• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מכבי חיפה בשמינית גמר הקונפרנס ליג 2023/24

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
Judokan אמר:
בכנות שאני לא רואה מה יש לסגל הנוכחי למכור מול קבוצת דרג ג' אירופית. לא מאמין שנעבור, ועם כל הרומנטיקה שבדבר אני גם סופר חושש ממה שיקרה לנו העונה אם נעלה (גם מבחינת הופעה בצמפיונס וגם מבחינת עומס על הסגל, שהוא סהכ מאוד קצר).
הרי אנחנו יודעים שהכסף שיתקבל יושקע בתירוצים ולא בשדרוגים המתאימים והנחוצים.
גם באירופית אתה תפגוש קבוצות כאלה שיהיו כנראה אפילו עם מוטיבציה יותר גבוהה ופחות יזלזלו בך

Shocking4U אמר:
Judokan אמר:
בכנות שאני לא רואה מה יש לסגל הנוכחי למכור מול קבוצת דרג ג' אירופית. לא מאמין שנעבור, ועם כל הרומנטיקה שבדבר אני גם סופר חושש ממה שיקרה לנו העונה אם נעלה (גם מבחינת הופעה בצמפיונס וגם מבחינת עומס על הסגל, שהוא סהכ מאוד קצר).
גם באירופית אתה תפגוש קבוצות כאלה שיהיו כנראה אפילו עם מוטיבציה יותר גבוהה ופחות יזלזלו בך

קבוצה באירופית תהיה עם מוטיבציה גבוהה יותר מאשר בצ'מפיונס? לא יקרה.

המעמד של הצמפיונס לא מאפשר זלזול, דווקא באירופית לא מעט מהגדולות מזלזלות. ובסוף אפילו אם תרכיב בית סופר קשה באירופית, זה עדיין יהיה ריאלי יותר להופעה מכובדת.

למשל: קבוצה ספרדית בדרג הראשון זו ויאריאל, ששתי היריבות הישראליות האחרונות שלה לקחו לה נקודה במשחק הביתי.
מארסיי, בטיס, שטורם גראץ, פרייבורג. אי אפשר להשוות.

Judokan אמר:
Shocking4U אמר:
Judokan אמר:

המעמד של הצמפיונס לא מאפשר זלזול, דווקא באירופית לא מעט מהגדולות מזלזלות. ובסוף אפילו אם תרכיב בית סופר קשה באירופית, זה עדיין יהיה ריאלי יותר להופעה מכובדת.

למשל: קבוצה ספרדית בדרג הראשון זו ויאריאל, ששתי היריבות הישראליות האחרונות שלה לקחו לה נקודה במשחק הביתי.
יובה באלופות תזלזל בך הרבה יותר מקבוצה כמו מונאקו, לברקוזן או בטיס באירופית.

אני היחיד שלא יכול כבר לחכות למשחק ונמצא במתח כבר? כוס אמכ איזו התרגשות.

אליאור אמר:
אני היחיד שלא יכול כבר לחכות למשחק ונמצא במתח כבר? כוס אמכ איזו התרגשות.

כולה מכבי פ"ת בחצי גמר טוטו מה נסגר

Shocking4U אמר:
Judokan אמר:
Shocking4U אמר:

יובה באלופות תזלזל בך הרבה יותר מקבוצה כמו מונאקו, לברקוזן או בטיס באירופית.

יובה היא לא דוגמא לקבוצה שתזלזל בך. מועדון בצניחה חופשית ועם קשיים כלכליים. איך שהוא תפסנו אותם בשנה שעברה בתוך תקופה שחורה של חודש וזה בתוך שנים רעות של המועדון.

אני מסכים חלקית עם ג'ודוקאן. אני כן חושב שיזלזלו בנו באלופות במידה מסוימת ולא לחלוטין כי בכל זאת כל משחק הוא קריטי, אבל גם עם הזלזול נקבל מהקבוצות האלו בראש.

Judokan אמר:

בול

ולגבי זה שהם בועטים חזק מרחוק - אחת הבעיות שלנו זה שניצן עוצר הרבה עם האגרופים או הרגליים ולא תופס כדורים, גם כשהם לא חזקים וכשהוא אמור לקלוט אותם. ההגנה המבולבלת שלנו בקלות עלולה לספוג מאיזה ריבאונד שיכל להמנע. מקווה שיעבדו איתם על זה.

קצת יחסים לפי אתרי הימורים:
במשחק בית הקרוב
ניצחון שלנו 44.5%
תיקו 26%
ניצחון שוויצרי 29.5%

בדו קרב:
אנחנו 48.9
הם 51.1

חייב להגיד שאני מופתע

זה 60-40 להם שלא תטעו, כמו שלנו יש שוער בעייתי בבעיטות מרחוק גם להם יש בעיה דומה והגנה חלשה יחסית.
אני מתפלל שרידר יסגור בגלדבאך כי בלעדיו הם משמעותית מסוכנים פחות.

Hulk אמר:
זה 60-40 להם שלא תטעו, כמו שלנו יש שוער בעייתי בבעיטות מרחוק גם להם יש בעיה דומה והגנה חלשה יחסית.
אני מתפלל שרידר יסגור בגלדבאך כי בלעדיו הם משמעותית מסוכנים פחות.
לא רואה סיכוי שהם מוכרים אותו לפני המשחקים נגדנו

benrey אמר:
במשחק בית הקרוב
ניצחון שלנו 44.5%
תיקו 26%
ניצחון שוויצרי 29.5%

בדו קרב:
אנחנו 48.9
הם 51.1

חייב להגיד שאני מופתע

מה המקור?

אם זה הווינר, אז הגיוני שהוא מוטה לטובתינו בגלל התפלגות המהמרים

בבט365 אנחנו מקבלים בערך 45% להעפיל כרגע.

אחד מהחששות העיקריים שלי מהם זה מנייחים. הם קבוצה של מפלצות פיזיות ואנחנו קבוצה מאוד נמוכה חוץ מסק ופיירו. תוסיפו לזה את העובדה שאיתמר ניצן אחד השוערים הכי חלשים שראיתי בכדורי גובה ושליטה ברחבה וזה חתיכת בעיה

benrey אמר:
במשחק בית הקרוב
ניצחון שלנו 44.5%
תיקו 26%
ניצחון שוויצרי 29.5%

בדו קרב:
אנחנו 48.9
הם 51.1

חייב להגיד שאני מופתע

אנחנו קבוצת בית טובה והם קבוצת חוץ גרועה, זה יכול להסביר את הפילוג הזה

יאנג בויז מנצחת 5-0 במשחק גביע נגד קבוצה מליגה שוויצרית שלישית.
רוב ההרכב הראשון לא שותף במשחק.

דינמו זאגרב עפה בדרמה של ממש לאאק אתונה עם פנדל בתוספת הזמן. הקהל של אאק פשוט דחף אותם לניצחון. ככה צריך בסמי בשבוע הבא.

יש לכם את הדירוגים הפוטנציאליים לשתף?
למה סיכוי גבוה לדרג 3?

Judokan אמר:
יש לכם את הדירוגים הפוטנציאליים לשתף?
למה סיכוי גבוה לדרג 3?

https://twitter.com/UefaRankings/status/1693014110139519003?s=20
זה טבלה הצפויה של הדירוגים לפי סיכויי העפלה
ראיתי פוסט יותר מפורט שמראה בדיוק מה צריך לקרות כדי שנדורג שלישי (תסריט ריאלי לגמרי) אבל אני לא מוצא עכשיו

חזרה
למעלה