• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מכבי קינדה חיפה 2025/2026 : נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Liberman
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
מכבי "תארח" את המשחקים במסגרת האירופאית באיצטדיון וארקטי בהונגריה המכיל 3000 מקומות ביציעים.

אם יוצאים אוניות עכשיו ללרנקה, לדעתי כל אנשי הקבוצה שנמצאים בארץ צריכים לצאת בדרך הזו וכבר להתחיל את המחנה בחו"ל.

lemmacantor אמר:
אם יוצאים אוניות עכשיו ללרנקה, לדעתי כל אנשי הקבוצה שנמצאים בארץ צריכים לצאת בדרך הזו וכבר להתחיל את המחנה בחו"ל.

שינצלו את זה כדי להעלות על הספינה את אנסימבה, שימיץ' ושואו

Apoc אמר:
lemmacantor אמר:

שינצלו את זה כדי להעלות על הספינה את אנסימבה, שימיץ' ושואו

אלה גם ככה בחופשות בחו"ל

לא יודע מה איתכם אבל אני אופטימי לקראת העונה כשאני רואה שאיתי מרדכי הולך להעביר את האימון פתיחה מחר

כובע קש אמר:
לא יודע מה איתכם אבל אני אופטימי לקראת העונה כשאני רואה שאיתי מרדכי הולך להעביר את האימון פתיחה מחר

אולי יעביר עוד הרבה אימונים :mrgreen:

מילה טובה למועדון על ההודעה הרשמית שהוציא היום.
הם צריכים להפיג אי וודאות וחששות של הקהל בצורה תדירה יותר.

ברק.י אמר:
מילה טובה למועדון על ההודעה הרשמית שהוציא היום.
הם צריכים להפיג אי וודאות וחששות של הקהל בצורה תדירה יותר.
אתה צודק. האוהדים צריכים לשמוע יותר את המאמן, המנהל המקצועי והמנכ''ל ופחות כתבים ודמויות כאלה. במיוחד בתקופות כאלה שאין מסיבות עיתונאים וכו'

ברוך שובך אלעד!
הפסיכולוג, אלעד אשכנזי חוזר למועדון ויהיה ראש מערך פיתוח מנטאלי של המועדון. "נרגש לחזור ושמח על ההזדמנות"

אלעד אשכנזי חוזר למועדון ויהיה ראש מערך הפיתוח המנטאלי של מכבי חיפה.
אלעד שב לקדנציה נוספת במכבי חיפה, כזכור שימש בשתי תקופות כיועץ מנטאלי, האחרונה שבהן היתה בעונת 23/24. אלעד אשכנזי, פסיכולוג מורשה בעל ניסיון בעולם הספורט ובפסיכולוגיה ביצועית.

תפקיד זה מוגדר במועדון כראש מערך פיתוח מנטלי לשחקנים וצוות, והוא מהווה נדבך מרכזי בהצלחה עתידית של המועדון, על ידי השבחת המשאבים האנושיים הקיימים במועדון, שחקנים, צוות, בעלי תפקידים ומנהלים.

מהות התפקיד הנה השפעה על התרבות, הסביבה והביצועים, בפיתוח מיומנויות פסיכו-חברתיות בקרב שחקנים, צוותי אימון, ומנהלים, וביצירת תהליך ותכנית ללמידה והתפתחות.
אשכנזי אמר לאתר הרשמי: "נרגש לחזור לקדנציה שלישית במועדון. שמח על ההזדמנות להקים ביחד עם ליאור רפאלוב ואיציק עובדיה מערך פיתוח מנטאלי, ולהיות פורצי דרך גם בתחום זה".

23/24 הייתה עונה גדולה שלנו מנטלית.
קיבלנו את דגו כמאמן ולא שרפנו את המועדון, זה יציבות מנטלית שאין דברים כאלה.
של הקבוצה? לא יודע.

אין כרגע מאמן שוערים. לפי שלמה וייס פלורס צריך לבחור בין זילפה לוייזינגר. באימונים היום ואתמול לא היה מאמן שוערים.

גיא וייזינגר "מתקדם" לנהל את המצבים הנייחים בנוער וזילפה יקודם להיות המאמן שוערים בקבוצה הבוגרת

זילפה
האיש שאחראי על חרפת איתמר ניצן, וטוען ששוער כמו כיוף לא צמח בישראל מאז דוידוביץ.

שיהיה לנו בהצלחה.

רק מכבי אמר:
זילפה
האיש שאחראי על חרפת איתמר ניצן, וטוען ששוער כמו כיוף לא צמח בישראל מאז דוידוביץ.

שיהיה לנו בהצלחה.
המועדון הזה שונא את האוהדים שלו ומנסה לעשות להם בכוונה. אין הסבר אחר.

אני כנראה בדעת מיעוט בנושא הזה אבל לא מפריע לי שזילפה יהיה המאמן שוערים

אני אפתיע ואולי זה יהיה סוג של דלפ, לדעתי כיוף אצל זילפה היה שוער יותר טוב ממה שראינו בעונה שעברה.

לא מקשר את זה בין זילפה לוייזינגר ולהרים לראשון או להוריד לשני אבל זאת עובדה מבחינתי.

עם זאת, זילפה בראיון שלו היה נשמע כמו איש מטורלל על מלא

KevinDurant אמר:
אני אפתיע ואולי זה יהיה סוג של דלפ, לדעתי כיוף אצל זילפה היה שוער יותר טוב ממה שראינו בעונה שעברה.

לא מקשר את זה בין זילפה לוייזינגר ולהרים לראשון או להוריד לשני אבל זאת עובדה מבחינתי.

עם זאת, זילפה בראיון שלו היה נשמע כמו איש מטורלל על מלא

זילפה מאמן שוערים טוב מוייזינגר, לא מצליח לחשוב על שוער אחד שהראה התקדמות אצל וייזי ובכלל אני חושב שהוא יותר מאמן נייחים מאשר מאמן שוערים.
זה לא אומר שזילפה מאמן שוערים טוב אבל מעדיף אותו מבין שניהם במיוחד אם אין לפלורס מאמן שוערים שהוא מכיר וסומך עליו.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה