ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
רונן22 אמר:חח מאור לוי. בכר מזלזל בענף כשהוא משתף אותו. נחנקתי כבר מהשחקן אוויר הזה
Judokan אמר:רונן22 אמר:חח מאור לוי. בכר מזלזל בענף כשהוא משתף אותו. נחנקתי כבר מהשחקן אוויר הזה
בינתיים שני המהלכים המסוכנים היחידים שלך במחצית השנייה בזכותו
רונן22 אמר:Judokan אמר:רונן22 אמר:חח מאור לוי. בכר מזלזל בענף כשהוא משתף אותו. נחנקתי כבר מהשחקן אוויר הזה
עשינו שני מהלכים בלבד בגלל שהוא במגרש. הנוער של ויטסה עושים מאיתנו צחו'
אתה קשור אליו בצורה כזאת או אחרת?Judokan אמר:רונן22 אמר:חח מאור לוי. בכר מזלזל בענף כשהוא משתף אותו. נחנקתי כבר מהשחקן אוויר הזה
David אמר:האמת מאוד אהבתי מה שראיתי מהזרים קורנו עושה רושם של מגן מאוד טכני עם הכדור סונדוגרן פותח יפה לאצילי ומראה יכולת הגנתית טובה ולא ראיתי שמגיעים למצבים מולנו ולגבי פיירו לא מפסיק ללחוץ עושה עבודה מצויינת בעניין הזה רק צריך יותר תיאום אם שאר השחקנים יהיה לנו העונה קבוצה בומבה רק חסר לי קשר נוסף לסגל ובלם סטייל אלחמיד או זר לצד פלאניץ גולדברג אומנם עושה עבודה טובה אבל חושב שאם בלם אחר לצד פלאניץ ניראה מושלם הגנתית בליגה
אלחמיד ועדן שמיר מספיק לי לא חזיר חחחgargy אמר:David אמר:האמת מאוד אהבתי מה שראיתי מהזרים קורנו עושה רושם של מגן מאוד טכני עם הכדור סונדוגרן פותח יפה לאצילי ומראה יכולת הגנתית טובה ולא ראיתי שמגיעים למצבים מולנו ולגבי פיירו לא מפסיק ללחוץ עושה עבודה מצויינת בעניין הזה רק צריך יותר תיאום אם שאר השחקנים יהיה לנו העונה קבוצה בומבה רק חסר לי קשר נוסף לסגל ובלם סטייל אלחמיד או זר לצד פלאניץ גולדברג אומנם עושה עבודה טובה אבל חושב שאם בלם אחר לצד פלאניץ ניראה מושלם הגנתית בליגה
בפעם האחרונה שדיברו על קבוצה בומבה זה לא נגמר טוב.
לא יצא לי לראות את המשחקים אז משמח לשמוע מה אתה רושם על הזרים. נראה אותם במוצ״ש והלוואי שפגענו בכולם.
בכל מקרה בלם וקשר אמצע זה מאסט. לדעתי יביאו את שניהם, השאלה באיזו רמה.
בין אם אנחנו טובים ובין אם לא, כל הקהל צריך להגיע בטירוף ולתת תפוש הזה למכביApoc אמר:נגמר המחנה. עוד ארבעה ימים משחק רשמי ראשון לעונה במוצ"ש נגד ב"ש על תואר אלוף האלופים.
הכדורגל חוזר סופסוף.