ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
לא יודע מי זה קנג'י, לא ראיתי אותו משחק, אני מדבר על מה שיש עכשיו.benrey אמר:שכחת את קאנג'י, אני ממש מקווה שהוא יקבל את הדקות של חזיזה ויוכיח את עצמו, ולא נצטרך לראות את חזיזה יותר.KevinDurant אמר:בהנחה הבסיסית שסבע לא הולך להישאר פה, זה כרגע השישיית קישור + התקפה של מכבי חיפה
עלי, קאסה, סברינה, נהואל, חזיזה, סטיוארט
עם כל הכבוד לשמות המרגשים והזיכרונות היפים של כולנו מעלי וחזיזה של 4-5 שנים אחורה, זה שישייה ששווה פייט טוב מאוד על פלייאוף עליון.
לצורך העניין, אם אני מנתק את ב''ש ומכבי ת''א (לא נעים לי לעשות את ההשוואה הזאת) ומדבר אפילו על בית''ר, השישייה שלהם כרגע היא:
טבארש, ירין לוי, מיכה, אצילי, שועה, זר
מכבי חיפה הגיעה למצב שהקישור וההתקפה של בית''ר ירושלים 2-3 רמות מעל המקבילים לה במכבי חיפה בכל פרמטר.
אל תשכחו לדבר על תבניות ולהסתלבט על המאמן הזר אבל.
ולדעתי אתה קצת מגזים עם ה2-3 רמות מעל.
מיכה כמה רמות מעל נהואל?
ירין לוי כמה רמות מעל עלי מוחמד?
יש לך 3 חלוצים טובים מאוד ברמה של הליגה ( לא יודע אם מלמד יישאר, אולי אם סבע יעזוב זה יגדיל את הסיכוי )
הגנה אגב אתה משמעותית טוב מהם.
שורה תחתונה היה פער מאוד גדול בתחילת החלון, עכשיו הפער המשמעותי הוא קשר אחורי ותחליף לסברינה.
KevinDurant אמר:לא יודע מי זה קנג'י, לא ראיתי אותו משחק, אני מדבר על מה שיש עכשיו.benrey אמר:שכחת את קאנג'י, אני ממש מקווה שהוא יקבל את הדקות של חזיזה ויוכיח את עצמו, ולא נצטרך לראות את חזיזה יותר.KevinDurant אמר:בהנחה הבסיסית שסבע לא הולך להישאר פה, זה כרגע השישיית קישור + התקפה של מכבי חיפה
עלי, קאסה, סברינה, נהואל, חזיזה, סטיוארט
עם כל הכבוד לשמות המרגשים והזיכרונות היפים של כולנו מעלי וחזיזה של 4-5 שנים אחורה, זה שישייה ששווה פייט טוב מאוד על פלייאוף עליון.
לצורך העניין, אם אני מנתק את ב''ש ומכבי ת''א (לא נעים לי לעשות את ההשוואה הזאת) ומדבר אפילו על בית''ר, השישייה שלהם כרגע היא:
טבארש, ירין לוי, מיכה, אצילי, שועה, זר
מכבי חיפה הגיעה למצב שהקישור וההתקפה של בית''ר ירושלים 2-3 רמות מעל המקבילים לה במכבי חיפה בכל פרמטר.
אל תשכחו לדבר על תבניות ולהסתלבט על המאמן הזר אבל.
מיכה כמה רמות מעל נהואל?
יש לך 3 חלוצים טובים מאוד ברמה של הליגה ( לא יודע אם מלמד יישאר, אולי אם סבע יעזוב זה יגדיל את הסיכוי )
שורה תחתונה היה פער מאוד גדול בתחילת החלון, עכשיו הפער המשמעותי הוא קשר אחורי ותחליף לסברינה.
מיכה היום, כמה רמות מעל נהואל, ירין לוי 10 רמות מעל עלי מוחמד.
מכבי חיפה זה קבוצה של שמות, של פרופילים בטרנספרמרקט וסרטונים ביוטיוב של מה שחקן היה לפני 3-4 שנים.
דור מיכה עשה בעונה שעברה מעמדת קשר אמצע בבית''ר ירושלים גול ו11 בישולים. אתה חושב שנהואל מסוגל לייצר במכבי חיפה מספרים כאלה? אני לא בטוח
נכון להיום, הקישור ומעלה של בית''ר 3 רמות מעל אלה שלך.
הקישור וההתקפה שלהם עם ההגנה שלנו יכול לרוץ לאליפות.
אמצע רך שנתן לך בראש 3 פעמים שנה שעברה, אז מי הרך פה?Rmc אמר:KevinDurant אמר:לא יודע מי זה קנג'י, לא ראיתי אותו משחק, אני מדבר על מה שיש עכשיו.benrey אמר:שכחת את קאנג'י, אני ממש מקווה שהוא יקבל את הדקות של חזיזה ויוכיח את עצמו, ולא נצטרך לראות את חזיזה יותר.
מיכה כמה רמות מעל נהואל?
מכבי חיפה זה קבוצה של שמות, של פרופילים בטרנספרמרקט וסרטונים ביוטיוב של מה שחקן היה לפני 3-4 שנים.
דור מיכה עשה בעונה שעברה מעמדת קשר אמצע בבית''ר ירושלים גול ו11 בישולים. אתה חושב שנהואל מסוגל לייצר במכבי חיפה מספרים כאלה? אני לא בטוח
די לדבר שטויות. אמצע של ירין לוי ודור מיכה זה האמצע הכי רך שיש, זה שהאמצע שלנו גרוע לא אומר שזה משהו רציני בכלל.
אם דור מיכה פותח פה כשחקן הרכב, אנשים היו בצדק מתלוננים עוד יותר ממה שעכשיו אפילו.
הסגל של ביתר ממש לא 2-3 רמות מעל הסגל שלנו, אני מצטער מאוד אבל זאת ממש דמגוגיה להגיד את זה.KevinDurant אמר:אמצע רך שנתן לך בראש 3 פעמים שנה שעברה, אז מי הרך פה?Rmc אמר:KevinDurant אמר:לא יודע מי זה קנג'י, לא ראיתי אותו משחק, אני מדבר על מה שיש עכשיו.
די לדבר שטויות. אמצע של ירין לוי ודור מיכה זה האמצע הכי רך שיש, זה שהאמצע שלנו גרוע לא אומר שזה משהו רציני בכלל.
אם דור מיכה פותח פה כשחקן הרכב, אנשים היו בצדק מתלוננים עוד יותר ממה שעכשיו אפילו.
דור מיכה היום, שחקן יותר טוב מדולב חזיזה, מסברינה ונהואל
ירין לוי שחקן יותר טוב מכל שחקן בקישור שלך
למה אתה רוצה שאני אשווה אותם? לקישור שלנו לפני 5 שנים? זה מה שיש פה.
הסגל של בית''ר ירושלים היום 2-3 רמות מעל הסגל שלך, זאת האמת
למכבי חיפה יש שוער והגנה טובים על הנייר. מעל זה, כלום.Rmc אמר:הסגל של ביתר ממש לא 2-3 רמות מעל הסגל שלנו, אני מצטער מאוד אבל זאת ממש דמגוגיה להגיד את זה.KevinDurant אמר:אמצע רך שנתן לך בראש 3 פעמים שנה שעברה, אז מי הרך פה?Rmc אמר:די לדבר שטויות. אמצע של ירין לוי ודור מיכה זה האמצע הכי רך שיש, זה שהאמצע שלנו גרוע לא אומר שזה משהו רציני בכלל.
הבלמים שלהם זה גיל כהן ואורי דהן, שני מהבלמים הכי חלשים שהיו בפלייאוף העליון.
נכון הם החליפו את כל הזרים אבל אתה לא יודע איך הם יהיו.
ירין לוי זה בעיקר ניפוח של התקשורת - אני מוכרח להודות שבמה שראיתי ממנו לא התרשמתי ברמה קיצונית. התקשורת פה הפכה אותו לגאטוסו פריים (וזה אגב מה שקרה עם זרגרי בזמנו, ויש עוד מיליון דוגמאות). בינתיים תשים אותו ליד ונטורה - לא כוחות בכלל ולא אותה רמה.
דור מיכה שחקן יותר טוב מחזיזה, סברינה ונהואל סבבה אני זורם איתך - אתה מסכים איתי שלארבעתם אין מקום בכלל בהרכב שלנו? שוב אני אגיד, אם דור מיכה היה פותח פה כשחקן הרכב היה מתחולל פה כאוס ובלאגן בפורום (בצדק).
גם בעמדת החלוןץ אנחנו עדיפים עליהם.
השחקן היחיד אצלם שכרגע שווה הרכב אצלנו זה אצילי, ושועה אם סבע עוזב. כל השאר שווים במקרה הטוב ספסל…
ושוב, זה לא בגלל שהסגל שלנו מושלם וטוב - פשוט אתה מתלהב מקבוצה שנכון ניצחה אותנו 3 פעמים, אבל בכל הניצחונות שלהם זה היה עקיצה אחרי משחק טוב שלנו (אני מזכיר לך את המשחק שדין דוד החמיץ איזה 4 שערים בחצי שעה הראשונה)
למה אתה לא מתייחס להתבזויות שהיו להם שנה שעברה?? הם סיימו מתחתינו עם האמצע המפואר שלהם. כל קבוצה עם אימון קצת רציני הייתה עושה להם בית ספר עם האמצע הרך שלהם. לצערי אנחנו לא היינו כאלו, וכשכן היינו אז דאגנו לחרבן את זה עם ההחמצות.
KevinDurant אמר:למכבי חיפה יש שוער והגנה טובים על הנייר. מעל זה, כלום.Rmc אמר:הסגל של ביתר ממש לא 2-3 רמות מעל הסגל שלנו, אני מצטער מאוד אבל זאת ממש דמגוגיה להגיד את זה.KevinDurant אמר:אמצע רך שנתן לך בראש 3 פעמים שנה שעברה, אז מי הרך פה?
ירין לוי זה בעיקר ניפוח של התקשורת - אני מוכרח להודות שבמה שראיתי ממנו לא התרשמתי ברמה קיצונית. התקשורת פה הפכה אותו לגאטוסו פריים (וזה אגב מה שקרה עם זרגרי בזמנו, ויש עוד מיליון דוגמאות). בינתיים תשים אותו ליד ונטורה - לא כוחות בכלל ולא אותה רמה.
דור מיכה שחקן יותר טוב מחזיזה, סברינה ונהואל סבבה אני זורם איתך - אתה מסכים איתי שלארבעתם אין מקום בכלל בהרכב שלנו? שוב אני אגיד, אם דור מיכה היה פותח פה כשחקן הרכב היה מתחולל פה כאוס ובלאגן בפורום (בצדק).
השחקן היחיד אצלם שכרגע שווה הרכב אצלנו זה אצילי, ושועה אם סבע עוזב. כל השאר שווים במקרה הטוב ספסל…
ושוב, זה לא בגלל שהסגל שלנו מושלם וטוב - פשוט אתה מתלהב מקבוצה שנכון ניצחה אותנו 3 פעמים, אבל בכל הניצחונות שלהם זה היה עקיצה אחרי משחק טוב שלנו (אני מזכיר לך את המשחק שדין דוד החמיץ איזה 4 שערים בחצי שעה הראשונה)
למה אתה לא מתייחס להתבזויות שהיו להם שנה שעברה?? הם סיימו מתחתינו עם האמצע המפואר שלהם. כל קבוצה עם אימון קצת רציני הייתה עושה להם בית ספר עם האמצע הרך שלהם. לצערי אנחנו לא היינו כאלו, וכשכן היינו אז דאגנו לחרבן את זה עם ההחמצות.
אני לוקח את טבארש, ירין לוי, שועה, אצילי, קאני ומוזי להרכב שלנו, איך אני?
כתבת שלארבעתם אין מקום בכלל בהרכב שלנו אבל סביר להניח שתראה לא מעט לפחות 2 מהם בהרכב, תוסיף לזה קישור אמצע לא טוב, תוסיף לזה שיש להם את אצילי ושועה שהם שחקנים מוכחים בליגה שלנו ופשוט יש להם סגל יותר טוב.
ירין לוי, קאני ומוזי יותר טובים מהשחקנים שלך בהרכב, זאת האמת. הם שדרוג על מה שישRmc אמר:KevinDurant אמר:למכבי חיפה יש שוער והגנה טובים על הנייר. מעל זה, כלום.Rmc אמר:הסגל של ביתר ממש לא 2-3 רמות מעל הסגל שלנו, אני מצטער מאוד אבל זאת ממש דמגוגיה להגיד את זה.
אני לוקח את טבארש, ירין לוי, שועה, אצילי, קאני ומוזי להרכב שלנו, איך אני?
כתבת שלארבעתם אין מקום בכלל בהרכב שלנו אבל סביר להניח שתראה לא מעט לפחות 2 מהם בהרכב, תוסיף לזה קישור אמצע לא טוב, תוסיף לזה שיש להם את אצילי ושועה שהם שחקנים מוכחים בליגה שלנו ופשוט יש להם סגל יותר טוב.
מי זה טבארש? מאיפה אתה יודע שהוא כזה טוב? הוא הגיע רק העונה
ירין לוי, קאני ומוזי להרכב שלנו? אתה יכול במצב הזה כבר להחזיק את גיא לוזון לאמן אותנו
KevinDurant אמר:מי אמר שהוא מתוכנן להיות בסגל? גם שואו יצא למחנה שנה שעברהApoc אמר:וזה שגוני עוד פה וכנראה מתוכנן להיות בסגל, זה אסון.
אם ככה מזל שרפאלוב ועובדיה האריכו לו חוזה, אחרת היינו מפספסים אותוApoc אמר:KevinDurant אמר:מי אמר שהוא מתוכנן להיות בסגל? גם שואו יצא למחנה שנה שעברהApoc אמר:וזה שגוני עוד פה וכנראה מתוכנן להיות בסגל, זה אסון.
לדעתי יהיה בסגל
3-4 מהלכים נכונים עושים ביוני, לא באוגוסט. מכבי חיפה לא באירוערק מכבי אמר:מסתכלים לצדדים ורואים את ב"ש ומכבי ת"א לא מרשימות, סגלים שנפגעו, ועוד יותר לתפוס את הראש כמה 3-4 מהלכים נכונים יכולים לתת את הקבוצה הזאת הזדמנות להתמודד על אליפות העונה.
KevinDurant אמר:3-4 מהלכים נכונים עושים ביוני, לא באוגוסט. מכבי חיפה לא באירוערק מכבי אמר:מסתכלים לצדדים ורואים את ב"ש ומכבי ת"א לא מרשימות, סגלים שנפגעו, ועוד יותר לתפוס את הראש כמה 3-4 מהלכים נכונים יכולים לתת את הקבוצה הזאת הזדמנות להתמודד על אליפות העונה.
ברור שאפשר, אבל אם אתה מגיע לתחילת אוגוסט שחסר לך "3-4 מהלכים נכונים" אז אתה כנראה לא באירוערק מכבי אמר:KevinDurant אמר:3-4 מהלכים נכונים עושים ביוני, לא באוגוסט. מכבי חיפה לא באירוערק מכבי אמר:מסתכלים לצדדים ורואים את ב"ש ומכבי ת"א לא מרשימות, סגלים שנפגעו, ועוד יותר לתפוס את הראש כמה 3-4 מהלכים נכונים יכולים לתת את הקבוצה הזאת הזדמנות להתמודד על אליפות העונה.
אפשר גם באוגוסט, ואפילו בספטמבר לעשות מהלכים.
הכל שאלה של רצון, ובעיקר הבנה של הדברים.
קנגוואה חתם ב30 ביולי.
שרי חתם ב-12 לאוגוסט.
ונטורה חתם ב-2 לספטמבר.
כל אחד כאן קונה החתמות מאוחרות של שחקנים כאלה.
לגבי הרצון אפשר להתווכח, לגבי ההבנה, עושה רושם שהם לא מבינים בכלל את הסיטאוציה. וזאת הבעיה האמיתית.
שמו גם הקיץ כסף גדול, אבל להביא 2 חלוצים זרים במצב הנוכחי זה לא להבין את הסיטואציה.
HaifaWave אמר:אנחנו 3-4 מהלכים מלהעמיד הרכב טוב. בשביל להעמיד סגל טוב אנחנו רחוקים אולי 8 מהלכים.
תראו את הספסל של מכבי תא ושלנו, אין מה להשוות בכלל.
אתה מרחק 3-4 מהלכים של לפגוע בול פגיעה בשוברי שוויון בשביל להיות באזור בכלל. גם פפ לא סוגר פערים כאלהApoc אמר:HaifaWave אמר:אנחנו 3-4 מהלכים מלהעמיד הרכב טוב. בשביל להעמיד סגל טוב אנחנו רחוקים אולי 8 מהלכים.
בשביל זה יש מאמן תותח שיצמצם פערים
מה יש להם בספסל כבר? שחקנים בינוניים מאוד כל מיני גרופרים עידו שחר ורז שלמה, מדמון שהם גמרו אותו.HaifaWave אמר:אנחנו 3-4 מהלכים מלהעמיד הרכב טוב. בשביל להעמיד סגל טוב אנחנו רחוקים אולי 8 מהלכים.