• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מכבי קינדה חיפה 2025/2026 : נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Liberman
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
אתם בטח שואלים את עצמכם, מדוע מכבי חיפה הקבוצה היחידה שלא התמודדה במשחקי אימון בתקופה האחרונה?

אז הלכתי לברר, והתשובה שקיבלתי היא.. "חוששים מפציעות".

Say no more

נ. ב. משחק אימון פנימי בין ההרכב הראשון למחליפים הוא לא משחק אימון.

חלילה לעשות משהו בנידון. אז מה יעשו כשיתחדשו המשחקים? כמה זמן יקח להם להגיע לדו ספרתי פצועים?

וגם איזה משמעות תהיה בכלל לרכש של הקיץ אם מהר מאוד הם ימצאו את עצמם שוב עם חצי סגל בחוץ?

חבל שמבזבזים זמן ועוד עונות בעלות גוססת 15 שנה. חבל שאנשים מבזבזים כסף על הגוש חרא הזה בירוק.

https://twitter.com/izharkishon/status/2038258845437350248?t=cpiRceRPkiK7PRMpnuggBw&s=19

שינויים במערכת.

יזהר ירוק אמיתי. תודה על הכל. יש לו חלק גדול בהבאת הזרים הגדולים של השנים האחרונות ובכל נושא היהודים (כמובן גם בהחלטות פחות טובות).

היה השבוע משחק
באמת שלא ידעתי מזה
אז נכון שלמצב (מלחמה, חג, עבודה, ילדים) יש חלק משמעותי בדבר אבל גם למצב של הקבוצה יש חלק מכריע
אני בטוח שרוב האוהדים היו מוכנים לסיים את העונה

Adi81 אמר:
היה השבוע משחק
באמת שלא ידעתי מזה
אז נכון שלמצב (מלחמה, חג, עבודה, ילדים) יש חלק משמעותי בדבר אבל גם למצב של הקבוצה יש חלק מכריע
אני בטוח שרוב האוהדים היו מוכנים לסיים את העונה

זה מעבר לעונה הזו. לא רואה אופק תחת שחר. גם כל מי שכשל קשות נשאר במערכת. זו תרבות ניהולית מעולה.

https://m.one.co.il/Mobile/Article/25-26/1,8,106,57194/519294.html?ref=hp

להחתים את הרופא

אמש פורסמו מועדי המשחקים והשעות של יתר המשחקים שנותרו עד סיום העונה בליגה (ללא שעות מדוייקות וזכיין שידור בסיבוב השני של הפלייאוף). אני חושב שזו פעם ראשונה מאז שהונהגה שיטת הפלייאוף העליון (ולבטח גם בתקופה שהיה סיבוב שלישי) שבחמשת המחזורים הראשונים מכבי שובצה אפס פעמים כמשחק המרכזי של אותו מחזור. אפילו משחק ביתי נגד הצהבת לא הוגדר כמשחק המרכזי, לדעתי הוא עדיין היה מביא יותר רייטינג אפילו שיש באותו מחזור את משחק העונה בין בית"ר לב"ש.

כמובן שבעונה היחידה שבה מכבי הייתה בפלייאוף התחתון אז גם כן לא שובצנו בכלל כמשחק המרכזי, אבל זה היה צפוי וגם מובן כי לא הייתה באמת סכנת ירידה והקבוצה בכלל הייתה משעממת וללא מאמן רציני.

מישהו יודע אם לפי התמלוגים שהקבוצות מקבלות מהמינהלת, יש משמעות לכמות הפעמים שכל קבוצה משודרת כמשחק המרכזי?
אם כן, עוד ירידה בהכנסות ליענקל'ך שתגולגל חזרה לאוהדים בדמות העלאת מחיר גריןפלוס או משהו בסגנון. סעלי

אנו נפרדים מיזהר קישון שעבד כסקאוט לאורך עשר עונות וביקש לעזוב ולהמשיך לאתגר הבא.

את מקומו ימלא מאור בורג, ששב לקדנציה שנייה בתפקיד.

הסקאוט הראשי של המועדון, ליאור רפאלוב: "אנו מודים ליזהר קישון על עבודתו למען המועדון שלנו ומאחלים לו בהצלחה בהמשך הדרך. את יזהר יחליף מאור בורג שחוזר למכבי ומכיר היטב את עבודת הסקאוטינג. מאור מצטרף לצוות שנבנה בשנה החולפת ואין לי ספק כי הוא יוסיף מהידע והניסיון שלו".

רק מכבי אמר:
אגב, אחרי שפוטר מבני יהודה - הייתי מחזיר את מאור בורג למערכת.
יכול לעזור לליאור.

תודה ליזהר ובהצלחה לבורגי.

טוב שהחזירו את בורג. באמת לא הבנתי איך מפקירים את מערך הסקאוטינג ומשאירים את גרשון שחדש בתפקיד בתור סקאוט בודד. החזרה של בורג אמורה לעזור מאד למערכת, בטח כשקישון עוזב וזה מייצר בור משמעותי.

אגב, מהמעט שנחשפתי, בורג וקישון עשו עבודות שונות מאד. מעניין מה החזרה שלו תעשה לסקאוטינג וכמה השפעה נוכל לזהות מגרשון.

מתישהו בעתיד, תחת בעלות חדשה כמובן, מכבי חיפה צריכה להיות חברה זרה שפתחה סניף בארץ. רוב הישראלים הם זבל מוחלט בתפקידים שלהם בכדורגל.
מערכת ישראלית לא באמת תוכל להתקדם, אפילו אם תצליח מדי פעם. שפת העבודה במועדון צריכה להיות אנגלית בכל הדרגים.

הינה הרשימה של השחקנים שצריכים להיות מחוץ למכבי חיפה בסיום העונה: עבדולאי סק, פיטר אגבה, טריבאנטה סטיוארט, פדראו , סדריק דון, ג'ורג'ה יובאנוביץ, סילבה קאני, מיכאל אוחנה, דולב חזיזה, זוהר זסנו וסוף פודגראנו.
כמות הזבל שיש בקבוצה הזאת, לא היתה מאז העשור השחור.
כמו ששמתם לב, חזרנו אליו בענק.
אנחנו כבר בעשור השחור השני.

אם השחקנים האלה ימשיכו בקבוצה (אפילו אחד מהם!) אז אני מקווה שנתרסק גם בעונה הבאה.

Daniel123 אמר:
הינה הרשימה של השחקנים שצריכים להיות מחוץ למכבי חיפה בסיום העונה: עבדולאי סק, פיטר אגבה, טריבאנטה סטיוארט, פדראו , סדריק דון, ג'ורג'ה יובאנוביץ, סילבה קאני, מיכאל אוחנה, דולב חזיזה, זוהר זסנו וסוף פודגראנו.

אם השחקנים האלה ימשיכו בקבוצה (אפילו אחד מהם!) אז אני מקווה שנתרסק גם בעונה הבאה.
אגבה, סטיוארט, פדראו, דון, יובאנוביץ', זסנו - מסכים איתך, חד משמעית (זרים שלא מספיק טובים וזסנו שלא מספיק טובים גם לסגל הרחב). אוסיף שאם גורה לא היה נשוי ליהודיה אז גם הוא איתם
לכל השאר לדעתי יש מקום בסגל גם אם לא בהרכב (סק כזר לרוב מחוץ להרכב, כל השאר כשחקנים משלימים... היו לנו בעונות אליפות וצ'מפיונס שחקנים משלימים יותר בינוניים מהם)

MH13 TILL I DIE אמר:
Daniel123 אמר:

אגבה, סטיוארט, פדראו, דון, יובאנוביץ', זסנו - מסכים איתך, חד משמעית (זרים שלא מספיק טובים וזסנו שלא מספיק טובים גם לסגל הרחב). אוסיף שאם גורה לא היה נשוי ליהודיה אז גם הוא איתם
לכל השאר לדעתי יש מקום בסגל גם אם לא בהרכב (סק כזר לרוב מחוץ להרכב, כל השאר כשחקנים משלימים... היו לנו בעונות אליפות וצ'מפיונס שחקנים משלימים יותר בינוניים מהם)

אז אתה בקו המחשבה של ההנהלה הכושלת שלנו.
רוצה להשאיר את סק זר שלא משדרג אותנו ועוד שישב בספסל.
מה אתם לא מבינים שכל זר שחותם פה צריך לשדרג את הקבוצה?
אז נעלה בלם מהנוער ונשים אותו על הספסל הוא יהיה אפילו יותר טוב מסק כי זה ממש לא קשה כמו שראית בתקופה שהוא היה באליפות אפריקה.
סק סיים! חלאס.
לא יכול להכיל יותר אוהדים שרוצים שהוא ישאר פה זה לא הגיוני.
מה הטעם להשאיר שחקן כמו מיכאל אוחנה עם רגלי זכוכית? מי צריך שחקן כזה שכשיר רק ל 60 דקות משחק? אתה מועדון כדורגל מקצועני או חובבני שאני אבין?
חזיזה אתה גם חושב שפאקינג צריך להשאיר? זה שחקן שכבר אין לו מה לחפש בליגת העל.
אתה רציני תגיד?

Daniel123 אמר:
MH13 TILL I DIE אמר:
Daniel123 אמר:

אז אתה בקו המחשבה של ההנהלה הכושלת שלנו.
רוצה להשאיר את סק זר שלא משדרג אותנו ועוד שישב בספסל.
מה אתם לא מבינים שכל זר שחותם פה צריך לשדרג את הקבוצה?
אז נעלה בלם מהנוער ונשים אותו על הספסל הוא יהיה אפילו יותר טוב מסק כי זה ממש לא קשה כמו שראית בתקופה שהוא היה באליפות אפריקה.
סק סיים! חלאס.
לא יכול להכיל יותר אוהדים שרוצים שהוא ישאר פה זה לא הגיוני.
מה הטעם להשאיר שחקן כמו מיכאל אוחנה עם רגלי זכוכית? מי צריך שחקן כזה שכשיר רק ל 60 דקות משחק? אתה מועדון כדורגל מקצועני או חובבני שאני אבין?
חזיזה אתה גם חושב שפאקינג צריך להשאיר? זה שחקן שכבר אין לו מה לחפש בליגת העל.
אתה רציני תגיד?
עכשיו כשאני חושב על זה שוב מקצועית סק נשאר פה כבר שנתיים יותר מדי...
אוחנה וחזיזה לא תופסים מקום של זר. מצידי שישבו ביציע, עד שממלאים את הסגל במספיק שחקנים יותר איכותיים מהם

רשימת השחקנים הארוכה שצריך להעזיב:
שואו
אגבה
סברינה
פדראו
מתיאס נהואל
גוני נאור
דולב חזיזה
סק (מסיים חוזה)
יובאנוביץ (מסיים חוזה)
סוף פודגוראנו (מסיים חוזה)
*סטיוארט גם צפוי לעזוב אבל אני הייתי משאיר

בקיצור רשימה ארוכה ומכובדת. 8 שחקנים תחת חוזה. יהיה קשה להעזיב את כולם מבלי שזה ינגוס משמעותית בתקציב.

HaifaWave אמר:
שואו
אגבה
סברינה
פדראו
מתיאס נהואל
גוני נאור
דולב חזיזה
סק (מסיים חוזה)
יובאנוביץ (מסיים חוזה)

בקיצור רשימה ארוכה ומכובדת. 8 שחקנים תחת חוזה. יהיה קשה להעזיב את כולם מבלי שזה ינגוס משמעותית בתקציב.
להתחיל מהזרים, כולל סק שעם כל הצער שבדבר הוא כבר שנתיים לא באירוע. יש לו עוד הרבה מה לתרום אבל לא במכבי חיפה, משם להתקדם...

HaifaWave אמר:
שואו
אגבה
סברינה
פדראו
מתיאס נהואל
גוני נאור
דולב חזיזה
סק (מסיים חוזה)
יובאנוביץ (מסיים חוזה)

כתבתי פה גם בשנה שעברה.

אני מעדיף שישקיעו חלק מתקציב הרכש (שגם ככה מביא לפה שחקנים "פוטנציאליים") כדי להשתחרר מהשאר.

מגוני נאור לדעתי לא תהיה בעיה להשתחרר, לשואו יהיה ביקוש גדול כי הוא עושה עונה טובה בטורקיה.

לגבי שאר הזרים: סברינה, פדראו, נהואל ואגבה זה יהיה קצת יותר מאתגר.

לגבי סברינה ופדראו, באופן רשמי הם חתומים בחוזה לעוד עונה. יצטרכו לפצות אותם ולהשתחרר מהם, זה לא סיפור משמעותי בסה''כ.

אני מאמין שאת אגבה ונהואל יצטרכו להשאיל לעוד עונה.

זה לא סיפור כלכלי כזה גדול כמו שמתארים.

אני מניח שבפיצוי של 2-3 משכורות יוכלו להיפטר מסברינה, עם פדראו זה יהיה קצת יותר קשה אבל להיפטר מכל הרשימה הזאת ועוד קצת ממנה יעלה פחות ממה שעלה להביא את אגבה.

בעצם חוץ מירמקוב, עלי והצעירים שהיו טובים הייתי משחרר את כל הקבוצה

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה