• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מכבי כל השאר - נושא רשמי

MH13 TILL I DIE אמר:
כובע קש אמר:
עונה מזעזעת לקבוצת כדורסל
עם 12 הפסדים ב16 מחזורים הקבוצה בדרך לרדת ליגה וזאת הולכת להיות מכה שיהיה מאוד קשה לקום ממנה
העיקר ויתרו על הביתיות ברוממה...
קבוצה בלי שאיפות

עזוב גם ברוממה היינו באותו מצב.
השחקנים הצעירים לא מספיק טובים והעובדה שאין זרים זיינה אותנו לגמרי.

האגודה עושה חרא עבודה מבחינת קהל (הויתור על רוממה הוא חלק גדול מזה) וירידת ליגה תגרום לנטישה גם של המעט קהל שעדיין נשאר

עונה נוראית של מכבי סל הסתיימה אתמול רשמית עם ירידה לליגה הארצית (הליגה השלישית), נשארו עוד 2 משחקים לפרוטוקול.

קוז'יקרו מונה למנהל המקצועי של מכבי סל
העלה בעונה האחרונה את הפועל מגדל העמק לליגה הלאומית, אני מחזיק ממנו איש מקצוע טוב ככה שאלו חדשות מעולות

כובע קש אמר:
העלה בעונה האחרונה את הפועל מגדל העמק לליגה הלאומית, אני מחזיק ממנו איש מקצוע טוב ככה שאלו חדשות מעולות
13 לב ירוק סמאוהב

כובע קש אמר:

מינוי מרגש. צעד טוב ומבורך, נקווה שיביא את התוצאות הרצויות ויבנה קבוצה טובה

היריבות שלנו השנה בליגה הפועל מגידו, מכבי הוד השרון, הפועל נוף הגליל, מכבי קריית מוצקין, הפועל עכו, הפועל חוף השרון, הפועל עמק חפר, הפועל גלבוע ברוש, הפועל טבריה עמק הירדן, אליצור גבעתיים, מכבי פ"ת, הפועל אורי ת"א, מכבי חדרה ומכבי קריית ביאליק סראשבקיר

yanivst9 אמר:
היריבות שלנו השנה בליגה הפועל מגידו, מכבי הוד השרון, הפועל נוף הגליל, מכבי קריית מוצקין, הפועל עכו, הפועל חוף השרון, הפועל עמק חפר, הפועל גלבוע ברוש, הפועל טבריה עמק הירדן, אליצור גבעתיים, מכבי פ"ת, הפועל אורי ת"א, מכבי חדרה ומכבי קריית ביאליק סראשבקיר
יורדים ליגה

שידור ישיר למשחק נגד מגידו בעמוד הפייסבוק של הקבוצה החל מהשעה 20:15

ניצחון משכנע גם היום 84-62 על הפועל גלבוע ברוש

נראה שהארצית די קטנה על מכבי... האתגר האמיתי הוא לחזור להיות קבוצה תחרותית בליגת העל

יום ראשון בשעה 20:00 גביע האיגוד נגד הפועל עכו ברוממה

בנו קבוצה מרגשת השנה. כיף לראות שהמועדון סופסוף מתחבר לקהל, ההנהלה עושה עבודה נהדרת בנושא

בגלל הגבלות פיקוד העורף יש הגבלה בכרטיסים אבל 200 כרטיסים שנחטפו תוך קצת יותר מחצי שעה זה מרשים
יש קבוצות בליגת העל עם אותה הגבלה שלא מביאים אפילו את ה150...

מכבי סמאוהב

חזרה
למעלה