קורנו נפצע
מזל שיש מגן שמאלי מחליף בסגל
תודה גל!
תודה גל!
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Shocking4U אמר:קורנו נפצע
תודה גל!
Kozmo אמר:
NOSFERATU ZODD אמר:עם הכעס של קורנו לא בטוח שזאת פציעה פשוטה.
קיצר נדפקנו.
לנסות מערכים ולתת לשחקנים פחות משמעותיים לשחק כן.Shocking4U אמר:אני חושב שמחנה אימונים זה כן מקום לנסות דברים אבל זה בושה שקשר אחורי שאמור להיות חלק מרכזי בקבוצה לא לוקח חלק בהכנות.ירוק זה אני אמר:איזו משמעות יש למחנה אימון אם אנחנו לא משחקים אפילו פעם אחת עם ההרכב הראשון שאמור להיות?
וזה לא משנה מה הסיבה. כל המטרה של המחנה זה לגבש את הקבוצה, זה לא משהו שעושים בלי 4 שחקני הרכב.
אז עדיף שלא יהיה כלום מאשר גיבוי?Hulk אמר:מקווה מאוד שהפציעה של קורנו לא רצינית.
יפה לבקר את אלברמן על זה שאין מגן שמאלי, אבל תמצאו לי מגן שמאל אחד נורמלי שאפשר להביא.
Shocking4U אמר:בהצלחה לחזיזה בתפקידו החדש כמגן שמאלי בחודשיים הקרובים!
NOSFERATU ZODD אמר:אז עדיף שלא יהיה כלום מאשר גיבוי?Hulk אמר:מקווה מאוד שהפציעה של קורנו לא רצינית.
יפה לבקר את אלברמן על זה שאין מגן שמאלי, אבל תמצאו לי מגן שמאל אחד נורמלי שאפשר להביא.
זיו מורגן או הראל שלום.
לא חסר פתרונות.
Hulk אמר:NOSFERATU ZODD אמר:אז עדיף שלא יהיה כלום מאשר גיבוי?Hulk אמר:מקווה מאוד שהפציעה של קורנו לא רצינית.
זיו מורגן או הראל שלום.
לא חסר פתרונות.
אותו זיו מורגן שעליאי חגג שלנו הועדף על פניו בנבחרת וגם נראה טוב מול גאורגיה?
Apoc אמר:Hulk אמר:NOSFERATU ZODD אמר:אז עדיף שלא יהיה כלום מאשר גיבוי?
זיו מורגן או הראל שלום.
לא חסר פתרונות.
ב 5-3-2 הועדף
נכון לוזן שינה מערך כי הוא לא סמך על מורגן בקו 4 או 5 ועל חגג כן בקו 5.Apoc אמר:Hulk אמר:NOSFERATU ZODD אמר:אז עדיף שלא יהיה כלום מאשר גיבוי?
זיו מורגן או הראל שלום.
לא חסר פתרונות.
ב 5-3-2 הועדף
Hulk אמר:מקווה מאוד שהפציעה של קורנו לא רצינית.
שיט התכוונתי חמזה שיבלי וענאן חלייליNOSFERATU ZODD אמר:SaTla אמר:אבל היי חמזה ושיבלי יהיו המחליפים
חחח זה אותו שחקן.
שמע בלטקסה לא היה מספיק טוב לשחק באוסטריה וינה שהיא קבוצה פחות טובה ממכבי חיפה אתה באמת חושב שהוא ברמה לפה?Shocking4U אמר:Hulk אמר:מקווה מאוד שהפציעה של קורנו לא רצינית.
300 אלף לאוסטריה וינה ויש לך את בלטקסה. מי שמתקמצן בסוף ישלם ביוקר
Hulk אמר:נכון לוזן שינה מערך כי הוא לא סמך על מורגן בקו 4 או 5 ועל חגג כן בקו 5.Apoc אמר:Hulk אמר:אותו זיו מורגן שעליאי חגג שלנו הועדף על פניו בנבחרת וגם נראה טוב מול גאורגיה?
ב 5-3-2 הועדף
בכל מקרה נראה שהעונה נשיק הרבה בקו 5.
זה לא אידאלי אבל אין באמת שאין אלטנרטיבה נורמלית.