• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מכבי חיפה במחנה אימונים 2023-2024 - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Shocking4U
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Judokan אמר:
רק מכבי אמר:
Shocking4U אמר:
ניתאי גרייס הצטרף למחנה במקום כיוף

מזכיר שהוא הושאל כבר לעפולה לקראת העונה הבאה.

בסדר גמור, אבל לדעתי עפולה בכל מקרה עוד לא מתאמנים.
אחלה עבורו לקבל שבוע אימונים עם הבוגרצ

אתמול התחילו, לא שזה משנה משהו.
שיעשה שבוע עם הבוגרים וייצא להשאלה אח״כ.

אגב, אני לא יודע את מי ישלחו להם חוץ מליש, בן שימול וגרייס. אני יכול לראות מצב שאלמישלי מושאל לשם כי חלאיילי ושיבלי יהיו בליגת העל, אבל קשה לי לחשוב על עוד שמות שיעזרו להם למלא את הסגל, גם אם נשאיר להם את ארבל, אזרואל וקטרי.

ברק.י אמר:
Judokan אמר:
רק מכבי אמר:
מזכיר שהוא הושאל כבר לעפולה לקראת העונה הבאה.

אגב, אני לא יודע את מי ישלחו להם חוץ מליש, בן שימול וגרייס. אני יכול לראות מצב שאלמישלי מושאל לשם כי חלאיילי ושיבלי יהיו בליגת העל, אבל קשה לי לחשוב על עוד שמות שיעזרו להם למלא את הסגל, גם אם נשאיר להם את ארבל, אזרואל וקטרי.

לדעתי בעניין ארבל ואזרואל, אין טעם לעוד עונת השאלה בעפולה. אם אחרי שנתיים שם הם לא הצליחו להשתדרג לליגת העל, אז לפחות לתת להם להוכיח את עצמם מחוץ לחממה בקבוצה אחרת בלאומית (נניח עם שאיפות עלייה) או לשחרר. חבל על המקום שיתפסו. כנל דיוויד אקווה.

לגבי מי שיושאלו - אני מהמר על גרייס, ליש, אלמישלי, ליעד לוי ובן שימול.

ינאי דיסטלפלד ועיסאת יכולים להשתלב בסגל של עפולה ואפילו טוב יותר מליש ובן שימול
ידיסטלפלד ועיסת היו שני השחקנים הכי צעירים בהרכב של הנוער בעונה האחרונה

לא ישאילו אצלנו שחקנים שיכולים לשחק עוד עונה בנוער.
לא קרה עד היום ולא רואה את זה קורה גם כאן. יתנו לשניהם להוביל את הנוער העונה

Judokan אמר:
ברק.י אמר:
Judokan אמר:

לדעתי בעניין ארבל ואזרואל, אין טעם לעוד עונת השאלה בעפולה. אם אחרי שנתיים שם הם לא הצליחו להשתדרג לליגת העל, אז לפחות לתת להם להוכיח את עצמם מחוץ לחממה בקבוצה אחרת בלאומית (נניח עם שאיפות עלייה) או לשחרר. חבל על המקום שיתפסו. כנל דיוויד אקווה.

לגבי מי שיושאלו - אני מהמר על גרייס, ליש, אלמישלי, ליעד לוי ובן שימול.

אני לא בונה על אזרואל וארבל. רק חושב שבמסגרת ההסכם שלנו סביר שנצטרך לספק לעפולה מספר מסוים של שחקנים.

מליעד לוי וחריגי הגיל שכחתי.

בכל מיני הדיון יצא מגבולות הנושא על מחנה האימון.
אפשר להעביר אותו לנושא המושאלים :)

חבל שהם לא הקדימו את המשחק. זה יצא חופף על המשחק של הצעירה. הולכים לקלוט אנשי צוות יושבים על הספסל עם הראש על הפלאפון ויראו את המשחק של הצעירה

Shocking4U אמר:
חבל שהם לא הקדימו את המשחק. זה יצא חופף על המשחק של הצעירה. הולכים לקלוט אנשי צוות יושבים על הספסל עם הראש על הפלאפון ויראו את המשחק של הצעירה

למה אנשי צוות צריכים לצפות במשחק של הצעירה בזמן העבודה שלהם?
מכבי חיפה זו עבודה, הם מקבלים משכורת, יש משחק, הם צריכים להיות אך ורק במשחק.

אם אתה מדבר על אנשי לוגיסטיקה או אנשים מסביב שאין להם קשר ישיר למשחק, שישבו במלון ויצפו.

מי שעל המגרש, צריך להיות מחויב לעבודה שלו. נקודה. מה זה השיט הזה. ואני גם בטוח שזה לא יקרה.

Shocking4U אמר:

הם לא צפו במשחק של הצעירה בפעם הקודמת שגם נפל על משחק שלנו. פשוט יראו הקלטה אחרי.

https://www.sawlive.tv/watch/8589998f9e8a8c93879983c6c9bcdcc7b4c3c3.html

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה