• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מכבי חיפה בשמינית גמר הקונפרנס ליג 2023/24

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
לגבי הנתונים; שיחקנו בשלב הבתים מול קבוצות ברמה גבוהה יותר מרוב הקבוצות שאנחנו עלולים לקבל בפלייאוף ככה שלא יודע כמה זה מדד להתמודדות הבאה.
ובכל זאת, לדעתי אנחנו פייבוריטים רק נגד ברטיסלבה.

לגיה ורשה אמנם מקום 5 בפולין, אבל אנחנו עד אתמול היינו מקום 4 בישראל.
בודו גלימט אלופת נורבגיה ויש לנו רקורד רע מול סקנדינביות בכללי.
פרנצווארוש השתפרו מאז ההדחה שלהם בסיבוב הראשון והם במקום השני בהונגריה בהפרש נמוך.
גנט טובים מאיתנו, המשחק האחרון שלהם מול מכבי ת״א לא מייצג לדעתי.

לודוגורץ אין לי מושג איך הם ומן הסתם אנחנו אנדרדוג מול פרנרפורקט ודינמו.

Ramos אמר:
לגבי הנתונים; שיחקנו בשלב הבתים מול קבוצות ברמה גבוהה יותר מרוב הקבוצות שאנחנו עלולים לקבל בפלייאוף ככה שלא יודע כמה זה מדד להתמודדות הבאה.
ובכל זאת, לדעתי אנחנו פייבוריטים רק נגד ברטיסלבה.

לגיה ורשה אמנם מקום 5 בפולין, אבל אנחנו עד אתמול היינו מקום 4 בישראל.
בודו גלימט אלופת נורבגיה ויש לנו רקורד רע מול סקנדינביות בכללי.
פרנצווארוש השתפרו מאז ההדחה שלהם בסיבוב הראשון והם במקום השני בהונגריה בהפרש נמוך.
גנט טובים מאיתנו, המשחק האחרון שלהם מול מכבי ת״א לא מייצג לדעתי.

לודוגורץ אין לי מושג איך הם ומן הסתם אנחנו אנדרדוג מול פרנרפורקט ודינמו.

מסכים. זו הערכה יותר ריאלית,
לגבי ברטיסלבה- קשה מאד לעשות סוויפ על קבוצה בעונה אחת, מה עוד שכנראה נהיה בלי ביתיות.
כך שבכל מקרה צפויה לנו הגרלה קשה עם כמה אופציות סבירות.

לגבי בודו גלימט שוב, הם סיימו את הליגה שלהם והם חוזרים לשחק רק באפריל, הליגה שלהם משחקת הפוך

KevinDurant אמר:
לגבי בודו גלימט שוב, הם סיימו את הליגה שלהם והם חוזרים לשחק רק באפריל, הליגה שלהם משחקת הפוך
במדינות הקפואות הפגרה היא פגרת חורף במקום קיץ

עוד משהו שעכשיו ראיתי- הגומלין בחוץ בכל מקרה, הסגניות בקונפרנס נחשבות למדורגות וזו העדיפות שניתנה להן (מתוך האתר של אופא)

KevinDurant אמר:

זו גניבת דעת.
21/22 הם הגיעו לרבע גמר אחרי שעברו את סלטיק ואלקמאר תוך כדי שהם בפגרה.

בכלל בשנים האחרונות הם עשו תוצאות טובות באירופה.

לא הייתי מיייחס לעניין הפגרה.

רק לא זאגרב

יופי, זאגרב ופרנקפורט ירדו מהפרק

גנט..
עדיף על פרנקפורט או דינמו זגרב אבל גם לא משהו, אל תקחו את המשחק האחרון שלהם נגד הצהבת כקנה מידה..

גנט קבוצה טובה. ממליץ לכולם לראות את המשחק שבו הם ניצחו בבית שלהם בקלילות את מכבי ת"א 2-0.

הם עלו עם הרכב יחסית משני במשחק השני בלי 4 שחקני הרכב חשובים. לא הייתי מסיק הרבה מההפסד.

מקום 3 בבלגיה עד כה. 8 ניצחונות, 8 תיקו, 2 הפסדים.

כשיש קבוצות כמו לודוגורץ, ברטיסלבה ולגיה ורשה, גנט זו הגרלה לא קלה. מצד שני נמנענו מפרנקפורט, זאגרב ובודו, ככה שזו הגרלה סבירה.

יהיה קשה. אנחנו בלי ביתיות, ועם גומלין בבלגיה.

משחק פיקנטי לרמי ששיחק 3 שנים מוצלחות בגנט, וגם לסייף אם וכאשר שנתן שם 4 עונות מצוינות.
גם ליאור ישמח לחזור לבלגיה.

60-40 להם

בעיקר כי אין לנו ביתיות.

אם היה סמי עופר, זה היה יותר בכיוון של 50-50

וכמובן צריך לחכות מה יקרה בינואר. 2 הקבוצות הולכות לחלון משמעותי.

זה לא זאגרב ולא פרנקפורט אבל לדעתי ההגרלה הקשה ביותר אחריהן

משחק 1, בית (או איפה שלא יהיה) - 15 בפברואר, 22:00
משחק 2, חוץ - 21 בפברואר,(שימו לב שזה יום רביעי ולא חמישי), 19:00

לו"ז רצחני

מן הסתם שיהיו הזזות של משחק כזה או אחר ביום או יומיים, אבל בגדול זה הלו"ז.

המשחקים בפברואר אז נראלי מוקדם לקבוע שלא נארח בסמי, גנט קבוצה טובה אבל תתחלש בינואר כמעט בוודאות גיפט אורבן החלוץ שלהם והשחקן הכי טוב בבלגיה כנראה כבר כמעט עבר בקיץ לטוטנהאם והיה מאוד מתוסכל מהעסקה שהתפוצצה ככה שאני בספק שהוא ישאר אחרי ינואר.

Hulk אמר:
המשחקים בפברואר אז נראלי מוקדם לקבוע שלא נארח בסמי, גנט קבוצה טובה אבל תתחלש בינואר כמעט בוודאות גיפט אורבן החלוץ שלהם והשחקן הכי טוב בבלגיה כנראה כבר כמעט עבר בקיץ לטוטנהאם והיה מאוד מתוסכל מהעסקה שהתפוצצה ככה שאני בספק שהוא ישאר אחרי ינואר.

אדוני חדש בשכונה? במלחמות הקודמות אופ''א לקחה טווח זמן רחוק מאוד עד שהחזירו את המשחקים. ללא קשר למצב הביטחוני.

0% שיהיה משחק פה בפברואר.

לגבי גנט, אורבן כנראה יהיה בחוץ. אבל מצד שני כרגע הם בלי שוער כי השוער הראשון שלהם פצוע וכנראה גמר את העונה, וכרגע משחק שוער חלש מאוד. מאמין שהם יביאו שוער בינואר.
גם סביר להניח שיביאו מחליף לאורבן. ייכנס שם כסף בעסקה שלו, ככה שייתכן ויביאו מספר שחקנים.

מזכיר שוב - כך או כך, כל קבוצה יכולה לרשום 3 שחקנים חדשים עבור צמד המשחקים.

גנט זו הגרלה סבירה ביחס למה שהיה יכול להיות. חבל שאין לנו ביתיות.
הייתי אומר שהסיכויים 65-35 לטובתם.

רק מכבי אמר:
לו"ז רצחני

מן הסתם שיהיו הזזות של משחק כזה או אחר ביום או יומיים, אבל בגדול זה הלו"ז.

לא כזה רצחני להוציא את הדרבי שתקוע בדיוק יומיים אחרי המשחק מול גנט זה יוצא משחק פעם בשבוע.

חזרה
למעלה