• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מכבי חיפה בשמינית גמר הקונפרנס ליג 2023/24

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
eidoil32 אמר:
Apoc אמר:
עליהם אני מדבר
על אלה שאמרו שהלוואי שלא נעלה לצמפיונס כי בליגה האירופית אפשר להרוויח יותר ניקוד וזה המקום שלנו ובלה בלה.

האם אתה לא חושב שבהשוואה לקבוצה של עונה שעברה הייתה הרגשה אחרת? קמפיין מוקדמות ברמה גבוהה שלא השאיר ספק שאנחנו מתאימים לשם, שחקנים שבאמת סמכת עליהם שיוכלו לכבוש ולספק את הרמה המתאימה.
העונה בכל המשחקים למעט המשחק האחרון מול סלובן, היו משחקים מפוזרים, המון בלאגן בלי שום תבנית משחק והרבה זמן. משהו שלא קרה בקמפיין הקודם, זה מה שניסיתי להעביר.
בטח שלשמוע את המנגינה, לנפץ שיאים היסטוריים בארץ זה מרגש והייתי מצפה לזה מאוד בעיקר עם מכבי חיפה.

האם תעמוד בכבוד בקמפיין כמו של ויקטוריה פלזן? מכבי ת"א? ריינגרס?
הבוקר אחרי התבוסות עם כמה שזה ליגת האלופות, זה קשה.

שלא תטעה, אני ממש לא אשמח אם נפסיד או נודח, אני אהיה מאוכזב ומבואס מאוד

עונה שעברה חטפנו שישייה ושבעייה.
מה יכול להיות יותר גרוע?

Apoc אמר:
eidoil32 אמר:
Apoc אמר:
עליהם אני מדבר
על אלה שאמרו שהלוואי שלא נעלה לצמפיונס כי בליגה האירופית אפשר להרוויח יותר ניקוד וזה המקום שלנו ובלה בלה.

האם אתה לא חושב שבהשוואה לקבוצה של עונה שעברה הייתה הרגשה אחרת? קמפיין מוקדמות ברמה גבוהה שלא השאיר ספק שאנחנו מתאימים לשם, שחקנים שבאמת סמכת עליהם שיוכלו לכבוש ולספק את הרמה המתאימה.
העונה בכל המשחקים למעט המשחק האחרון מול סלובן, היו משחקים מפוזרים, המון בלאגן בלי שום תבנית משחק והרבה זמן. משהו שלא קרה בקמפיין הקודם, זה מה שניסיתי להעביר.
בטח שלשמוע את המנגינה, לנפץ שיאים היסטוריים בארץ זה מרגש והייתי מצפה לזה מאוד בעיקר עם מכבי חיפה.

מה יכול להיות יותר גרוע?

אבל גם כבשת, וניצחת, ועשית נקודות.
אתה חושב שהקבוצה של העונה יכולה לשחזר את זה? אני בטוח שלא.

אז לשאלתך - ולקבל 7/8 (ההגנה שלנו פחות טובה בלי דילן) בכל משחק מבלי לכבוש ומבלי לעשות נקודות זה הרבה יותר גרוע.

ולא, אני לא מעדיף את האירופית. תמיד אשאף לליגת האלופות. אבל האם אני מפחד ממה שיכול להיות שם? כן.

לקבל שמינייה באמצע השבוע תוך כדי שאתה מתבטל לגמרי, זה יכול להשפיע גם מאוד על הליגה.
בעונה שעברה קיבלנו הרבה גולים, אבל גם כבשנו והיו את ''המחמאות'' שאני לא חושב שאם וכאשר יגיעו השנה.

אגב, לדעתי הדיון הוא סופר דמיוני. לא רואה סרט שבו אנו מדיחים את יאנגבויז.

רק מכבי אמר:
Apoc אמר:
eidoil32 אמר:

מה יכול להיות יותר גרוע?

אבל גם כבשת, וניצחת, ועשית נקודות.
אתה חושב שהקבוצה של העונה יכולה לשחזר את זה? אני בטוח שלא.

אז לשאלתך - ולקבל 7/8 (ההגנה שלנו פחות טובה בלי דילן) בכל משחק מבלי לכבוש ומבלי לעשות נקודות זה הרבה יותר גרוע.

ולא, אני לא מעדיף את האירופית. תמיד אשאף לליגת האלופות. אבל האם אני מפחד ממה שיכול להיות שם? כן.

לקבל שמינייה באמצע השבוע תוך כדי שאתה מתבטל לגמרי, זה יכול להשפיע גם מאוד על הליגה.
בעונה שעברה קיבלנו הרבה גולים, אבל גם כבשנו והיו את ''המחמאות'' שאני לא חושב שאם וכאשר יגיעו השנה.

אגב, לדעתי הדיון הוא סופר דמיוני. לא רואה סרט שבו אנו מדיחים את יאנגבויז.

אם אנחנו מדיחים את יאנגבויז אנחנו יכולים גם לנצח בבתים איזה משחק.
לא כל פעם נקבל הגרלה רצחנית של בית מוות כמו עונה שעברה.

Judokan אמר:
KevinDurant אמר:
לכל המגיבים לי שמתייחסים למקרי עבר וכו

בשוק היום, נניח והתפרענו והבאנו את בלטקסה, גיל כהן וגנדלמן.

זה "הלברוח" לליגה? זה השוברי שוויון? לאיוס? אלטמן? אין ישראלים להביא, גם אם תהיה נכונות מצעד המועדון וזה מה שפוגע בנו יותר מהכל

בוא במקום זה נניח שהתפרעת והוצאת את כספי הצמפיונס ככה:
- הצעה כספית ענקית לאבו פאני שתביע כלפיו הערכה כדי שיישאר.
- לשים מה שצריך כדי להחתים את חייקין כאופציה ישראלית איכותית לשער
- חמודי כנעאן
- זר איכותי לעמדת הקיצוני

וככה אתה משמר את יתרון האיכות הענק שהיה לך בסגל ונשאר בלי החורים שיש היום.

עם כל הבעיות של השוק הישראלי, אופציות קיימות. וחלק מהבריחה לליגה אגב, זה גם לא לפרק לעצמך את היתרון האיכותי עם פעולות הזויות כמו ההתנהלות מול אבו פאני.

מה זה הצעה כספית ענקית לפאני?
כנעאן שחקן גמור, הוא גם עבר עכשיו פציעה לא פשוטה וזה לקנות חתול בשק. אי אפשר לדעת איך הוא יחזור מהפציעה הזו ולא עליו הייתי שם את הכסף.
דווקא קיצוני (אני מנחש שבמקום פיירו)? למה לא שוער במקום הליצן?

אליאור אמר:
רק מכבי אמר:
Nirgreen אמר:
איפה ראית?

https://twitter.com/jonyc84_cohen/status/1690723519988920320?t=Sg_IkkFHvIpndmNT9sR4MA&s=19

הציוץ מחוק אחי

F3aoFOXWoAAsH7C

באתר של אופא כתוב לקורנו עדיין 2 חברים.

אני מקווה שאתם צודקים

Smile אמר:
Judokan אמר:
KevinDurant אמר:
לכל המגיבים לי שמתייחסים למקרי עבר וכו

בשוק היום, נניח והתפרענו והבאנו את בלטקסה, גיל כהן וגנדלמן.

זה "הלברוח" לליגה? זה השוברי שוויון? לאיוס? אלטמן? אין ישראלים להביא, גם אם תהיה נכונות מצעד המועדון וזה מה שפוגע בנו יותר מהכל

בוא במקום זה נניח שהתפרעת והוצאת את כספי הצמפיונס ככה:
- הצעה כספית ענקית לאבו פאני שתביע כלפיו הערכה כדי שיישאר.
- לשים מה שצריך כדי להחתים את חייקין כאופציה ישראלית איכותית לשער
- חמודי כנעאן
- זר איכותי לעמדת הקיצוני

וככה אתה משמר את יתרון האיכות הענק שהיה לך בסגל ונשאר בלי החורים שיש היום.

עם כל הבעיות של השוק הישראלי, אופציות קיימות. וחלק מהבריחה לליגה אגב, זה גם לא לפרק לעצמך את היתרון האיכותי עם פעולות הזויות כמו ההתנהלות מול אבו פאני.

מה זה הצעה כספית ענקית לפאני?
כנעאן שחקן גמור, הוא גם עבר עכשיו פציעה לא פשוטה וזה לקנות חתול בשק. אי אפשר לדעת איך הוא יחזור מהפציעה הזו ולא עליו הייתי שם את הכסף.
דווקא קיצוני (אני מנחש שבמקום פיירו)? למה לא שוער במקום הליצן?

הצעה ענקית לפאני? ברמת השכר של שרי נגיד. מה שהיה צריך לשלם כדי להשאיר אותו.
היה לך ביד שחקן ישראלי מוביל בעמדה שההיצע בה אפסי ומטה. והחליטו לוותר עליו כי "הוא לא שווה שכר של השחקנים המובילים" וכי לא ידעו לתת לו את התחושה של שחקן סופר מוערך.

המהלך המבריק שבגללו היה צריך לחפש עכשיו בנרות קשר זר, ועוד אחד שכנראה יהיה פחות טוב ממנו.
ואם לא היית צריך לבזבז עמדת קשר, היית יכול להביא קיצוני איכותי להיכנס לנעליים של אצילי כדי להביא מספרים בלי לשחרר אף אחד.

ולגבי כנעאן - מבחינתי בשלב הנוכחי, יש פה עסקה שהיא הזדמנות. ג'קי כבר לא מצפה לקבל עליו מיליארדים, ולנו יש יופי של עודפים מהמסעות האירופיים בשביל שאפשר יהיה לקחת הימור בעסקה של (נגיד) 1.5 מיליון יורו. הרי את המיליונים נשקיע בשחקנים, לא?

שווה לעשות עסקה על כנעאן ולקחת את הסיכון - אפילו אם הוא כשיר ל20 משחקים בעונה הוא שחקן ישראלי סופר איכותי. ואני מאמין גם שעם צוות רפואי רציני יותר ביחס חמה שיש באשדוד (דש ממיכאל אוחנה למשל) ידעו להחזיק אותו בריא פה ליותר זמן.

חזרה
למעלה