ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Adi81 אמר:היה השבוע משחק
באמת שלא ידעתי מזה
אז נכון שלמצב (מלחמה, חג, עבודה, ילדים) יש חלק משמעותי בדבר אבל גם למצב של הקבוצה יש חלק מכריע
אני בטוח שרוב האוהדים היו מוכנים לסיים את העונה
רק מכבי אמר:אגב, אחרי שפוטר מבני יהודה - הייתי מחזיר את מאור בורג למערכת.
יכול לעזור לליאור.
אגבה, סטיוארט, פדראו, דון, יובאנוביץ', זסנו - מסכים איתך, חד משמעית (זרים שלא מספיק טובים וזסנו שלא מספיק טובים גם לסגל הרחב). אוסיף שאם גורה לא היה נשוי ליהודיה אז גם הוא איתםDaniel123 אמר:הינה הרשימה של השחקנים שצריכים להיות מחוץ למכבי חיפה בסיום העונה: עבדולאי סק, פיטר אגבה, טריבאנטה סטיוארט, פדראו , סדריק דון, ג'ורג'ה יובאנוביץ, סילבה קאני, מיכאל אוחנה, דולב חזיזה, זוהר זסנו וסוף פודגראנו.
כמות הזבל שיש בקבוצה הזאת, לא היתה מאז העשור השחור.
כמו ששמתם לב, חזרנו אליו בענק.
אנחנו כבר בעשור השחור השני.
אם השחקנים האלה ימשיכו בקבוצה (אפילו אחד מהם!) אז אני מקווה שנתרסק גם בעונה הבאה.
MH13 TILL I DIE אמר:אגבה, סטיוארט, פדראו, דון, יובאנוביץ', זסנו - מסכים איתך, חד משמעית (זרים שלא מספיק טובים וזסנו שלא מספיק טובים גם לסגל הרחב). אוסיף שאם גורה לא היה נשוי ליהודיה אז גם הוא איתםDaniel123 אמר:הינה הרשימה של השחקנים שצריכים להיות מחוץ למכבי חיפה בסיום העונה: עבדולאי סק, פיטר אגבה, טריבאנטה סטיוארט, פדראו , סדריק דון, ג'ורג'ה יובאנוביץ, סילבה קאני, מיכאל אוחנה, דולב חזיזה, זוהר זסנו וסוף פודגראנו.
אם השחקנים האלה ימשיכו בקבוצה (אפילו אחד מהם!) אז אני מקווה שנתרסק גם בעונה הבאה.
לכל השאר לדעתי יש מקום בסגל גם אם לא בהרכב (סק כזר לרוב מחוץ להרכב, כל השאר כשחקנים משלימים... היו לנו בעונות אליפות וצ'מפיונס שחקנים משלימים יותר בינוניים מהם)
עכשיו כשאני חושב על זה שוב מקצועית סק נשאר פה כבר שנתיים יותר מדי...Daniel123 אמר:MH13 TILL I DIE אמר:אגבה, סטיוארט, פדראו, דון, יובאנוביץ', זסנו - מסכים איתך, חד משמעית (זרים שלא מספיק טובים וזסנו שלא מספיק טובים גם לסגל הרחב). אוסיף שאם גורה לא היה נשוי ליהודיה אז גם הוא איתםDaniel123 אמר:הינה הרשימה של השחקנים שצריכים להיות מחוץ למכבי חיפה בסיום העונה: עבדולאי סק, פיטר אגבה, טריבאנטה סטיוארט, פדראו , סדריק דון, ג'ורג'ה יובאנוביץ, סילבה קאני, מיכאל אוחנה, דולב חזיזה, זוהר זסנו וסוף פודגראנו.
לכל השאר לדעתי יש מקום בסגל גם אם לא בהרכב (סק כזר לרוב מחוץ להרכב, כל השאר כשחקנים משלימים... היו לנו בעונות אליפות וצ'מפיונס שחקנים משלימים יותר בינוניים מהם)
אז אתה בקו המחשבה של ההנהלה הכושלת שלנו.
רוצה להשאיר את סק זר שלא משדרג אותנו ועוד שישב בספסל.
מה אתם לא מבינים שכל זר שחותם פה צריך לשדרג את הקבוצה?
אז נעלה בלם מהנוער ונשים אותו על הספסל הוא יהיה אפילו יותר טוב מסק כי זה ממש לא קשה כמו שראית בתקופה שהוא היה באליפות אפריקה.
סק סיים! חלאס.
לא יכול להכיל יותר אוהדים שרוצים שהוא ישאר פה זה לא הגיוני.
מה הטעם להשאיר שחקן כמו מיכאל אוחנה עם רגלי זכוכית? מי צריך שחקן כזה שכשיר רק ל 60 דקות משחק? אתה מועדון כדורגל מקצועני או חובבני שאני אבין?
חזיזה אתה גם חושב שפאקינג צריך להשאיר? זה שחקן שכבר אין לו מה לחפש בליגת העל.
אתה רציני תגיד?
להתחיל מהזרים, כולל סק שעם כל הצער שבדבר הוא כבר שנתיים לא באירוע. יש לו עוד הרבה מה לתרום אבל לא במכבי חיפה, משם להתקדם...HaifaWave אמר:רשימת השחקנים הארוכה שצריך להעזיב:
שואו
אגבה
סברינה
פדראו
מתיאס נהואל
גוני נאור
דולב חזיזה
סק (מסיים חוזה)
יובאנוביץ (מסיים חוזה)
סוף פודגוראנו (מסיים חוזה)
*סטיוארט גם צפוי לעזוב אבל אני הייתי משאיר
בקיצור רשימה ארוכה ומכובדת. 8 שחקנים תחת חוזה. יהיה קשה להעזיב את כולם מבלי שזה ינגוס משמעותית בתקציב.
כתבתי פה גם בשנה שעברה.HaifaWave אמר:רשימת השחקנים הארוכה שצריך להעזיב:
שואו
אגבה
סברינה
פדראו
מתיאס נהואל
גוני נאור
דולב חזיזה
סק (מסיים חוזה)
יובאנוביץ (מסיים חוזה)
סוף פודגוראנו (מסיים חוזה)
*סטיוארט גם צפוי לעזוב אבל אני הייתי משאיר
בקיצור רשימה ארוכה ומכובדת. 8 שחקנים תחת חוזה. יהיה קשה להעזיב את כולם מבלי שזה ינגוס משמעותית בתקציב.