lemmacantor
פסל מחוץ לאיצטדיון
שניהם. שחר לחלוטין מעדיף את המצב הנוכחי מאשר ליגת האלופות. לא חושב שיש עוד בעלים כזה בעולם. יש בעלים שאין ביכולות שלהם להוביל לשם את המועדונים שלהם. אין בעלים שזה סדר עדיפויות שלהם.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
KevinDurant אמר:"איך שלא נסובב את זה ולא משנה מה הן הסיבות, והיו כאלה לא מעט - זאת עונה היסטורית של המועדון כאשר רשימה כל כך גדולה של שחקנים שהתחילו בנוער והיו חלק גדול מההופעות המוצלחות בליגת האלופות לנוער עם איתי מרדכי וצדוק מלכה, משחקים היום בבוגרים”, אמרו בחיפה, “הכי חשוב שזאת לא תהיה אפיזודה חולפת ותהיה לכך המשכיות גם בעונה הבאה”.
עונה היסטורית
Kandaurov אמר:אנחנו מועדון גמור.
אתם רואים את החגיגה שהולכת בטוויטר מהמצגת של איציק?
Shocking4U אמר:המשבר מול האוהדים הולך ומחמיר כשהיום השחקנים לא הלכו אחרי המשחק להודות לאוהדים. יש שטוענים שבגלל השלטים, לא ברור עדיין.
Shocking4U אמר:מחלקות שצריכות מהפכה:
אנליסטים
סקאוטינג (הייתי מוסיף עוד אנשים על הקיימים)
רפואת ספורט (פיזיולוגי, כושר ורפואי)
מנטלי (מעיף שוב את אלעד אשכנזי)
מקצועי (וייזינגר וזילפה)
אני בכוונה לא נכנס לדברים שלא יקרו כמו המנכ״ל, הדובר וכו׳
מי? אוי ואבוי אם בכר יחזיר שוב את נוסבאום. יותר סביר שהם ישימו את רוצ'ט כעוזר מאמןכובע קש אמר:צרפתי עוזב.
לדעתי זה לטובה, צריך מישהו חדש בצוות אימון שיביא קצת רעיונות חדשים לקבוצה
Shocking4U אמר:מי? אוי ואבוי אם בכר יחזיר שוב את נוסבאום. יותר סביר שהם ישימו את רוצ'ט כעוזר מאמןכובע קש אמר:צרפתי עוזב.
לא נראה לי שהוא כזה עף על שחר וייזינגר, צרפתי באמת השלים אותו במיוחד בקטע של תקשורת מול השחקנים ועל הקווים בזמן משחקים.כובע קש אמר:Shocking4U אמר:מי? אוי ואבוי אם בכר יחזיר שוב את נוסבאום. יותר סביר שהם ישימו את רוצ'ט כעוזר מאמןכובע קש אמר:צרפתי עוזב.
לא יודע. שבכר יביא מישהו שהוא סומך עליו.
לא חושב שיחזירו את נוסבאום ורוצ'ט יאמן את הנוער עונה הבאה.
אולי יביאו את וייזינגר האח?
Shocking4U אמר:לא נראה לי שהוא כזה עף על שחר וייזינגר, צרפתי באמת השלים אותו במיוחד בקטע של תקשורת מול השחקנים ועל הקווים בזמן משחקים.כובע קש אמר:Shocking4U אמר:מי? אוי ואבוי אם בכר יחזיר שוב את נוסבאום. יותר סביר שהם ישימו את רוצ'ט כעוזר מאמן
לא יודע. שבכר יביא מישהו שהוא סומך עליו.
לא חושב שיחזירו את נוסבאום ורוצ'ט יאמן את הנוער עונה הבאה.
אולי יביאו את וייזינגר האח?
עוד סימן שמשכנע אותי שממש לא בטוח שבכר ימשיך פה בתום העונה.
בכל מקרה, רק לא נוסבאום.
Shocking4U אמר:מי? אוי ואבוי אם בכר יחזיר שוב את נוסבאום. יותר סביר שהם ישימו את רוצ'ט כעוזר מאמןכובע קש אמר:צרפתי עוזב.