• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מכבי כל השאר - נושא רשמי

MH13 TILL I DIE

אלוף המדינה
זה המקום לדבר על כל מה שלובש ירוק לבן בחיפה, עם סמל מכבי על החזה אבל לא משחק כדורגל 🏀🏐🥎⚾🏈🏉🎾🥏🎳🏏🏑🏒🥍🏓🏸🥊🥋🎣🤿🎿🛷🥌🎯🎱

https://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=1379&docID=400262

היו צריכים לעצור את כל השחקנים שלנו ששותפו בנתניה.

3 שחקני נוער בהרכב של הפועל תל אביב לדרבי, 2 בלמים פלוס שחקן התקפה. כל הכבוד להם

העף בוגרות הפסידו אבל כרגע מובילות 2 - 1 בסדרה... משחק הבא בכפר של סבא בשבת ב- 6 וחצי ומשחק חמישי במקרה הצורך בשני ברוממה

הכפר של סבא השווה ל - 2 - 2... משחק מכריע צפוי השבוע (לצערי ביום שני סעצוב)

במשחק המכריע בעף נשים כרגע 1-1 במערכות

אחרי חודשיים של כלום ושום דבר התחילו לעבוד בקבוצת כדורסל והחתימו לא פחות מ11 שחקנים (חלקם האריכו חוזה), נראה שהולכים על מגמה של ישראלים צעירים ומעניין איך זה יתחבר. הימור שלי בקושי מגרדים פלייאוף

כובע קש אמר:
אחרי חודשיים של כלום ושום דבר התחילו לעבוד בקבוצת כדורסל והחתימו לא פחות מ11 שחקנים (חלקם האריכו חוזה), נראה שהולכים על מגמה של ישראלים צעירים ומעניין איך זה יתחבר. הימור שלי בקושי מגרדים פלייאוף

יש כרגע רק זר אחד חתום שהיה איתנו בבלקנית שנה שעברה וממשיך.
בתכלס העונה תקום ותיפול עליו והזר שלידו. יתר הסגל צעיר מאוד, וקשה לומר שלמעט עמית מנחם יש שם מישהו שאפשר לבנות על הפוטנציאל שלו רבות ונצורות

מישהו יכול להסביר לי קצת על הליגה הבלקנית. מה האינטרס להשתתף בה בתכלס? אני לא מחובר בכלל. רק שונא את גרמניה סל בדם חוץ מזה כלום.

Judokan אמר:
כובע קש אמר:

יש כרגע רק זר אחד חתום שהיה איתנו בבלקנית שנה שעברה וממשיך.
בתכלס העונה תקום ותיפול עליו והזר שלידו. יתר הסגל צעיר מאוד, וקשה לומר שלמעט עמית מנחם יש שם מישהו שאפשר לבנות על הפוטנציאל שלו רבות ונצורות

לא ראיתי את גילדר בבלקנית אבל לפי מה שהבנתי הוא לא הרשים יותר מידי, נקווה שברמת הלאומית הוא יצליח לבלוט.

עמית מנחם חייב לקבל דקות משמעותיות העונה אבל קשה לי לראות את זה קורה כל עוד כוזהינוף בקבוצה בנוסף לעוד רכז שאמור להגיע.
ויש גם את ארז פורן מהנוער שאמור להיות פוטנציאל מעניין, לפחות ברמת הלאומית.

שורה תחתונה הסגל כרגע בינוני ובשביל לחלום על עליה אנחנו חייבים עוד רכז תותח וסנטר רציני כי קופרברג לבד לא מספיק (חבל שלא השאירו את טיילור, עשה עבודה טובה בעונה שעברה).

GKagelmacher אמר:
מישהו יכול להסביר לי קצת על הליגה הבלקנית. מה האינטרס להשתתף בה בתכלס? אני לא מחובר בכלל. רק שונא את גרמניה סל בדם חוץ מזה כלום.

כסף

בכדורסל שיחררו את פרסונס וסופסוף הביאו סנטר, דווין תומאס מצטרף (שיחק לפני כמה שנים 2 משחקים באילת).
על פניו נראה רכש לא מרשים אבל עדיף על הכלום שהיה עד עכשיו בעמדה הזאת.

כובע קש אמר:
בכדורסל שיחררו את פרסונס וסופסוף הביאו סנטר, דווין תומאס מצטרף (שיחק לפני כמה שנים 2 משחקים באילת).
על פניו נראה רכש לא מרשים אבל עדיף על הכלום שהיה עד עכשיו בעמדה הזאת.

גם ריצ'ארד הוואל מצטרף, רכש נהדר לשם שינוי

בדיחה עצובה הכדורסל. קמצנות במסווה של השקעה.
"שחקנים משני עונה" - אחד עמוק מעבר לשיא והשני נראה בינוניות במיטבה.
העיקר שהתכשיט לבית כוזהינוף משחק

כוזהינוף זה בכלל עצוב, כל עוד הוא בקבוצה אין שום עתיד מקצועי

חזרה
למעלה