ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
RakMaccabi31 אמר:מקווה שבכר כבר יתחיל להריץ מערכים של שלושה קשרים אחוריים במקום להתעקש על יצירתיות של עומס שחקנים.
שיבחר שלושה מבין אצילי, שרי, חזיזה, דויד ופיירו ויגמור את זה
אחרת באמת אין לנו סיכוי נגד אולימפיאקוס
בירקי אמר:RakMaccabi31 אמר:מקווה שבכר כבר יתחיל להריץ מערכים של שלושה קשרים אחוריים במקום להתעקש על יצירתיות של עומס שחקנים.
שיבחר שלושה מבין אצילי, שרי, חזיזה, דויד ופיירו ויגמור את זה
אחרת באמת אין לנו סיכוי נגד אולימפיאקוס
לא רק באירופה. גם מול מכבי תא, בש ונתניה שיעלה עם שלישיה אמיתית באמצע. אחרת אנו נמשיך להתבזות בכל משחק ליגה מול הגדולות
רונן22 אמר:כמה לא מפתיע שחג'ג' ויפרח לא שותפו. הם יכולים להתחיל לארוז
benrey אמר:מה שאני הכי אוהב בסיכומים משחק, זה שמי שקורא את זה בטוח שרק קבוצה אחת הייתה על המגרש.
15 מצבים שלנו, ובסוף
דקה 93 : שער! מכלן עולה ליתרון 1:0 משער של שופס.
אני לא צפיתי במשחק, אבל בחיאת, למה לזלזל באינטיליגנציה של האוהדים? מה קשה לרשום ״שופס בעט ברגל שמאל מ20 מטר והכניע את כהן״
למה אי אפשר לרשום גם על ההתקפות שלהם? בתור אוהד זה מעניין לא פחות מההתקפות שלנו.
או שירשמו הכל או כלום.
benrey אמר:מה שאני הכי אוהב בסיכומים משחק, זה שמי שקורא את זה בטוח שרק קבוצה אחת הייתה על המגרש.
15 מצבים שלנו, ובסוף
דקה 93 : שער! מכלן עולה ליתרון 1:0 משער של שופס.
אני לא צפיתי במשחק, אבל בחיאת, למה לזלזל באינטיליגנציה של האוהדים? מה קשה לרשום ״שופס בעט ברגל שמאל מ20 מטר והכניע את כהן״
למה אי אפשר לרשום גם על ההתקפות שלהם? בתור אוהד זה מעניין לא פחות מההתקפות שלנו.
או שירשמו הכל או כלום.
הבעיה שאין ממש אופציות של בלמים ישראלים איכותיים. זה רק אלחמיד בתכלס ואני לא מאמין שהוא ריאלי. אני חושב שגנטוס מסכנין יכול להיות טוב כבלם שלישי יותר לרמה של הליגה. ועם כל הספינים והכל אני לא מאמין שעלי או סונדגרן יקבלו אזרחות בקרוב אז אני לא רואה אותנו מביאים עוד זרApoc אמר:חייב בלם ומאמין שיודעים את זה.
הוא צריך להתחתן כדי שזה יהיה רלוונטי לא? פשכצקי (שאמינותו בספק) אמר במתחממים בערוץ 5 שהמועדון רוצה לשלוח אותו ואת בת זוגתו להתחתן בקפריסין כדי שבארץ יצטרכו להכיר בזה אבל שהוא לא רוצה להתחתן.Apoc אמר:סונדגרן אמור לקבל תושבות ממש מהר. לא רואה סיבה שזה יקח זמן ולא ברור למה אין עדכון על מצבו.
רונן22 אמר:כמה לא מפתיע שחג'ג' ויפרח לא שותפו. הם יכולים להתחיל לארוז
איזה קבוצות ישראליות מובילות רצו עם 2 בלמים זרים? זה כמעט תמיד בלם זר אחד+ בלם ישראלי מוביל. אם אין לך אזרוח של אחד מהזרים זה באמת קשה להשקיע 2 עמדות של זרים על בלמיםרונן22 אמר:היה ברור עוד מהעונה שעברה שאנחנו נואשים לבלם זר איכותי
שהגאונים יאכלו את מה שהם בישלו. חסרי אחריות