• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מכבי חיפה במחנה אימונים 2023-2024 - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Shocking4U
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Judokan אמר:
אליאור אמר:
Judokan אמר:
דהן שחקן מאוד מוכשר, אחרי עונת השאלה טובה מאוד לבית"ר. הבעיה העיקרית אצלו היא בראש - ואם מישהו מוכן לקחת אותו כפרויקט, אנחנו יכולים להרוויח אחלה שחקן.

אם לא סוגרים מישהו איכותי כמו סנדלר, אז מבחינתי בכיף שדהן יהיה הבלם הרביעי בקבוצה. לפחות כניסיון בחודשיים עד סגירת חלון ההעברות

אוהד ביתר ומנוי אמר לי שדהן היה בסדר. לא טוב מאוד או טוב.
אבל בלית ברירה עדיף להשאיר אותו או להחזיר את עופרי ארד אם זה אפשרי.

מה אכפת לי מה אמר אוהד ביתר? ועוד אוהד בודד?
הוא סקאוט מקצועי שדעתו אמורה לעניין בצורה מיוחדת?

אני עוקב אחרי מספיק כדורגל בארץ בשביל לגבש את הדעה שלי על שחקני כדורגל בעצמי. לא מדובר בליגה המלטזית שבשבילה צריך דעה ממישהו מקומי.

דהן היה טוב בביתר, והשתפר ככל שהעונה התקדמה. המבחן הכי טוב לזה הוא אבוקסיס, ששם דגש חזק מאוד על הגנה, ודהן היה אחד הבאנקרים שלו שם (כולל על חשבון בורודין הזר שלהם)

האמת שממנו אני מחזיק מאוד והוא רואה את כל המשחקים של ביתר. כשיהיה לי סקאוטינג מקצועי אני אעדכן אותך בדואר.

Shocking4U אמר:
דהן בכלל לא רוצה להיות פה. ״הוא בוכה בלילות״ בגללנו. שילך לבבונים וישיר הנה היא עולה הקבוצה הגזענית של המדינה ויניח לנו

ומי יהיה פה בלם מחליף? מפה זה יהיה רק יותר גרוע כמו שלמדנו בקיץ.

אליאור אמר:
Shocking4U אמר:
דהן בכלל לא רוצה להיות פה. ״הוא בוכה בלילות״ בגללנו. שילך לבבונים וישיר הנה היא עולה הקבוצה הגזענית של המדינה ויניח לנו

בלטקסה וסונדגרן

Shocking4U אמר:
אליאור אמר:
Shocking4U אמר:

בלטקסה וסונדגרן

אם בלטקסה יסגור, אז קניתי בכיף.
אבל אני יוצא מנקודת הנחה שאם זה לא קרה עד כה, זה גם לא יקרה. ובמצב כזה אני הולך עם דהן.

Judokan אמר:
Shocking4U אמר:
אליאור אמר:

בלטקסה וסונדגרן

אם בלטקסה יסגור, אז קניתי בכיף.
אבל אני יוצא מנקודת הנחה שאם זה לא קרה עד כה, זה גם לא יקרה. ובמצב כזה אני הולך עם דהן.
מאמין שזה יקרה. זה קלאסי מכבי חיפה. אוסטריה וינה רוצים פיצוי קטן כדי לשחרר אותו ואנחנו לא מסכימים לשלם. בסוף במקום לתת להם 200 אלף דולר ולשחרר אותו בזמן כדי שיעשה מחנה אימונים הוא יגיע לא בכושר בתחילת אוגוסט.

גם אם בלטקסה יסגור צריך עוד בלם כי סק הולך לאליפות אפריקה. בכל מקרה הייתי משאיר את דהן.

אליאור אמר:
גם אם בלטקסה יסגור צריך עוד בלם כי סק הולך לאליפות אפריקה. בכל מקרה הייתי משאיר את דהן.

דהן לא ישאר פה כבלם חמישי. בית"ר רוצה אותו, והוא יכול לקבל הרכב בהרבה קבוצות בליגה.
גם ככה הוא מתלונן כל הזמן על היחס.
מכוונים את דניאל כבלם בזמן שסק בא' אפריקה.
אפשר להשתמש באחד הבלמים הצעירים כגיבוי.
במקרה הכי גרוע, ארד חוזר בינואר בדיוק כשסק נוסע לאליפות אפריקה, והנה לכם עוד בלם שיודע לשחק בלם ימין.
אין צורך להביא 2 בלמים כרגע.
בלם שיודע לשחק מגן שמאל סטייל בלטקסה זה בדיוק מה שצריך, ולא להתפשר על מורגן.

אין אף בלם צעיר ששווה סגל במכבי. לאופר לא ברמה ולייש צריך לצאת להשאלה.

עם היצע השוק הישראלי + מצבת הבלמים הנוכחית בקבוצה, הייתי משאיר את דהן בסגל קללל
סק יעדר לא מעט בגלל אליפות אפריקה ודהן (לפחות לליגה) הוא הרע במיעוטו לסתימת החור.

Jerry אמר:
Judokan אמר:
Jerry אמר:
רביעי? יענו גרשון חמישי? אז תעיפו אותו ותנו לביריון מהנוער לשחק. בכל מקרה לא נראה שאנחנו בכיוון של לצרף בלם

לא, רביעי במצבת הבלמים הטבעיים, אחרי גרשון. לא כולל פה את סונדגרן.

ולגבי עיסאת, אם אתה אומר לתת לו לשחק, אין מצב שראית דקה שלו. הבן אדם נגר מקצועי מהגדולים שראיתי. שחקן קלאסי להצליח בנוער נטו על ממדים ואז מסלול קריירה ללאומית וליגה א.
חח צחקתי לגבי הביריון, אין לי מושג לגביו. לא חושב שגרשון ודהן זה מספיק טוב, דהן היה לא רע בבית"ר אבל עדיין היה שווה גול בכל משחק, הוא שחקן בעייתי. הייתי מנסה להביא בלם נוסף, אולי אלמחריד אם היה לנו חדר הלבשה יותר חזק
לא הייתם מביאים?

אלחמיד זה המקבילה של לקחת מישהו שסובב את הקרסול ולירות לו בראש.
א.ב. של לפרק קבוצה.

וייס טוען שמכבי חיפה תבקש שחרור מוקדם לפיירו מהנבחרת שלו (האיטי) כדי שיוכל להצטרף למחנה אימונים

Apoc אמר:
וייס טוען שמכבי חיפה תבקש שחרור מוקדם לפיירו מהנבחרת שלו (האיטי) כדי שיוכל להצטרף למחנה אימונים
1. למה שהם יסכימו לזה
2. אני לא חושב שפיירו בעצמו ירצה להשתחרר מזה. נראה שלשחק שם בנבחרת זה הדבר שהוא הכי אוהב

Shocking4U אמר:
Apoc אמר:
1. למה שהם יסכימו לזה
2. אני לא חושב שפיירו בעצמו ירצה להשתחרר מזה. נראה שלשחק שם בנבחרת זה הדבר שהוא הכי אוהב

אם הם יאבדו סיכוי להעפיל לשלב הבא ולעשות משהו בטורניר

גם אם ישחררו אותו מוקדם, זה יחסית חסר משמעות.

המשחק השני של האיטי בבתים הוא ב30.6. אז הוא לא יוכל לשחק במשחק השני שלנו במחנה האימונים אפילו אם ישוחרר, מקסימום במשחק האחרון מול סט. פולטן ב5.7.

במילים אחרות, מתקשה לראות אותו פותח במשחק במלטה. מאמין ששוראנוב יהיה החלוץ שם, אחרי שיהיה החלוץ המוביל כל ההכנה

https://twitter.com/tdtvhn/status/1673377426439651331?t=QsXs_DDwNdhtJXwtYtQIVg&s=19

השער שחטפנו מאריס במשחק השני

מה עם שידורים בצרלטון של משחקי האימון באוסטריה? או שגם זה כמו צפון קוריאה אסור?

בירקי אמר:

מניח שיהיו.
לגבי הצפון קוריאה הבנתי שאלו היו בכלל דרישות של אריס והם ממש הגבילו את כמות הצלמים והצופים, אז אפשר לא לפרק את המועדון בכל הזדמנות.

בירקי אמר:

ביום חמישי המשחק מול קלוז ישודר בצרלטון.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה