• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מכבי חיפה במחנה אימונים 2022-2023 - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Shocking4U
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
רונן22 אמר:
אגב הדוגמן מראשון לא שותף. בטח נפצע מאיזה עלה.
גם מול ריינה הוא לא שיחק אם אני לא טועה

KevinDurant אמר:
Apoc אמר:
שמישהו יסביר לי באיזה קטע נהוראי יפרח פתח בהרכב בתור מגן שמאלי בקו של 4

חוץ מזה נשמע שמאור לוי את צ'יבוטה זה מינימום ויניסיוס ובנזמה
אולי שיחקו 3 בלמים או משהו בסגנון.

אין עוד מגן שמאלי בסגל. מנחם פצוע, קורנו וגולדברג שיחקו אתמול דקות משמעותיות וגרשון ככל הנראה פצוע

סאן פצוע? מתי הודיעו על זה

KevinDurant אמר:
היום התקיים משחק אימון מול ווסטרלו הבלגית, בו שיחקו את רוב הדקות השחקנים שמיעטו לקבל דקות אתמול מול מכלן.

מכבי שלטה במשחק לכל אורכו וניצחה 0:4.

דקה 7': דאבל פס מוצלח בין צ'יבוטה ללוי, מצא את צ'יבוטה מוכן בתוך הרחבה, אך פספס את המסגרת

דקה 10': פריצה נהדרת של חג'ג', בעט והשוער של ווסטרלו הדף

דקה 12: נהוראי יפרח הרים כדור מדויק לרחבה, מאור לוי הוריד קטנה למאוויס שעבר את ההגנה של ווסטרלו וכבש מזווית קשה. 0:1 מכבי.

דקה 22: לוי פרץ על צד ימין, הרים כדור לרחבה וצ'יבוטה בבעיטת יעף בעט החוצה.

דקה 24: מאור הכניס כדור מעולה לרוקאביצה, אשר הקפיץ מעל השוער ופספס את השער בסנטימטרים.

דקה 28: צ'יבוטה הכניס כדור מדויק לרחבה, רוקאביצה העביר אותו ללוי שכבש בצ'יפ נהדר. 0:2 ירוק.

דקה 46: חג'ג' השתלט על כדור התוך הרחבה וכבש מזוית קשה מאוד. 0:3 מכבי.

דקה 52: צ'יבוטה השאיר כדור לאבו פאני אשר בעט מ-17 מטרים אל תוך השער. 0:4 מכבי.

מכבי פתחה בהרכב:

שריף כיוף, ינון אליהו, עפרי ארד, אורי דהן, נהוראי יפרח, עלי מוחמד, מחמוד ג'אבר, מאור לוי, מאוויס צ'יבוטה, עילאי חג'ג', ניקיטה רוקאביצה.

כן שותפו: רועי פוקס, נטע לביא, מוחמד אבו פאני

מסקנה- צריך לבעוט מזוויות קשות

https://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=64&docID=408278
התקציר של המשחק נגד מכלן
רק עכשיו אני רואה את השער, לגמרי של ג'וש .

וואו בתקציר זה נראה בלהות, איפה ה15 מצבים שהיו לנו, והיו קצת כמו גם שער בנבדל שלך תדע אם זה נבדל

וטעות לא אופיינית בכלל של ג'וש.. זה כדור שהוא הגיע אליו

RakMaccabi31 אמר:
וואו בתקציר זה נראה בלהות, איפה ה15 מצבים שהיו לנו, והיו קצת כמו גם שער בנבדל שלך תדע אם זה נבדל

וטעות לא אופיינית בכלל של ג'וש.. זה כדור שהוא הגיע אליו
כמו שבתקציר שלנו אנחנו נציג בעיקר את הדברים לטובתנו אז גם הם להפך, ככה שזה תקציר "מטעם"

לפי התקציר של מכלן נראה שנטע ממשיך בקו של ״אני קשר אבל התפקיד שלי זה לא להיות אגרסיבי או לחלץ כדורים״ כולל נפילה אחת מביכה מאוד שהשחקן שלהם ניער אותו

הוא טוב עם הכדור ברגל וחלש בלי הכדור. זה מה שהוא מסוגל. זה לא שהוא לא רוצה לעשות הגנה בצורה טובה

צריך להפנים שהוא שחקן אחר מאז פציעה. בכר ממשיך להתעקש עליו ולא לחזק את הקישור. שיהיה לנו בהצלחה

יכולים לדבר על חיזוק בעמדות המגנים והחוד
אבל הבעיות במרכז ההגנה ומרכז הקישור נשארו: בלמים שלא משלימים אחד את השני+ מחסור בבלם שלישי ראוי
קשר 6 מקרטע( לביא), שני קשרי 50-50 שכופים עלינו כצמד סגנון משחק הרפתקני ולא מאוזן ( פאני ומוחמד). ואין מספיק עומק.
לדעתי גם בשער יש לנו בעיה. אני לא מחזיק מכהן, הוא חלש במשחק הרגל והגובה, חסר נוכחות ברחבה ולא מנהיג.

כמו שאני רואה את זה כרגע, אנחנו נמשיך להיות קבוצה לא מאוזנת שמסתמכת בעיקר הכישרון ההתקפי שלה

רונן22 אמר:
יכולים לדבר על חיזוק בעמדות המגנים והחוד
אבל הבעיות במרכז ההגנה ומרכז הקישור נשארו: בלמים שלא משלימים אחד את השני+ מחסור בבלם שלישי ראוי
קשר 6 מקרטע( לביא), שני קשרי 50-50 שכופים עלינו כצמד סגנון משחק הרפתקני ולא מאוזן ( פאני ומוחמד). ואין מספיק עומק.
לדעתי גם בשער יש לנו בעיה. אני לא מחזיק מכהן, הוא חלש במשחק הרגל והגובה, חסר נוכחות ברחבה ולא מנהיג.

כמו שאני רואה את זה כרגע, אנחנו נמשיך להיות קבוצה לא מאוזנת שמסתמכת בעיקר הכישרון ההתקפי שלה
ג'וש השוער הכי טוב בליגה ומצוין, אם הוא בעיה גם אצילי וחזיזה ואבו פאני הם בעיות.

אם בכר לא מחזיק מארד כבלם שלישי מספיק טוב שיביא בלם במקומו, אם הוא מחזיק ממנו, שירוץ אתו עד הסוף

לגבי קישור אני מסכים, קישור שבע עם סימני שאלה מרובים לאור הכושר וההמשך של השחקנים, חייב להוסיף שם תחרות ואיכות

שיהיה הכי טוב בליגה, זה לא עושה עליי רושם. זה כמו שמנחם היה המגן השמאלי הישראלי הטוב בליגה או כמו שדין דוד היה בעונה שעברה החלוץ הטוב בליגה. הוא עדיין שוער סביר ותו לא. גם עם אצילי חזיזה אבו פאני ושרי יש בעיות, אין לך שחקנים מושלמים

עד שמוחמד/סונדגרן לא מקבלים אזרחות אנחנו בפלונטר רציני .
לטעמי בלם ברמה גבוהה יותר הכרחי מקשר 50/50 .

Daniel123 אמר:
עד שמוחמד/סונדגרן לא מקבלים אזרחות אנחנו בפלונטר רציני .
לטעמי בלם ברמה גבוהה יותר הכרחי מקשר 50/50 .

הבעיה זה לא 50/50 בכלל, זה 6 אחורי.
נטע לא נראה בכיוון של לחזור לעצמו

זה לא שג'וש ספג שערים כאלה עד עכשיו, זו לא החולשה שלו
החולשה שלו זה משחק רגל, יציאות לכדורי גובה לפעמים
סתם נרדם כנראה ונקווה שלא יקרה שוב

בכל מקרה אי אפשר להתעלם מזה שהבאה של שני מגנים ושל חלוץ זה משהו שאמור לשדרג אותנו משמעותית ביחס לעונה שעברה כשלא היו בכלל מגנים והיה רק חלוץ אחד סביר

Apoc אמר:
זה לא שג'וש ספג שערים כאלה עד עכשיו, זו לא החולשה שלו
החולשה שלו זה משחק רגל, יציאות לכדורי גובה לפעמים
סתם נרדם כנראה ונקווה שלא יקרה שוב

בכל מקרה אי אפשר להתעלם מזה שהבאה של שני מגנים ושל חלוץ זה משהו שאמור לשדרג אותנו משמעותית ביחס לעונה שעברה כשלא היו בכלל מגנים והיה רק חלוץ אחד סביר

מדי פעם לספוג שער שכזה זה לא נורא וזו לא היתה אף פעם הבעיה שלו, מה שמדאיג אותי זה שהוא לא לגמרי החלים מפציעת הכתף שלו, ושיש לו איזו הגבלה בתנועה, בין אם פיזית ובין אם פסיכולוגית, ושזה מה שהוביל לזה שיספוג שער שכזה.

איך נטע מועדף על עלי?

מה קורה פה? אם הוא יעלה ככה מול היוונים אנחנו אוכלים אותה

נראה שאלמחריד נשאר בבאר שבע, זה מתחיל להראות שאין ברירה מללכת על בלם זר נוסף, במקרה כזה אין מה להמשיך עם מוחמד עם כמה שזאת החלטה קשה, בדיעבד אולי כן היה צריך לחשוב על ניר ביטון היה יכול לסגור לנו שתי פינות

חזרה
למעלה