ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
הוא בין הבודדים שיכול להבקיע במצב אישי וזה מה שאנחנו צריכיםZoro333 אמר:שרי לא צריך לשחק ביום שלישי אחרי המשחק הנוראי שהוא נתן
בנוסךף לכך אין לו מושג איך ללחוץ.
עדיף שנעלה עם אבו פאני נטע ומוחמד ככה יהיה לנו איזה סיכוי לשלוט במרכז המגרש
Zoro333 אמר:שרי לא צריך לשחק ביום שלישי אחרי המשחק הנוראי שהוא נתן
בנוסךף לכך אין לו מושג איך ללחוץ.
עדיף שנעלה עם אבו פאני נטע ומוחמד ככה יהיה לנו איזה סיכוי לשלוט במרכז המגרש
Judokan אמר:משחקים כמו מול בנפיקה זה המשחקים האידיאליים לשרי.
יריבות שפחות מכירות אותו ולכן עשויות לתת לו קצת יותר חופש פעולה, בהשוואה למה שקורה בליגה שכל שחקן כבר מכיר את התנועות שלו לכיוון שמאל
GKagelmacher אמר:Judokan אמר:משחקים כמו מול בנפיקה זה המשחקים האידיאליים לשרי.
יריבות שפחות מכירות אותו ולכן עשויות לתת לו קצת יותר חופש פעולה, בהשוואה למה שקורה בליגה שכל שחקן כבר מכיר את התנועות שלו לכיוון שמאל
אני בדעה איתך
Green Alien אמר:https://www.uefa.com/uefachampionsleague/clubs/59045--m-haifa/squad/
בחייאת שמישהו יבדוק עם המועדון למה סוף פודגוראנו לא מופיע שם אבל נהוראי יפרח, עילאי חג'ג' ושריף כיוף כן.
משהו פה לא הגיוני.
לא בא לי על עוד הפסד טכני כמו מול הפינים.
Judokan אמר:GKagelmacher אמר:Judokan אמר:משחקים כמו מול בנפיקה זה המשחקים האידיאליים לשרי.
אני בדעה איתך
:shock: :shock: :shock:
אני לא יודע איך להגיב לזה. לא חושב שזה קרה עד היום
GKagelmacher אמר:Judokan אמר:GKagelmacher אמר:אני בדעה איתך
:shock: :shock: :shock:
רק חמור ישאר בדעות נגד בכוונה. אפשר לא להסכים על נושא x ולהסכים על נושא y. אלא אם קוראים לך רונן או שיש לך את המספר 22 בשם.
Apoc אמר:Green Alien אמר:https://www.uefa.com/uefachampionsleague/clubs/59045--m-haifa/squad/
בחייאת שמישהו יבדוק עם המועדון למה סוף פודגוראנו לא מופיע שם אבל נהוראי יפרח, עילאי חג'ג' ושריף כיוף כן.
משהו פה לא הגיוני.
לא בא לי על עוד הפסד טכני כמו מול הפינים.
A player may be registered on List B if he is born on, or after, 1 January 2000 and has been eligible to play for the club concerned for any uninterrupted period of two years since his 15th birthday by the time he is registered with UEFA – or for a total of three consecutive years with a maximum of one loan period to a club from the same association for a period not longer than one year. Players aged 16 may be submitted if they have been registered with the club for the previous two years without interruption.
Clubs are entitled to register an unlimited number of players on List B during the season, but the list needs to be submitted no later than 24:00 CET the day before a match.
אפשר לרשום ברשימה ב' עד יום לפני המשחק
זה בסדר
גם יכול להיות שלא מתכוונים להכניס אותו לסגל של המשחק אז אין טעם בכלל לרשום
Judokan אמר:GKagelmacher אמר:Judokan אמר::shock: :shock: :shock:
רק חמור ישאר בדעות נגד בכוונה. אפשר לא להסכים על נושא x ולהסכים על נושא y. אלא אם קוראים לך רונן או שיש לך את המספר 22 בשם.
אחי, צחקתי סמנופף
SaTla אמר:הדרך הכי נורמלית להוציא את אמבפה שבוע הבא זה לתת לו להיות בתל אביב בלילה שיצא שם, לפי התקשורת הוא יוצא עם טרנסגנדר
RakMaccabi31 אמר:SaTla אמר:הדרך הכי נורמלית להוציא את אמבפה שבוע הבא זה לתת לו להיות בתל אביב בלילה שיצא שם, לפי התקשורת הוא יוצא עם טרנסגנדר
הכדורגלן הגיי השני בהיסטוריה? לא ככה
ועוד בקליבר הזה