אין לו מקום במכבי חיפה.dyarok אמר:ארד-לוי-ציבוטה ביחד מההתחלה זה ירידה חדה מדי ברמה.
אפשר וצריך לשלב אותם אבל בחלקים מהמשחק.
אבו פאני, ניקיטה וסאן זה בסדר.
חזיזוש אמר:יש למישהו איפשהו מושג באיזה תאריכים יהיו המשחקים מול הכוכב האדום? מה בשלישי מה ברביעי
די קריטי.
ציבוטה במיליון יורו זה סוג של סיסמה. אני מסתכל על היכולת הנוכחית.KevinDurant אמר:ארד הבלם השלישי שלך והיה בלם פותח בעונה האליפות הראשונה. צ'יבוטה שחקן שקנית בינואר האחרון במיליון יורו. לגבי מאור לוי אני עוד זורם כי בכל זאת הוא מחליף את שרי ועוד שחקן צעיר אבל עדיין, אם הוא לא מסוגל לשחק במשחק כזה אין לו מקום במכבי חיפה.dyarok אמר:ארד-לוי-ציבוטה ביחד מההתחלה זה ירידה חדה מדי ברמה.
יש לך פה את כהן, גולדברג, סונדגרן, פאני, נטע, אצילי. בגדול לא פחות מ6 שחקני הרכב ביום נתון. לא הלכתי הארדקור עם ינון אליהו, גרשון ומשפתי
אם זה ירידה חדה מדי ברמה לדעתך אין להם מקום במכבי חיפה.
חזיזוש אמר:יש למישהו איפשהו מושג באיזה תאריכים יהיו המשחקים מול הכוכב האדום? מה בשלישי מה ברביעי
די קריטי.
אפשר לתת לשרי, פיירו ומוחמד נניח אם תרצה 30 דק'dyarok אמר:ציבוטה במיליון יורו זה סוג של סיסמה. אני מסתכל על היכולת הנוכחית.KevinDurant אמר:ארד הבלם השלישי שלך והיה בלם פותח בעונה האליפות הראשונה. צ'יבוטה שחקן שקנית בינואר האחרון במיליון יורו. לגבי מאור לוי אני עוד זורם כי בכל זאת הוא מחליף את שרי ועוד שחקן צעיר אבל עדיין, אם הוא לא מסוגל לשחק במשחק כזה אין לו מקום במכבי חיפה.dyarok אמר:ארד-לוי-ציבוטה ביחד מההתחלה זה ירידה חדה מדי ברמה.
יש לך פה את כהן, גולדברג, סונדגרן, פאני, נטע, אצילי. בגדול לא פחות מ6 שחקני הרכב ביום נתון. לא הלכתי הארדקור עם ינון אליהו, גרשון ומשפתי
אם זה ירידה חדה מדי ברמה לדעתך אין להם מקום במכבי חיפה.
אני טוען ששלושתם ביחד זה נזק מצטבר גדול מהנזק הפוטנציאלי של כל אחד בנפרד.
אבו פאני ואצילי עוד לא הוכיחו שהם בכושר מלא.
במצטבר זה סיכון גדול מדי.
ככל שהמשחק מתקדם ואנחנו לא מסתבכים אפשר לרדת עוד יותר לעומק הספסל.
greenguy אמר:חזיזוש אמר:יש למישהו איפשהו מושג באיזה תאריכים יהיו המשחקים מול הכוכב האדום? מה בשלישי מה ברביעי
די קריטי.
באמת שאי אפשר איתך כבר. זה לא נגמר עד שזה נגמר לא יעזור לך