ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Hulk אמר:אני זוכר משנה שעברה שעל העפלה לקונפרנס מקבלים את אותן 4 נקודות שמקבלים באלופות, אני טועה או שיש שינוי בניקוד?IdoMaccabi אמר:eidoil32 אמר:כמה שווה כל תוצאה מבחינת ניקוד בבתים של האירופית
ניצחון, תיקו והפסד
וכמה נצטרך על מנת לעבור את הניקוד של שנה שעברה?
כמו באלופות. על נצחון/תיקו כשלעצמם אין הבדל. 2 נק' לנצחון ונקודה לתיקו.
ההבדל הוא שבאלופות יש בונוס מראש של 4 נקודות. אז לדוגמא שנה שעברה קיבלנו 4 נקודות על ההעפלה + 2 נק' על הנצחון על יובנטוס.
בליגה האירופית אין בונוס, אבל מובטח מינימום של 3 נק'.
לצורך הדוגמא אם נוציא רק נצחון אחד ונפסיד בכל שאר המשחקים זה שווה רק 2 נקודות אבל נקבל 3 נק' כי זה המינימום.
בשנה שעברה קיבלנו 6 נק', אפשר להשיג את זה לדוגמא על ידי 2 נצחונות ו2 תיקו, או 3 נצחונות. די קשה לדעתי וכמובן תלוי מאוד בהגרלה.
בנוסף, בליגה האירופית זה אולי אולי רלוונטי לנו שמקבלים 2 נק' בונוס על סיום במקום השני.
IdoMaccabi אמר:Hulk אמר:אני זוכר משנה שעברה שעל העפלה לקונפרנס מקבלים את אותן 4 נקודות שמקבלים באלופות, אני טועה או שיש שינוי בניקוד?IdoMaccabi אמר:כמו באלופות. על נצחון/תיקו כשלעצמם אין הבדל. 2 נק' לנצחון ונקודה לתיקו.
ההבדל הוא שבאלופות יש בונוס מראש של 4 נקודות. אז לדוגמא שנה שעברה קיבלנו 4 נקודות על ההעפלה + 2 נק' על הנצחון על יובנטוס.
לצורך הדוגמא אם נוציא רק נצחון אחד ונפסיד בכל שאר המשחקים זה שווה רק 2 נקודות אבל נקבל 3 נק' כי זה המינימום.
בשנה שעברה קיבלנו 6 נק', אפשר להשיג את זה לדוגמא על ידי 2 נצחונות ו2 תיקו, או 3 נצחונות. די קשה לדעתי וכמובן תלוי מאוד בהגרלה.
בנוסף, בליגה האירופית זה אולי אולי רלוונטי לנו שמקבלים 2 נק' בונוס על סיום במקום השני.
העפלה לקונפרנס שווה מינימום 2.5 נק' דירוג, בדומה לדרך החישוב באירופית.
אי אפשר לפגוש את מכבי ת"א עד רבע גמר הקונפרנס
כרגע יש לנו 16 נק' דירוג. התחלנו את העונה עם 13 ובנתיים יש לנו עוד 3 על ההעפלה לליגה האירופית.
אליאור אמר:IdoMaccabi אמר:Hulk אמר:אני זוכר משנה שעברה שעל העפלה לקונפרנס מקבלים את אותן 4 נקודות שמקבלים באלופות, אני טועה או שיש שינוי בניקוד?
העפלה לקונפרנס שווה מינימום 2.5 נק' דירוג, בדומה לדרך החישוב באירופית.
כרגע יש לנו 16 נק' דירוג. התחלנו את העונה עם 13 ובנתיים יש לנו עוד 3 על ההעפלה לליגה האירופית.
אנחנו על 14.5 כי גם יורדת לנו נקודה וחצי על העונה מלפני חמש עונות.
IdoMaccabi אמר:אליאור אמר:IdoMaccabi אמר:העפלה לקונפרנס שווה מינימום 2.5 נק' דירוג, בדומה לדרך החישוב באירופית.
אנחנו על 14.5 כי גם יורדת לנו נקודה וחצי על העונה מלפני חמש עונות.
העונה שירדה היא עונת 18/19 שלא היינו בה באירופה.
הדירוג עכשיו מורכב מעונת 19/20 - 23/24
19-20 - 1.5
20-21 - 2.5
21-22 - 3
22-23 - 6
23-24 - 3
זה הניקוד שרלוונטי לעונה הבאה.
Hulk אמר:אני זוכר משנה שעברה שעל העפלה לקונפרנס מקבלים את אותן 4 נקודות שמקבלים באלופות, אני טועה או שיש שינוי בניקוד?IdoMaccabi אמר:eidoil32 אמר:כמה שווה כל תוצאה מבחינת ניקוד בבתים של האירופית
ניצחון, תיקו והפסד
וכמה נצטרך על מנת לעבור את הניקוד של שנה שעברה?
כמו באלופות. על נצחון/תיקו כשלעצמם אין הבדל. 2 נק' לנצחון ונקודה לתיקו.
גם הפולניםאליאור אמר:אאק מצמקת. 7 דקות תוספת זמן.